Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç script fikri.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel ama eksik var. neyse istedim vermedi herif bende dedim hadi ben yazim 10dk sonra scripts bölümüne koyarım.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Krals

Mesaj tarihi:
said:
Kronosh, 09 Haziran 2004 00:25 tarihinde demiş ki:
http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=53
dediin scpnin aynısı burda isteyenlere.

Edit scp miymiş?

[Bu mesaj Ferrero tarafından 09 Haziran 2004 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe :) imzam rulz blackhand utansın =)[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Krals

Blackhand Demişki ;
Sevmiyorum ben onlari ne o öyle futbol mutbol ben Türkiyeyi TUTUYORUM sadece türkiemizin maclarını izliyorum

Mesaj tarihi:
Küfürleri sildim oyüsden böle biraz yumusakca kactı =) Ömer abi beni tanır esas seni tokatlatırım ha[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Krals

Blackhand Demişki ;
Sevmiyorum ben onlari ne o öyle futbol mutbol ben Türkiyeyi TUTUYORUM sadece türkiemizin maclarını izliyorum

Mesaj tarihi:
Ya sadece türkiyemizin maçlarını izliyorum bölümünde overdose yapmışsın be adam iyice yumuşatmışsın yani beni bilmeyen direk vurucak damgayı.[signature][hline]See you at the bitter end
Mesaj tarihi:
konu dagıldı benim asıl amacım scp yi geliştirmek. O sadece topun. Top invis itemin ustune gelince topun ustunde emote ile yazması lazım :goooooooool: diye.
Mesaj tarihi:
baggionun dedii olur hedehode yazmıosundur işalla ?[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Krals

Blackhand Demişki ;

• Yeni Oluştur...