Llama Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bütün dizinleri aynı pencerede aç özelliği seçili olmasına ramen neden sadece harddick parçalarım ayrı pencerede açılıyor nası halledicem bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Bende de Ext2 olan sürücü Windows üzerinden erişmeye kalkınca "Birlikte Aç" çıkartıyor mesela.. Tüm ayarlar tamam olmasına rağmen sanki autorun silinmiş gibi ya da ne biliyim trojan bulaşmış falan gibi olur ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 @Llama Korkutmuş gibi olmayayımda o sorunu bi ara virus yediğimde yaşamıştım. autorun.inf mi neydi. @Sypro Bi şekilde araştır dalgası ile klasör ler arası ilişkilendirme kalkmış.(yada hdd ) Eskiden icon packlerle uğraşırken bu sorun başıma gelmişti ve düzeltememiştim. Her şey birlikte aç ile açılıyordu. Bi çıkış yolu bulamayınca formatı basmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 AutoRun Virüsleri DonanimHaber saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 flash disinfector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 combofix halletti tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar