Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçurtma yaptirabilecegim bir yer..

Reumer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar uçurtma yaptirmak istiyorum ayin 17 sine kadar.
Rokoku denilen tarzda bir uçurtma var. Uzerine yazi yazilip uçurulduğunda okunabilecek yada üstüne resim yapıştırabileceğim tarzda.

Kız arkadaşımla yıldönümümüz ve bir an önce yaptirmak istiyorum.

Araştırdım falan ama gerek iş gerekse zaman açısından yapabileceğimi gerçekten sanmiyorum çünkü fazla bir bilgim yok.

Ücret karşılığında yapabilecek birisini yada bir firmayı tanıyan varmıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

Niye konu dağıldı böyle onu anlamadm :)

Neyse.
Malesef Ankaradaym ve yeni bir iş kuruyorum onun yoğunluğu var cidden üzerimde cidden çok fazla zaman ayıramıyorum. Kız arkadaşımda biliyo bunu ama ben supriz yapmak istiyorum.

Uçurtmanın kendisi yapıldıktan sonra yazılardı hazırladığım fotoğraflardı onları ben yapıcam ama kendisini hakkaten yapamıyorum.

Koyduğunuz şema gibi istediğim uçurtmanın şemasıda var ama yok bilmem uçurtma kumaşıydı vs. vs. uçması için ayarlanması falan zor geliyo. Ki bide istediğim büyük birşey yani uçurduğumuzda havada resimler ve yazılar belirgin olsun istiyorum..

Neyse ücreti yapan kişiye vermeye razıyım :)
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere de soruyla alakasız tavsiye vermeyin yav.
madem o kadar kolay birşey, siz yapın adama hediye edin işte.

Reumer, Ankara'da İzmir Caddesi var bilir misin, Kızılay'ın orada.
O caddede bir sürü pasaj, içlerinde terziler oluyor. Onlara gidip sorabilirsin bence. Direk olarak uçurtma yapan yer yok ama büyük ihtimalle terziler halledebilir.
Uçurtmanın ölçülerini, rengini felan hazırlarsan, adam çok daha kolay halleder istediğini.
Eğer tahta konusunda sorun çıkarsa, Siteler'de bolca tahta işlemesi yapan kişi olduğunu biliyorum. Bu şekilde sıradan çıtalar değil de, böyle güllü çiçekli işlemeleri çubuklar hazırlatabilirsin daha da şekil olur. Hatta tahta işleriyle uğraşan tanıdığım birileri var, halen orda mı çalışıyorlar bilmiyorum ama bizim evdeki birçok masayı sandalyeyi onlar yapmıştı. Eğer bir yer bulamazsan direk onları da önerebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben altıgen ucurtma olarak 1.7 metre genişliğinde ucurtma ucurdum.

1x1lik citadan istekeletini yapmıştım taşımıştı o gelimi citalar. Aydınger yerinede kalın plastik paket şeyi kullanmıştım.
yalnız ucurmak ve havadatutmak zor olmuştu, o buyuklukte cok dengesiz oluyolar bsata baya tehlike atlatmıştık. daha ufağının ustune yazılanda okunmaz pek.

Tabı pratik olsada 1metrenın ustu ıcın cok ilkel bi tasarım altıgen ucurtma.Sen daha kaliteli bir ucurtma alıp altına cok ince bir kumaşa baskı yaptırıp kumasında altına yeterli miktarda ağırlık takıp ucurabilirsin. ozel yapım ucurmadan daha kolay olucaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...