Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Loxias said: Afedersin ama o alaka kısmına neyi koysan olur. nakerebanarimasen said: -007- said: 75,37 O dökülen meniden ibaret az bir su değil miydi? 75,38 Sonra bu, bir “alaka” oldu. Derken Allah onu yaratıp güzelce şekillendirdi. “Alaka”, cinsel iliski sirasinda kadinin vajinasindan gelen kayganlasitirici sividir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: nakerebanarimasen said: teknolojji ilerledikce elbette yeni kelimeler cikiyo ben olan bir kelimeye yeni bir anlma verilmesinden bahseiyorum kafama gore duruma uydurmak icin anlam veririm hatta az sonra yapacam Bunu insanlar bireysel olarak yapmıyo yalnız. kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 45 , el insaf. Sizi skype veya msn e alalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 - Evet arkadaşlar, bugün burada hayırlı bir iş için toplandık. Bugünkü konumuz, "Alaka" kelimesine yeni bir anlam vermek. Toplantıyı başlatıyorum, evet Hasancığım. + Abi bence bu kelimenin yeni anlamı "kum fırtınasında göze kaçan taneciklerin yarattığı hüzün" olsun. - Evet arkadaşlar, başka fikirler? Evet Mahmutcuğum. + Ben diyorum ki Hörgüç üzerindeki kılların toplamının kare köküne Alaka diyelim. - O da güzel bir fikir. Başka? + CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA KADININ VAJİNASINDAN GELEN KAYGANLAŞTIRICI SIVI! - Aferin Ajan, bak bunu beğendim. Bundan sonra alakanın anlamı budur arkadaşlar, dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. Tabi bu fiziğe belki biraz kafası basıp sosyal dallarda sorun yaşayan diğer arkadaşların da bilmesi, öğrenmesi gereken güzel bi mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. ya simdi odgur anlamismiyim bir tekrar edeyim 1) kuranda alaka diye bir kelime gecti 2) insanlar bu kelimenin anlamini bilmiyorlardi 3) zamanla insanlar bu kelimeye anlam verdi 4) bu verilen anlam (zamanla insanlar tarafilan verilen anlam) tam olarak allahin isine bakki allahin kuran da anlatmak istedigi anlamla ayni oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 arkadaşlar merak ediyorum nedir bu din düşmanlığı,msn de bir arkadaşın uyarısıyla döndüm tekrar foruma bu yazıyı yazayım dedim,idil biret denilen şahıs üzerinde gerçekleşen olaylardan konu,islam, din, hz muhammed (s.a.v) ,Allah (c.c) varmı yokmu tartışmasına döndü.sizden önce de vardı dedeleriniz babalarınız zamanında,siz toprak olacağınızda da var olacak,ama tarih sizi yazmayacak,1.5 milyar toplumun arkasından rahmetle andığı,okuma yazma bilmediğine hıristiyan,yahudi,ve putperest ileri gelenlerinin şahitlik ettiği bir insanın kuranı ilhamlamı bilmem neylemi yazdığını tartışmaya kadar getirdiniz konuyu,cahil olan insan o zamanki sokak diliyle söylerdi birine yazdırırdı bu kitabı,ama o kadar edebi bir dille yazılmıştır ki,en çok karşısında olan alimler ,arap dili üzerine o zamanın uzmanları bile bu adam bunu yazmış olamaz,bu sihirdir diye birbirlerini yemişlerdi,kurandaki mucize ne diyorsunuz,1600 yıldır bozulmadan gelmesi bir mucizedir,sadece 600 yıl gerisindeki incil bile 3 e 4 e ayrılıp hangisi doğru hangisi gerçek hala muammadır,ve geri dönüyorum bu foruma, sadece bu konularda milleti yanlış yönlendirmenize müsaade etmemek için,ve gerçekten bazılarınızdan hıristiyan misyoneri olduğunuza dair şüphelenmeye başladım,sizin kahve köşelerinde konuşmaya cesaret edemediğiniz şeyleri,sanal ortamda kimliğinizi gizleyerek,içinizdeki öfkeyi kusma yeri yapmışsınız burayı ama,artık bundan sonra merak etmeyin her zaman burada olacağım bugün superwiz le yarın başka bir nickle..ayrıca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nakerebanarimasen said: -007- said: nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. ya simdi odgur anlamismiyim bir tekrar edeyim 1) kuranda alaka diye bir kelime gecti 2) insanlar bu kelimenin anlamini bilmiyorlardi 3) zamanla insanlar bu kelimeye anlam verdi 4) bu verilen anlam (zamanla insanlar tarafilan verilen anlam) tam olarak allahin isine bakki allahin kuran da anlatmak istedigi anlamla ayni oldu Bilmiyorum. Kişisel tahminim o yönde değil ama. Kişisel tahminime göre bu kelimeyi insanlar biliyodu fakat bu kadar detaylı bilmiyolardı o zamanın teknolojisindne dolayı. Teknoloji ilerledikçe anlamı netleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben bir ilahi kitap yazıp zöbelek diye bi kelime kullanırım, sonra da bir buluşa zöbelek adı veririm. Bakın yazıyordu derim ve kitabımın ilahiliğini tescillemiş olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nileppezdel said: Ben bir ilahi kitap yazıp zöbelek diye bi kelime kullanırım, sonra da bir buluşa zöbelek adı veririm. Bakın yazıyordu derim ve kitabımın ilahiliğini tescillemiş olurum :D SÇS @superwiz lafının arkasında dursan şaşardım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konu Dışı'ndaki en son bu sene post atılmış konulara bakıyorum, taa kaç senesinde açılmış Kar Dpt. topiği 2000 küsür postla birinci. İkinci, 1000 küsür postla UFO'lar hakkındaki topik. Üçüncüsü de bu. Post sayısı da durmadan artıyo. Acaba 2. sıraya yerleşcek mi. İlginç olan da şu, İdil Biret ve konseriyle direkt bi alakası yok şu an konuşulan konunun. Peşin edit: superwiz bırakmamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hayır,gücüme giden şu,bütün konu dışı forumunda siyaset,akp,fethullah gülen,din dışı konularda dahi,mesele muhammed (S.a.v) kuranı kendisi yazmış,Allah var yok muhabbetine dönüyor aşın bu konuları yoksa,ciddi ciddi şüpheleniyorum artık nedir derdiniz islamiyetle? madem inanmıyorsunuz gidin başka dinleri didikleyin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 superwiz said: dönmem olm çok kırdınız beni :p iptal ettirdim zaten accountumu moralimi bozdunuz df serverlarıda kapalı gidip forum ariim kendime superwiz said: hocam bir daha bu foruma girmiyorum,dinsiz imansız ahlaksız 3 tane köpekle laf yarıştırıp stres olacağıma,hiç girmem daha iyi herkese iyi günler superwiz said: insan kılığında bana laf atacağınıza,kendinizden utanın,yazıklar olsun,size güvenen orduya devlete millete,dedelerinizelinde şarap kadehleriyle aldı çanakkaleyi,afyonu,izmiri,yemende şarap kadehleri varken ellerinde karınlarını deşti arap satılmışları,yazıklar olsun hepinize,çıkıyorum bu forumdan da üyeliğimide iptal ediyorum,kendi pisliğinizde boğulun diyeceğim ama,inşallah düzelirsinizde vatana millete hayırlı birer evlat olursunuz,olur ya bir gün savaş çıkarda devletin sizi çağırdığı zaman elinizde şarap kadehleriyle ben gitmem deme lüksünüz olmaz zannımca.... burda hakaret varmıs yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben de sçs Berk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nileppezdel said: Ben bir ilahi kitap yazıp zöbelek diye bi kelime kullanırım, sonra da bir buluşa zöbelek adı veririm. Bakın yazıyordu derim ve kitabımın ilahiliğini tescillemiş olurum :D Sen yazarsın da ilahi olmaz ordan kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 adamın biri yazında ilahi oluyo ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: nakerebanarimasen said: -007- said: nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. ya simdi odgur anlamismiyim bir tekrar edeyim 1) kuranda alaka diye bir kelime gecti 2) insanlar bu kelimenin anlamini bilmiyorlardi 3) zamanla insanlar bu kelimeye anlam verdi 4) bu verilen anlam (zamanla insanlar tarafilan verilen anlam) tam olarak allahin isine bakki allahin kuran da anlatmak istedigi anlamla ayni oldu Bilmiyorum. Kişisel tahminim o yönde değil ama. Kişisel tahminime göre bu kelimeyi insanlar biliyodu fakat bu kadar detaylı bilmiyolardı o zamanın teknolojisindne dolayı. Teknoloji ilerledikçe anlamı netleşti. birazcik buyuk bir alinti oldu kusura bakmayin. o zman burda konusmamizin basina donmek zorunda kalcaz. zannedersem nileppezdel adli arkadas yazmisti eger boyle bir kelime varsa demekki insanlar 3 asagi bes yukari anne karninda neler oldugu biliyorlarmis ki boyle bir kelimeye ihityaclari olmus ve uretmisler eger boyle bir olay insanlar tarfindan biliniyorsa insalar tarafindan da yazilabilir demek isitoyr ve bu kanit olarar kullanilmaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ha Muhammed yazınca ya da yazdırınca ilahi, neden, yazdığında öyle diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: adamın biri yazında ilahi oluyo ama? Bilgiler adamın birine ait olamaz, imkansız. Sebepler eski sayfalarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bilgileri derleyen bir adam bu adamın biri ben de onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ansiklopedi de bi adamın bilgisiyle yazılmıyo ama yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahah superwiz döndün. insan sözünde durması için yemin mi etmesi gerekiyor? gidiyorum demedin mi sen? Evet belkide kahve köşelerinde konuşamıyoruz. Konuşmak için gerici, yobaz zihniyetin olmaması lazım. Her düşünceye, söyleşiye açık bir zihniyet olması lazım. Ayrıca benim bu konuşmam misyonerlikse bırakta misyonerlik olsun. Devlet fethedip, baş kafa kesip din yaymaya çalışmıyorumdur en azından. Onu geçtim, misyoner olmanın nesi yanlıştır. Eğer bir dinim olsaydı bunu yaymak isterdim. Doğru olduğunu düşündüğüm yola başkalarınıda almak isterdim. Yani geçelim bu yabaz tavırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cevap hakkım vardı sanırım yine yazmıyorum bu konu harici hiçbiryere,fakat hakkımda yok bu wizdir,yok bu onun değişik versiyonudur v.s diye atıp tutuyorsunuz ama tahminimce,ergenlik sivilceleri yeni geçmiş,bir avuç neye inanacağını şaşırmışlar topluluğusunuz ve son mesajımdır bana iftira atanlar için,hiç bir nickle de yazmadım şimdiye kadar bunun haricinde,5 sene sonra paticik kalmaz aklımda ama ,aklımda kalan neye inanılacağını şaşırmanın ne kadar da kötü birşey olduğu olacaktır not:devlet fethedip baş kafa kesenler kelimesi,yarın savaşa girdiğimizde ben gelmiyorum demekle eşdeğer anlamlıdır,ayrıca haçlı seferlerini daha çok eleştir buram buram vatikanlı gibi kokuyorsun kusura bakmasın kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 O dönemde o koşullarda o derleme yapılamaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Gayet de yapılabilir :) Piramitler de o dönemde yapılamaz diyebilirsin ama yapıldı. Allah ol dedi oldu onlar da bi anda ortaya çıktılar diye mi düşünüyorsun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 Sonraki 28.sayfa (Toplam 46 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: nakerebanarimasen said: teknolojji ilerledikce elbette yeni kelimeler cikiyo ben olan bir kelimeye yeni bir anlma verilmesinden bahseiyorum kafama gore duruma uydurmak icin anlam veririm hatta az sonra yapacam Bunu insanlar bireysel olarak yapmıyo yalnız. kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 45 , el insaf. Sizi skype veya msn e alalım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 - Evet arkadaşlar, bugün burada hayırlı bir iş için toplandık. Bugünkü konumuz, "Alaka" kelimesine yeni bir anlam vermek. Toplantıyı başlatıyorum, evet Hasancığım. + Abi bence bu kelimenin yeni anlamı "kum fırtınasında göze kaçan taneciklerin yarattığı hüzün" olsun. - Evet arkadaşlar, başka fikirler? Evet Mahmutcuğum. + Ben diyorum ki Hörgüç üzerindeki kılların toplamının kare köküne Alaka diyelim. - O da güzel bir fikir. Başka? + CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA KADININ VAJİNASINDAN GELEN KAYGANLAŞTIRICI SIVI! - Aferin Ajan, bak bunu beğendim. Bundan sonra alakanın anlamı budur arkadaşlar, dağılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. Tabi bu fiziğe belki biraz kafası basıp sosyal dallarda sorun yaşayan diğer arkadaşların da bilmesi, öğrenmesi gereken güzel bi mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. ya simdi odgur anlamismiyim bir tekrar edeyim 1) kuranda alaka diye bir kelime gecti 2) insanlar bu kelimenin anlamini bilmiyorlardi 3) zamanla insanlar bu kelimeye anlam verdi 4) bu verilen anlam (zamanla insanlar tarafilan verilen anlam) tam olarak allahin isine bakki allahin kuran da anlatmak istedigi anlamla ayni oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 arkadaşlar merak ediyorum nedir bu din düşmanlığı,msn de bir arkadaşın uyarısıyla döndüm tekrar foruma bu yazıyı yazayım dedim,idil biret denilen şahıs üzerinde gerçekleşen olaylardan konu,islam, din, hz muhammed (s.a.v) ,Allah (c.c) varmı yokmu tartışmasına döndü.sizden önce de vardı dedeleriniz babalarınız zamanında,siz toprak olacağınızda da var olacak,ama tarih sizi yazmayacak,1.5 milyar toplumun arkasından rahmetle andığı,okuma yazma bilmediğine hıristiyan,yahudi,ve putperest ileri gelenlerinin şahitlik ettiği bir insanın kuranı ilhamlamı bilmem neylemi yazdığını tartışmaya kadar getirdiniz konuyu,cahil olan insan o zamanki sokak diliyle söylerdi birine yazdırırdı bu kitabı,ama o kadar edebi bir dille yazılmıştır ki,en çok karşısında olan alimler ,arap dili üzerine o zamanın uzmanları bile bu adam bunu yazmış olamaz,bu sihirdir diye birbirlerini yemişlerdi,kurandaki mucize ne diyorsunuz,1600 yıldır bozulmadan gelmesi bir mucizedir,sadece 600 yıl gerisindeki incil bile 3 e 4 e ayrılıp hangisi doğru hangisi gerçek hala muammadır,ve geri dönüyorum bu foruma, sadece bu konularda milleti yanlış yönlendirmenize müsaade etmemek için,ve gerçekten bazılarınızdan hıristiyan misyoneri olduğunuza dair şüphelenmeye başladım,sizin kahve köşelerinde konuşmaya cesaret edemediğiniz şeyleri,sanal ortamda kimliğinizi gizleyerek,içinizdeki öfkeyi kusma yeri yapmışsınız burayı ama,artık bundan sonra merak etmeyin her zaman burada olacağım bugün superwiz le yarın başka bir nickle..ayrıca ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nakerebanarimasen said: -007- said: nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. ya simdi odgur anlamismiyim bir tekrar edeyim 1) kuranda alaka diye bir kelime gecti 2) insanlar bu kelimenin anlamini bilmiyorlardi 3) zamanla insanlar bu kelimeye anlam verdi 4) bu verilen anlam (zamanla insanlar tarafilan verilen anlam) tam olarak allahin isine bakki allahin kuran da anlatmak istedigi anlamla ayni oldu Bilmiyorum. Kişisel tahminim o yönde değil ama. Kişisel tahminime göre bu kelimeyi insanlar biliyodu fakat bu kadar detaylı bilmiyolardı o zamanın teknolojisindne dolayı. Teknoloji ilerledikçe anlamı netleşti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben bir ilahi kitap yazıp zöbelek diye bi kelime kullanırım, sonra da bir buluşa zöbelek adı veririm. Bakın yazıyordu derim ve kitabımın ilahiliğini tescillemiş olurum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nileppezdel said: Ben bir ilahi kitap yazıp zöbelek diye bi kelime kullanırım, sonra da bir buluşa zöbelek adı veririm. Bakın yazıyordu derim ve kitabımın ilahiliğini tescillemiş olurum :D SÇS @superwiz lafının arkasında dursan şaşardım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konu Dışı'ndaki en son bu sene post atılmış konulara bakıyorum, taa kaç senesinde açılmış Kar Dpt. topiği 2000 küsür postla birinci. İkinci, 1000 küsür postla UFO'lar hakkındaki topik. Üçüncüsü de bu. Post sayısı da durmadan artıyo. Acaba 2. sıraya yerleşcek mi. İlginç olan da şu, İdil Biret ve konseriyle direkt bi alakası yok şu an konuşulan konunun. Peşin edit: superwiz bırakmamış mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 hayır,gücüme giden şu,bütün konu dışı forumunda siyaset,akp,fethullah gülen,din dışı konularda dahi,mesele muhammed (S.a.v) kuranı kendisi yazmış,Allah var yok muhabbetine dönüyor aşın bu konuları yoksa,ciddi ciddi şüpheleniyorum artık nedir derdiniz islamiyetle? madem inanmıyorsunuz gidin başka dinleri didikleyin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 superwiz said: dönmem olm çok kırdınız beni :p iptal ettirdim zaten accountumu moralimi bozdunuz df serverlarıda kapalı gidip forum ariim kendime superwiz said: hocam bir daha bu foruma girmiyorum,dinsiz imansız ahlaksız 3 tane köpekle laf yarıştırıp stres olacağıma,hiç girmem daha iyi herkese iyi günler superwiz said: insan kılığında bana laf atacağınıza,kendinizden utanın,yazıklar olsun,size güvenen orduya devlete millete,dedelerinizelinde şarap kadehleriyle aldı çanakkaleyi,afyonu,izmiri,yemende şarap kadehleri varken ellerinde karınlarını deşti arap satılmışları,yazıklar olsun hepinize,çıkıyorum bu forumdan da üyeliğimide iptal ediyorum,kendi pisliğinizde boğulun diyeceğim ama,inşallah düzelirsinizde vatana millete hayırlı birer evlat olursunuz,olur ya bir gün savaş çıkarda devletin sizi çağırdığı zaman elinizde şarap kadehleriyle ben gitmem deme lüksünüz olmaz zannımca.... burda hakaret varmıs yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ben de sçs Berk <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 nileppezdel said: Ben bir ilahi kitap yazıp zöbelek diye bi kelime kullanırım, sonra da bir buluşa zöbelek adı veririm. Bakın yazıyordu derim ve kitabımın ilahiliğini tescillemiş olurum :D Sen yazarsın da ilahi olmaz ordan kaybediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 adamın biri yazında ilahi oluyo ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nakerebanarimasen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 -007- said: nakerebanarimasen said: -007- said: nakerebanarimasen said: kimler yapiyo peki bunu ha bu arada su anda taritimiyorum sadece soru sorark anlamaya calsiyorum Dil yaşayan bi organizma gibidir derler, toplumlar şekillendirir dili. Öyle istediğim anlamı verdim dersen saçmalamış olursun. ya simdi odgur anlamismiyim bir tekrar edeyim 1) kuranda alaka diye bir kelime gecti 2) insanlar bu kelimenin anlamini bilmiyorlardi 3) zamanla insanlar bu kelimeye anlam verdi 4) bu verilen anlam (zamanla insanlar tarafilan verilen anlam) tam olarak allahin isine bakki allahin kuran da anlatmak istedigi anlamla ayni oldu Bilmiyorum. Kişisel tahminim o yönde değil ama. Kişisel tahminime göre bu kelimeyi insanlar biliyodu fakat bu kadar detaylı bilmiyolardı o zamanın teknolojisindne dolayı. Teknoloji ilerledikçe anlamı netleşti. birazcik buyuk bir alinti oldu kusura bakmayin. o zman burda konusmamizin basina donmek zorunda kalcaz. zannedersem nileppezdel adli arkadas yazmisti eger boyle bir kelime varsa demekki insanlar 3 asagi bes yukari anne karninda neler oldugu biliyorlarmis ki boyle bir kelimeye ihityaclari olmus ve uretmisler eger boyle bir olay insanlar tarfindan biliniyorsa insalar tarafindan da yazilabilir demek isitoyr ve bu kanit olarar kullanilmaz diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ha Muhammed yazınca ya da yazdırınca ilahi, neden, yazdığında öyle diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mulgear6 said: adamın biri yazında ilahi oluyo ama? Bilgiler adamın birine ait olamaz, imkansız. Sebepler eski sayfalarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Bilgileri derleyen bir adam bu adamın biri ben de onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ansiklopedi de bi adamın bilgisiyle yazılmıyo ama yazılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 ahah superwiz döndün. insan sözünde durması için yemin mi etmesi gerekiyor? gidiyorum demedin mi sen? Evet belkide kahve köşelerinde konuşamıyoruz. Konuşmak için gerici, yobaz zihniyetin olmaması lazım. Her düşünceye, söyleşiye açık bir zihniyet olması lazım. Ayrıca benim bu konuşmam misyonerlikse bırakta misyonerlik olsun. Devlet fethedip, baş kafa kesip din yaymaya çalışmıyorumdur en azından. Onu geçtim, misyoner olmanın nesi yanlıştır. Eğer bir dinim olsaydı bunu yaymak isterdim. Doğru olduğunu düşündüğüm yola başkalarınıda almak isterdim. Yani geçelim bu yabaz tavırları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
superwiz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cevap hakkım vardı sanırım yine yazmıyorum bu konu harici hiçbiryere,fakat hakkımda yok bu wizdir,yok bu onun değişik versiyonudur v.s diye atıp tutuyorsunuz ama tahminimce,ergenlik sivilceleri yeni geçmiş,bir avuç neye inanacağını şaşırmışlar topluluğusunuz ve son mesajımdır bana iftira atanlar için,hiç bir nickle de yazmadım şimdiye kadar bunun haricinde,5 sene sonra paticik kalmaz aklımda ama ,aklımda kalan neye inanılacağını şaşırmanın ne kadar da kötü birşey olduğu olacaktır not:devlet fethedip baş kafa kesenler kelimesi,yarın savaşa girdiğimizde ben gelmiyorum demekle eşdeğer anlamlıdır,ayrıca haçlı seferlerini daha çok eleştir buram buram vatikanlı gibi kokuyorsun kusura bakmasın kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 O dönemde o koşullarda o derleme yapılamaz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Gayet de yapılabilir :) Piramitler de o dönemde yapılamaz diyebilirsin ama yapıldı. Allah ol dedi oldu onlar da bi anda ortaya çıktılar diye mi düşünüyorsun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar