Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pis(ç)likleriniz

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

doktorluk yemını etmemısmı bu adam kasapmıymıs neymıs,ne cıns ınsanlar var.[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i]
allah allah deyip geçer genç osman..

[Bu mesaj Apache tarafından 06 Haziran 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ehe ciddi öle bişi varsa yani infeqted in babasi gibi bi pisç birisi
tanışmak isterim zira 1 vurustamı 2 vurustamı kırılır burnu çok merak ediyorum hani
hem bak toktor muş kendini heal eder bandaj fln usta sı olmuş alemin bab

bu arada azmo oha falan olanlar dernegine benide al bap ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tek pi* liğim geçen sene sanırım yani öyle hatırlıyorum.
Yüzüklerin efendisinin ilk günü işte elimde 5 tane bilet vardı.Kuzenim ve kız arkım o gün geç gelicez sen biletlerle gel dediler.Ama film başlamasına 5 dk var hala ortalarda yoktular.Msg attım gelicez biraz dur gibi msglar geliyordu.4 Tane bayan diyorum çünki yaşları 22 23 arası kişiler bilet yoklugundan bahsediyorlardı.Bende biletlerimi onlarla paylaşıcagımı söyledim.Memnun oldular.Film i izledik sonra bana teşekkür icin evlerinin bahcesine davet ettiler beraber yasıyorlarmıs ogrencıymısler.Oraya gittik yemek yaptılar yemek yedik felan sonra beni evime bıraktılar eh tabiki bu olayı ögrenen kuzenlerım ve kız arkım benı bır guzel....

Neyse böyle işte :D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 06 Haziran 2004 14:31 tarihinde demiş ki:
said:
Infeqted, 05 Haziran 2004 22:09 tarihinde demiş ki:
benim yaptigim en buyuk piclik babam doktordur ameliyata sokmustu beni, narkoz tupunun arkasinda duruyorum ameliyatta apandisit pek onemsiz birsey 7dk felan suruyor babam kesti 2dk bekledi hemsireler basinda ben narkozu koklemistim adamin nabiz oldu 43, dusuk tansiyon 4 hemen narkozu kesip gogsune igneyi saplamislardi adam apoandistiit ameliyatinda oluyodu babamda bana

-´oglum.. bu yaptigin cok buyuk birseydi, ama olsun sen benim oglumsun ne yaparsan yap o adam olse bile canin msagolsun ´

demisti

nasil bir sallama yani oha falan oldum yane.

+1 Azmodai

Ayrıca küçük bir bilgi ; oha falan olunmaz.. oha falan doğulur.

Birde küçükken hayal meyal hatırlıyorum.Kiliseye bir şey için gitmiştik ailece.Ama ozamanlarda benim Mirr diye kedim vardı.Sevmezdim ama elimde gezdirirdim.Neyse kiliseye giremez bu dedi ordaki birisi.Bende öyle mi deyip geriye doğru fırlattım hayvanı herkes bana şaşıp kalmıştı.Neyse kuzenlerim kediyi tekrar yolun ortasından almıştı.Ama akşam iyi bir söylev yemiştim aileden :D
:D[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§

[Bu mesaj Soulbringer tarafından 06 Haziran 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

T.C
SARIYER KAYMAKAMLIĞI

Feyziye Mektepleri Vakfı
Özel Ayazağa Işık Lisesi Müdürlüğü

SAYI:520/56 13.01.2003
Konu: Cem MİRKELAM' ın cezası

Sayın: S.Mirkelam
N. Cad. A. Sokak.
......

Velisi olduğunuz, okulumuzun HZ-B sınıfı 420 numaralı öğrencisi Cem MİRKELAM 06.01.2003 günü arkadaşı ile beraber okula fitilli türünden patlayıcı getirerek, bahçede patlatmış daha sonra da 9. sınıf öğrencilerine vermiştir. Bu davranışı ile okul kurallarını çiğneyen öğrenciye Disiplin Kurulunca İKİ GÜN KISA SÜRELİ OKULDAN UZAKLAŞTIRMA cezasının verilmesi uygun bulunmuştur ve bu durum dosyasına işlenmiştir.
Okulumuzda eğitim gören ve IŞIK' lı olma gururunu taşıması gereken öğrencimizin, topluma yararlı bir birey olması hepimizi mutlu edecektir.
Bilgilerinizi ve benzeri üzücü olayların tekrarlanmaması için gereğini rica ederim.

Müd.Başyard. M.A.ÖZBEK

Cengiz ÜLKERDOĞAN
Okul Müdürü[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır..
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben bu aralar yan pastanede oturanların masasına lazer tutmaca oynuyorum.
tam yanda da kediler var birsürü onlarla oynuyorum canım iyice sıkılırsa
yalnız iki kediyi lazerin peşinden koşturarak pastanenin içine sokmam pek neşeli oldu :)[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
Sosyal ağlarda paylaş

ben pis felan değildim oldukça edepliydim..

ama çok feci kavgacıydım. Şimdi de kavgacıyım ve sinirliyim de nedense trankilizan gibi bir duygu geliyor, siniri bir anda alıp gidiyor. Ha bir de "okul çıkışında görüşçez, kavga etçez" tarzındaki çocuklarından da olmadım hiç, daha çok asilik dürtüsü gibi birşey.

en hatırladığım bi olay var,
anaokulunda kütüphane bölümü vardı. (liz teyze anaokulu) kütüphanede konuşanın ağzını bantlarlardı.
Ben de gittim orda inat gibi konuştum.
Geldiler ağzımı bantlıycaklardı, inat ettim bağlatmadım.
Görevlilerle, çocuklarla felan kavga ettim ben kafa göz daldım onlar da bana. Sonra paket yapılan o parıldak ipliklerden getirdiler onla sarcaklardı beni :) sonra hoca geldi ayırdılar beni :)[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

abi bilet olayında patladım, yeni projem yol kenarında yürüyen bi kıza arabayla yaklaşıp (tercihen Jeep Wrangler.. sağı solu açık)
-Hey bebek, seni arabamla gezdirmeme ne dersin?
yada
-Hey, seni arabamla evine kadar bırakmama ne dersin?
demek.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Infeqted 7 senelik arkadaşımdır. Ailesini de baya iyi tanırım. Anlattığı şey gerçek değildir. Lütfen babasına dediğiniz " piç" gibi lafları geri alınız. Kendisi mesaj atamaıından ben atayım dedim çünkü rahatsız oldum. Babası İstanbul'un önde gelen genel cerrahlarından biridir .böle bişey olmamıştır ve olamaz da.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
istanbulun önde gelen cerrahı cocuguna yalan söylemenin kötü birşey oldugunu öğretememiş mi? :yapma:

Kaldıki o pisç lafı eger oyle bişi yaptı ise diye söylenmiş yapmadı ise denmemiştir geri alıncak bişi yok zaten söylenmemiş...[signature][hline]Grandmaster Hamburger
irc.quakenet.org // #gecevardiyasi
Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Sosyal ağlarda paylaş

çok ufak bişi ama şimdi birden aklıma geliverdi, daha fantastik şeyler de yapmıştım ama ilk aklıma bu geliyo ilk göz ağrım mıdır nedir :

ilk okulda mıydı neydi, sınıfça gıcık olduğumuz bi çocuğu feci şekilde gaza gelerek dövmeye başlamıştık(hafif hafif ama) 3-4 kişi, sonra bi baktık o 3-4 kişi 1 dakkada 15 kişi falan olmuş, sınıfta çocuga gıcık olan ne kadar kişi varsa (kızlı erkekli bi grup) velete dalıyo, sonra üstü başı yırtıldı bunun (okul da serbest kıyafetti), sonra da ayakkabısını gömlek cebine sokup bıraktık, gitti müdürün yanına, o 15 kişilik gruptan sadece olayı başlatan 4 kişi (aralarında ben de varım tabi) ceza almıştı, fakat çocuğun kendisi de olayı aşırı abartıp dramatize ettiği için ceza almıştı çok gülmüştük.

ha bir de 2 sene önce mi ne, mangal alanında ateş yakmamızdan rahatsız olan çevre bina sakinleri (bilkent villalar sokağında oluyo bu), bizi jandarmaya şikayet edince, ki gerçekten çok efendice oturuyoduk, yanmakta olan ateşleri üstüne işeyip söndürerek sokağa bir nevi koku bombası atmıştık, ha diyebilirsiniz ne kadar kokabilir, valla sebebini tam olarak bilmesem de, şunu açık yüreklilikle söyleyim, 3 sokak öteye kadar leş gibi kokutmuştuk. nası oldu ben de anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bikeresinde Meslek Sınavından 90 alıp geçmiştim.Sınavada hiç çalışmamıştım,o yüzden geçmem büyük bi sevinç uyandırmıştı :) o gece benim arkadaşla bi atraksiyon yapalım dedik.Akşamüstü milleti topladık(toplam 5-6 kişi),Önce King Strip(Soyunmalı King) Oynadık.Buolay okulda gece oluyor yalnız,güvenlik görevlisi hasan amcayada ufak rakıyı verdikmiydi bize hiç bişeyde demez garibim :) neyse Don'a kadar soyunuyoduk,Sonrada kaybedenlere ceza olarak,çorabı alete geçirmiş vaziyette okulun koridorlarında çırılçıplak koşturuyoduk :) hatta ve hatta öküz gibi içtikten sonra odanın duvarlarına kusmukla isim yazmaya bile teşebbüs etmiştik :)

Okulun içinde açıkta olan Ethernet kablolarını geceleri kesmek,Müdür kapısının önüne s.çmak gibi bir sürü aktivitemiz vardı Lisedeyken :) Buarada bizim ortaokul Lise Ünv bir arada aynı binada,Konservatuvar olduğundan dolayı.

Ders sırasında arkadaş konuşurken arkadan k.çını sıkınca "Ay,şey hocam,ben notalarımı unutmuşum pardon" dedirtip irkiltmeye bayılırdım :) aynı şeyi o bana yaptığı için herzaman daha beterini yapardım :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..