Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Albatros, 26 May 2003 14:30 tarihinde demiş ki: Biz de site yanından gecen dolmuslara alakasız bi yeri soyleyip gider mi dioduk.Taksileri duvar araligindan hortumla ıslatırdık[hatta taksinin biri üsenmeyip siteye giridi bizi arıo gecenin korunde ,tabi bulursun bizi]. Bi de ben bi kız arkadasın kafasını agzıma su doldurup yıkamıstım allaaam ne kroca ama cocukmusuz.Kızda benim sinüzitim vaaar die hüngür hüngür aglamıstı. Yakın bi zamandada arkadaslarda icmistik herkes asırı kacırdı ickiyi.neyse sabah oldu kalktık bide ne gorelim salonun ortasında bok var.Meger icen arkasın teki s.cmıs sonrada utancından evi terk etmis.Arkadası uni de goruyoruz ama ne o ne biz selam vermiyoruz.. AAHAHA YARILDIM POKLUYA:) Zuhzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bi sey daa geldi aklima : donem baslarinda istasyondayiz bi arkadasi ugurlicaz.Yanimda da ev arkadasim var.Derken vagon un birinden bi kiz cikti elinde poset pardon sunu atarmisiniz dedi yanimizdaki coplugu gostererek..Onun sormasiyla benim atamayiz demem bir oldu.Kiz indi kendisi atti copunu ve gitti.Benim arkadasim gulmekten agladi yemin ederim bende en ufak siritma yok cunku cok pisman oldum.Hala da cok uzgunum yane bu tavrimdan dolayi ..o kizi goriim yemn billah ozur dilerim.tam danalik benimkisi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bende küçükken tuvalete gitmeye korkmuştum açtım camı işedim aşağıya millette konuşuo aa noluoyor ne akıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 hmmz abartı şekilde çok şey yapmışımdır küçüqqen.ama aklıma gelen bikaçtanesini anlatiymz -alt katta oturan amcamların kapılarının onunde duran ayakkabılarının içine işerdim hemen hemen her sabah. -babaannemin mutfağına gizlice girer buzdolabındaki bütün yumurtaları paramparça yapardım. -mahallenin sinir olduğum kedilerinin hepsi kıchında iğneli tüftüfle dolaşırdı. -ilkokulda sinir olduğum çozuğa bigün merdivenlerden inerken çerme çakmıshtım.kafası delinmişti.ölüyodu.yaşıo shuan. -küçükken kutladığım hemen hemen tüm doğum günlerimde çağırdığım arkadashlarımı şaka hesabından döverdim baya.onlarda her sene gelirdi nedense. -amcamın oğlunu döverken babaannem yakalaıshtı beni ona da bitane vurmushtum yere düşüp kafasını vurmushtu.(10 yashında falandım) -önüne et attığım kedi çiğ eti yemeyince kafasına şişe atıp öldürmüştüm. -yine kedilere et atarken bi tane köpek gelmişti etleri yemeye.köpek kaçsın diye köpeğe kiremit atmıshtım ama kiremit kedinin gözünü parçalamıshtı. neyse daha çok var yazarım yine belki.[hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raze0 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Albatros, 26 May 2003 18:58 tarihinde demiş ki: bi sey daa geldi aklima : donem baslarinda istasyondayiz bi arkadasi ugurlicaz.Yanimda da ev arkadasim var.Derken vagon un birinden bi kiz cikti elinde poset pardon sunu atarmisiniz dedi yanimizdaki coplugu gostererek..Onun sormasiyla benim atamayiz demem bir oldu.Kiz indi kendisi atti copunu ve gitti.Benim arkadasim gulmekten agladi yemin ederim bende en ufak siritma yok cunku cok pisman oldum.Hala da cok uzgunum yane bu tavrimdan dolayi ..o kizi goriim yemn billah ozur dilerim.tam danalik benimkisi ... ;)[hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 benimde söyle bir olayım var kollejde bir arkadasım benı zıyarete geldı bende nerden tanısıyoruz dedım cocuk aa denız hatırlamadınmı ben 4.sınıftakı hasan dedı bende hayır hatırlamıorum dedm ama sımıd cok pişmanım benı gormek icin gelmis benım ıse ona yaptım kavbalıga bak yaw :( neyse bu bir bie 2.si var ben yenime topu ayaklariyla agzina goturmesini ogretmistim tabi ayakta degil yatarak böyle eylenıordu baya daha 2 yasındaydı bı kere yastıgı da oyle yapım dedı ondan sonra al basına belayı yastıgın uzerınde nazarboncuuklu sarı altın ıgne vardı onu yutmasmı :( amılyat oldu daha 2 yasındaydı ıstesem onu engellerdım ogece yengem bana denız yanında yatsın berke dedı bende hayır ya ıstemıorum flm dedım keske demeseydım 2 yasında cocuk kobegı kadar buyuklukte bır aılyat oldu matrix teki neo nun kobegınde varya onun 2 katı daha buyuk cok uzulmustum yaw kendımı 10 yıl gecse daa olsem gene affetmem bıde kucukken bır kopegım vardı cok kucuktu onu duvara fırlattım kopegın azından kan geldı ertesı sabah öldü onda işte kendimi hic affetmem daha bitane buda son okuyanlar sıkılmıstır bılıyourm ama bu tam benı kahrettı bır tav$anım vardı adı bunnıe ıdı kızdı ve pembe gozlerı vardı cok guzeldı ve cok tatlıydı dısarı cıkarttım onu gezıodukonla tavsan benım 4 ayıktı ve bana cok alıstıkı cok sevıoduk bırbırımızı fakat ne olduysa asensorde cıkarken kucama aldım tıshırthımınıcıne soktum bırten soyle sevmek nıyetıyle sarıldım bı baktım sarılırken bacagını cıddı ve cok agır sekılde kırmısım bacaı nın kemı etı delıp cıkmıs vede hayvanı orda gorur gormez bem beyaz gorudum her yerım kan 1dk ıcınde nasıl gıttıysem 1 km yolu gıttım bacagının ıcıne platin bir cubuk koydu tavsanı amelyat ettı veterıner tavsanımı balkonda unuttum ve öldü cok kotu hissetim kendimi yaw daha ne 2 kusum öldü onu hic anlatmıyım cok kotu anılarım var :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: raze0, 26 May 2003 21:32 tarihinde demiş ki: hmmz abartı şekilde çok şey yapmışımdır küçüqqen.ama aklıma gelen bikaçtanesini anlatiymz -alt katta oturan amcamların kapılarının onunde duran ayakkabılarının içine işerdim hemen hemen her sabah. -babaannemin mutfağına gizlice girer buzdolabındaki bütün yumurtaları paramparça yapardım. -mahallenin sinir olduğum kedilerinin hepsi kıchında iğneli tüftüfle dolaşırdı. -ilkokulda sinir olduğum çozuğa bigün merdivenlerden inerken çerme çakmıshtım.kafası delinmişti.ölüyodu.yaşıo shuan. -küçükken kutladığım hemen hemen tüm doğum günlerimde çağırdığım arkadashlarımı şaka hesabından döverdim baya.onlarda her sene gelirdi nedense. -amcamın oğlunu döverken babaannem yakalaıshtı beni ona da bitane vurmushtum yere düşüp kafasını vurmushtu.(10 yashında falandım) -önüne et attığım kedi çiğ eti yemeyince kafasına şişe atıp öldürmüştüm. -yine kedilere et atarken bi tane köpek gelmişti etleri yemeye.köpek kaçsın diye köpeğe kiremit atmıshtım ama kiremit kedinin gözünü parçalamıshtı. neyse daha çok var yazarım yine belki.[hline]Jenowa is my M. ,--.Sephiroth-.,.- Sen kucukken sadistmissin. Umarim biraz deismissindir.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 oha raze0 naptin baba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Abi şu topice biraz güleyim diye girdim ama özellikle hayvanlara yapılanları okuduktan sonra resmen içim parçalandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ben yumurta atma olayı çocukken yapılırda ben yeni yeni keşvediyorum =).Arabaya atıp kameraya çekip sonrada izlemek psikopatlık mı tartışılır tabii.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Daha başka ne var hmm.Şişli terakki servisi arkadaşımın apartmanın önünden geçerdi sokağa bakan taraftan boya dolu poşet atmıştık üstünde patladıydı kapıyı sürgüleyip yarım saat kımıldamadıydık.Sonra başka yumurtlara zaten yukarıda haa. Şey var bizim okula yeni tarihçi geldi resim hocasıyla kesişiyor bunlar flirst ediyorlar yani kadın evliymiş meğersem.Bir gün resim atolyesinde bizim çocuklardan biri hocanın masasını karıştırırken telefonu buldu açmaya yemedi bizde açtık tabi 1 mesaj geldi yazıyor =).Hocada gelebilir biri kapı önünde turluyor.Bir açtık. Aylin _______ Lise katındayım canım.TS odasında seni bekliyorum istersen gel hayatım. Aylin tarihçinin ismi.Ben inanamadım önce sonra yaydık bunu belirli kişilere heheh. Daha önce Efe isimli şahıs tarih hocasına. "Selo'ynan bir ilişkiniz var mı hocam?" demesi üzerine dumura uğradım. Cevap : "Eee nerden çıktı ki?Ben evliyim bir kere". Kadında tam uçuk saçını mora falan boyamış bir aralar =).[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Ayı Anıl diye bir arkadaşımız var ona yaptığımız pislikleri anlatalım.Çocuk ciddi ayı. Futbolda yere düştü 6 kişi çocuğa abanıyoruz yerde kafasına yüzüne falan geliyor hahaha. Tuvaletteyiz bu herif binici."Anıl lan at resmini ters asmışlar at sana biniyor." demem üzerine çıldırıp söylediğim çocuğu dövdü. Tuvalette karambole alıp kafasını pisuara soktuk. Soyunma odasında duşa sokup giyinip biçimde ıslattık. Ha en pisliği resim dersinde sıkılıp ne bulursam içine attığım bi şişe vardı "Talaş,tiner,boya,tutkal,mürekkep vs" bunu bu herife servisle geçerken birinin kafasına atta makara olsun diye verdim ehuehueh tamam dedi.Can alıp açtı kafasından aşağı boşalttı. Tiyatro vardı sahneye itmiştik "Lan HÖT!" diye çıkmıştı fransızca oyuna hahah. Ha bide 8 kişi big babol çiğniyip adamın sırasına koymuştuk adamda oturmuştu garibim.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: Rewendor, 26 May 2003 22:11 tarihinde demiş ki: Abi şu topice biraz güleyim diye girdim ama özellikle hayvanlara yapılanları okuduktan sonra resmen içim parçalandı... Aynen ya, ya bunları yapanlar gerçekten hıyar ya da şaka yapıyorlardır(inşallah)[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Alex hiçde pisikopatlik diil:) bende yaparım onu ehhe ben koridorda uçağı patlatırken çekerdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ya :( ilk okul da bi kız sıralar arasında koşturuyodu çelmeyi bi takım yere düşüp sürünmüştü boynu kan içindeydi herkes sıranın ayağına takılıp düştü sanmıştı hala içimde kendimi affedemiom :([hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Yok bunlar saka yapmıyo harbıden pıskopat bunlar :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G3rilla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 fizik sınavındayız sınavın bitmesine 5-6 dk kalmış ben arkamdakinin kağıdına bakmaya çalışıyorum . Tabi o sınav telaşı ile bana kağıdını çevirip gösteremiyo sonra ben dayanamayıp onun kağıdını alıyorum önümde 2 tane kağıt ve arkamdakinin önünde kağıt kalmıyor (doğal olarak :) o benim sırtımı yumruklarken ben paşalar gibi sorularımı yapıyorum hoca gelirken sıraya kapanıyor ( önünde kağıt olmadığı için ) sonra benim işim bitince kağıdı ona veriorum :)))))) o sınavdan 4 alıorum ama arkamdakininkini hatırlamıyorum hahaha hatırladıkça gülerim. hayatımda geçen en komik sınavlardan biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: G3rilla, 27 May 2003 17:17 tarihinde demiş ki: fizik sınavındayız sınavın bitmesine 5-6 dk kalmış ben arkamdakinin kağıdına bakmaya çalışıyorum . Tabi o sınav telaşı ile bana kağıdını çevirip gösteremiyo sonra ben dayanamayıp onun kağıdını alıyorum önümde 2 tane kağıt ve arkamdakinin önünde kağıt kalmıyor (doğal olarak :) o benim sırtımı yumruklarken ben paşalar gibi sorularımı yapıyorum hoca gelirken sıraya kapanıyor ( önünde kağıt olmadığı için ) sonra benim işim bitince kağıdı ona veriorum :)))))) o sınavdan 4 alıorum ama arkamdakininkini hatırlamıyorum hahaha hatırladıkça gülerim. hayatımda geçen en komik sınavlardan biriydi. Heheh ben bunu kelimesi kelimesine notu notuna ve dersi dersine [:P] 1 ay önce yaptım :D[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ben orta okuldaykene bi i$ teknik hocamız wardı.. Malum adam sadece is teknik yapmıyo bi de satranca merak salmıs felan... Bırakalım simdi bunları adam sınıf icinde hep elleri arkada bagdastırarak dolanırdı.. Nerdeyse otururken de ole yapıp agzıyla yazcak o derece :D . Sora biz de ailecek diim bi 20 kisi bi kisi muhafaza ettik adam ders anlatırken eline kagıt sıkıstırdık... i$te bunu yazan tosun vs vs vs kosun felan bilirsiniz o cins bisi ama daha kufurlu. Nese adam zil caldı farketmedi koyduumuzdan bi 20 dakka gecmisti.. Sora izledik manyak taaa oretmenler odasına kadar gitti orda otururken farketti zuahahah amma kopmustuk .. Bi de yangın sonduruculerini calkalamadan fıslatırdık kızların ustune pempe pempe tozlanırdı kızlar sora ıslatırdık eheueehe kopuk icinde zırıldarlardı hatta benim hatuna yapılmıstı altını ustune getirmistim okulun ama sozde tabi. :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Okulda bi eleman kimya labında öndeki kızın eteğinin fermuarının bozuk olduğunu farkedince, kızın eteginin düğmesinin ipini asit'le yakarak koparmıştı.Sonra kız ayağa kalkarken eteğine basıp etegin ayaklarına düşmesini sağlamıştı. o günden sonra adamla çok muhattab olmamaya dikkat ettim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: G3rilla, 27 May 2003 17:17 tarihinde demiş ki: fizik sınavındayız sınavın bitmesine 5-6 dk kalmış ben arkamdakinin kağıdına bakmaya çalışıyorum . Tabi o sınav telaşı ile bana kağıdını çevirip gösteremiyo sonra ben dayanamayıp onun kağıdını alıyorum önümde 2 tane kağıt ve arkamdakinin önünde kağıt kalmıyor (doğal olarak :) o benim sırtımı yumruklarken ben paşalar gibi sorularımı yapıyorum hoca gelirken sıraya kapanıyor ( önünde kağıt olmadığı için ) sonra benim işim bitince kağıdı ona veriorum :)))))) o sınavdan 4 alıorum ama arkamdakininkini hatırlamıyorum hahaha hatırladıkça gülerim. hayatımda geçen en komik sınavlardan biriydi. o bendim! bi daha benden bok alırsın kopya. arkadan bakayım derken bi baktım öndeki kağıt ta gitmiş lol! nese allahtan hoca çakmamıştı hehe[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 ha bu arada o sınavdan 2 mizde 3 aldık. sayende fizik karneme 5 gelmeyecek lol. o kadar da önemli değil ztn :)[hline]Fizban (11:46 PM): ben öle şirin kızları seviom abi çakmak için deil çıkmak için çıkacaksın "Do you cling to the past, or can you see through the pain?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 *o bendim! ....* Harıka ya :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 said: ZeuZ, 27 May 2003 21:26 tarihinde demiş ki: Ben orta okuldaykene bi i$ teknik hocamız wardı.. Malum adam sadece is teknik yapmıyo bi de satranca merak salmıs felan... Bırakalım simdi bunları adam sınıf icinde hep elleri arkada bagdastırarak dolanırdı.. Nerdeyse otururken de ole yapıp agzıyla yazcak o derece :D . Sora biz de ailecek diim bi 20 kisi bi kisi muhafaza ettik adam ders anlatırken eline kagıt sıkıstırdık... i$te bunu yazan tosun vs vs vs kosun felan bilirsiniz o cins bisi ama daha kufurlu. Nese adam zil caldı farketmedi koyduumuzdan bi 20 dakka gecmisti.. Sora izledik manyak taaa oretmenler odasına kadar gitti orda otururken farketti zuahahah amma kopmustuk .. Bi de yangın sonduruculerini calkalamadan fıslatırdık kızların ustune pempe pempe tozlanırdı kızlar sora ıslatırdık eheueehe kopuk icinde zırıldarlardı hatta benim hatuna yapılmıstı altını ustune getirmistim okulun ama sozde tabi. :D[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın AHAHAH Bizde fen hocasının eline yapardık:) adamın eline 10 tane kalem koydum bi defa:) sonra tahtanın önünde ellerini açdı takır tukur daaldı :) çok güzel başkalarıda yapıomuş Bizim Gazi hocanın dex i 1 idide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2003 Ev telefonunun ahizesini kırmıştım sonra da hiçbişey olmamış gibi yerine monte etmiştim. Babam telefonu eline aldığı gibi '' AA kırdımm'' dedi , yarılmıştım orda, pişman değilim halen kırık :-P Ortaokuldayken sınıftaki panoyu, sandalyeleri, camlı dolapları kırmıştık nasıl becerdik bilmiyorum :) kazaydı :-P Öğretmen sandalyesinin kollarını kırıp sağlammış gibi göstermiştik , öğretmenin elinde kalmıştı sandalye. Buna pişmanım çünkü o kırık sandalye koluyla millet birbirine dalmıştı ertesi gün. BEn güzelim fln diye gerinen bi kıza herkesin ortasında aa senin bıyıkların çıkmış demiştim, yarıldı herkes orda. tabi duruma bağlı bişi şimdi gülünmüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar