DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Arkadaşlar tamam kabul ediyorum maymun iştahlıyım ama 40-50 milyon Sp li Amarr PVP char arıyorum. Tekliflere açığım. Edit: Satan bulunamadigindan konu kapanmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 eğer sakıncası yoksa kaç karakter var oynadığın söyleyebilir misin? meraktan soruyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 arkadaşlara verdiklerim ile beraber 6 oldu sanırım ama hepsini idare edebiliyorum çünkü işime yaramayan char ı satıyorum. Madencilerin üretimcilerin görevi ayrı. tam olarak yetiştirilmiş 2 char ım var şu an. 2 char ım da yetişme aşamasında. Ama PVP char ını arkadaşıma vermek için alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Yeni baslayan birine 50-60m sp cok fazla bu oyunda birsuru ornegini gorduk cok sp olmasi pvpde yener anlamina pek gelmiyor malesef isterse 100m sp olsun karsisinda curse varsa amarrin isi bitiyor malesef onemli olan kendi deneyimi ile bir karakteri 50-60m spye tasiyabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Solo giden kim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 meraktan soruyorum , senin corp üretim corpu, toplu fleetlere giden pvp ayağınızda mı var? varsa hangi corp sorabilirmiyim sakıncası yoksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 DareJedi said: Yeni baslayan birine 50-60m sp cok fazla. Onemli olan kendi deneyimi ile bir karakteri 50-60m spye tasiyabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 arkadaşlar biliyorum ama size para verseler sıfır toros a mı binersiniz yoksa aynı fiyattaki eski model BMW ye mi binersiniz_? PVP tecrübe işi biraz da. Yarım yamalak skillleri olan char ile PVP yapmaktansa skilleri tam char ile patlaya patlaya öğrenmek daha mantıklı değil mi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Skilleri tam char ile tam gemiye binmen gerek e haliyle tam gemide deneyim kazanana kadar baya bi pahaliya geliyor. Neyse ben aklimdan geceni soyledim bu oyunda cok kisiye denk geldim 70m sp char alip 3 ay sonra surekli patliyorum 3 ayda 10 milyar harcadim diyip birakana :) umarim onun sonuda ayni olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Karakteri alacak arkadaş, bence tüm parasını bir karaktere vermektense, en azından yarı parasına bir karakter alsın. Böylelikle öteki kalan parasını pvp'de tecrübe kazanmak için harcayabilir. Ha, ben zaten paramın yarısını veriyorum derse, o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Fleet ile beraber gidersen zaten orda rahat rahat tecrübeli PVPcilerden öğrenirim , patlarsam patlayım ayda 2 BS ile gideceğime 3 cruiser ile giderim daha az maliyetli olur bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 sanırım satan yok burda amarr char. konuyu kapatabilir miyiz_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar