Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 egemen bi acc acip pm atsana =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Test ettim onayladim. Str ye bagli sut cekimi falan yapmışlar süper :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Kronosh, 09 Haziran 2004 00:05 tarihinde demiş ki: valla msnden bizim sharddanmış galiba :) Acc acıor bakalım alman kale yapçaz heralde İsimde benim fikirmiş :) Lethe :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 güzel ama eksik var. neyse istedim vermedi herif bende dedim hadi ben yazim 10dk sonra scripts bölümüne koyarım.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 valla unlive de oynamadım ama maç zevkli oluyor. [Bu mesaj egemen_i tarafından 09 Haziran 2004 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=53 dediin scpnin aynısı burda isteyenlere.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Baggio senin dediginde olmadı. Kombinasyon yaptım oda olmadı. [Bu mesaj egemen_i tarafından 09 Haziran 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Kronosh, 09 Haziran 2004 00:25 tarihinde demiş ki: http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=53 dediin scpnin aynısı burda isteyenlere. Edit scp miymiş? [Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Haziran 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Edit degil ekleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ehe :) imzam rulz blackhand utansın =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Blackhand Demişki ; Sevmiyorum ben onlari ne o öyle futbol mutbol ben Türkiyeyi TUTUYORUM sadece türkiemizin maclarını izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Demedim öyle bişey editleme adam kafana göre yazdıklarımı şimdi ömer abime tokatlattırıcam.[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Küfürleri sildim oyüsden böle biraz yumusakca kactı =) Ömer abi beni tanır esas seni tokatlatırım ha[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Blackhand Demişki ; Sevmiyorum ben onlari ne o öyle futbol mutbol ben Türkiyeyi TUTUYORUM sadece türkiemizin maclarını izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackhand_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya sadece türkiyemizin maçlarını izliyorum bölümünde overdose yapmışsın be adam iyice yumuşatmışsın yani beni bilmeyen direk vurucak damgayı.[signature][hline]See you at the bitter end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 konu dagıldı benim asıl amacım scp yi geliştirmek. O sadece topun. Top invis itemin ustune gelince topun ustunde emote ile yazması lazım :goooooooool: diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baggionun dedii olur hedehode yazmıosundur işalla ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Blackhand Demişki ; Sevmiyorum ben onlari ne o öyle futbol mutbol ben Türkiyeyi TUTUYORUM sadece türkiemizin maclarını izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 olmuyor denedim on=@target tamamen silip gerisini onun soyledigini yazdım. Yani seninkiyle onun deginin birleştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bronx şimdi bunu neden önceden düşünmedim diye yanıordur :lol: yani dua etme scp si bile yazmış adam futbol yapmadı lolaaa :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar