mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 cüce gitmişti ama di mi? gitmişti sanırsam sonra da naxx aln partiy yetişmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 kaedenın dedikleri doru, konusurken paso "evet evet" dıyolar ama adamlrın konusma anlayısı o olduğu ıcın yoksa onay verdiklerinden değil. bazı yaslılar ve bazı genclerde bozuluyo o kurallar cok fantastik insanlar olabiliyolar ama orta yaşlılardan hiç ışıkgormedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dasaaa said: soulberry said: benim de görülecek ülkeler listemde finlandiya'dan sonra japonya geliyo. ama ancak 30'umdan sonra falan gidicem bu gidişle. finlandiya'da görcek bişi var mı? tamam bir şey vardır belki ama ya ikinci, üçüncü? dördüncünün olduğunu sanmıyorum bak..finlandiya koy abi cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 altı yaşından beri metal dinleyen moruklardan biri olduğum için finlandiya dedim. hac ziyareti gibi bi anlamı var benim için. yoksa japonya'yı da sırf atmosferi için istiyorum, finlandiya'yı da. heykel, tapınak, kale, sur, ot bok için değil. atmosferini solumak için istiyorum o ülkeleri. parayı biriktirdiğim anda da gidicem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Erasmus'la benim arkadaş gitti. Her gün sarışın manken gibi erkeklerle foto çektirip sevgilisini kudurtuyordu ehehe :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 japon mu var ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bide benim ne yapıp ne edip japonyaya gidip bi görmem lazım ya... mortis beni al yanına bööle garip bi japonya sevdası var içimde... gidip 754.dan biriyle bi aikido fln yapıp, temiz bi dayak yemek istiyorum, çok sağlam kültür var adamlarda ama bizim gibi yozlaşıyor onlarda :( birisi finlandiya ve metal hacı demiş :) bak onu da yapmam lazım benim, fin metal'a saygımdan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 animelerden oyunlardan filan japonlara hayranlik duyarsaniz oriya gidince baya hayal kirikligina ugrarsiniz (tabi cok kisa sirf gezmek icin ola nziyaretleri soylemiyorum) tanri japonu yaratirken onlarada bir recep ivedik kotasi vermis, japonya iyi hos kalabalik hariketli bir ulke ama japonyada yasiyabilmek icin japon olmak lazim yabancilardan nefret ediyor cogu bize tum dunya dusman turkun turkten baska dostu yok filan ama turkiyede yasiyan yabancilara kral muamelesi yapariz cok severiz koruruz filan japonlarda aksine disari cok samimi gozuken saygili sevecen adamlar ama icerde ev ararken "gaijin (yabancilar) ve evcil hayvan yasaktir" seklinde bir not standart olmus nerdeyse turklerin avantaji var gerci bu adamlar asyalilardan ve amerikan uyruklu yabancilardan tiksiniyor ama avrupalilara karsi daha az tutucu oluyorlar, japonyada turk = avrupali eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 japon dediğin günde 10 saat çalışır. paso özür diler. ota boka şaşırır. şapşal bi tipleri var. ama sefiyorum ülen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 nerde o imparatorluk doneminin japon yasi ahhh ulan ahhh. gerci o donem tokyaya yabanci girmesi kesinlikle yasakti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar