egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Çok ilginç bir script fikri buldum su anda gelistiriyorum bitirincede yayınlıyacagım fakat bir yerde takıldım yaptıgım itemin ornek olarak 5437,1563 kordinatının ustune gelince emote dan yazı yazmasını istiyorum. Bunu nasıl ekliyecegim scirpte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 map.scp den kordinatın [area xxxx] p=kordinat adı events=e_xxxx event yaratı joine hosgeldiniz mesajı ekle ordan gecince emote versin rectleri cogaltarak bölgeyi büyütebilirsin axisden cizebilirsin rectleri.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 daha kısa yoldan fikri olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ha şimdi annadım mesala xxx in tam üstünden gecince emote yazısımı geçsin ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yani xxx cok geniş bölgemi yoksa ufak biyermi ?[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet bir nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Noktanin icinde oldugu region'a bir event koyarsin, on=@step ile kontrol eder, ile senin istedigin nokta ayniysa yapar dedigini, ama aktif bir bolgeye on=@step koymak serveri yorar biraz. 2x2 gibi ufak bir alan da olsa Kronosh'un dedigi gibi yapmanda yarar var.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hmm deniyim [Bu mesaj egemen_i tarafından 08 Haziran 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 eğerki zor geliyor diorsan [itemdef i_hedehodo] name=ustundengecinceremoteverir id=i_teleporter on=@create attr=0880 // sanirim item invis buydu. color=0455 on=@step src.emote xxx /// Xxx yerıne mesajini yazarsın. bunu gececekleri yere koy gectiklerinde mesaj alır.arka arkaya koyarsan sürekli verir ve o oyuncunun orda takılı kalıp donması mümkündür ve yorar baya bi pc yi.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 su scriptle de zaten o noktada durdugu takdirde gene aynı şeyler olcak[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 pardon ama ben degil item ustunden gecince emote vericek :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lol ? iyi yardım etmeyelim ozaman suclu cıktık o itemi yerleştiricen adamların olası geçecegi yerlere. burda sana yardım etmeye calısıyorus bilgisizce sataşıyorsun ayiptir walla. Neyse o itemin üstünden geçene mesaj atıcak emote şeklınde adamların olası gececegi yerlere koy itemi zaten playerler göremez invis.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sataşmak mı yanlış anladın galiba tam tersine teşekkür ederim, itemin ordan geçince emote vermesini istiyorum sizide ugrastırdık gece gece uykusuzluk vurdu heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya bu arada item belli bi yerden nası geçiyo onu anlamadım yürüyen travel stone falan.. mavi ekran verdi :p[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ittiriyosunuz boyle :D oyle geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 nası ittiriyosun ya? komutla falan mı? üstüne gelince mi itliyo? (oha)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 anlamadım ya neyse varolan itemin vermesini istiyorsan step koy yaptigimi gibi dicemde neyse annamadım. en iisi ilk mesajımdaki gibi yap yürüyen stone falan bozar beni[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet simdi soyletceksiniz scripti suprix olmaktan cıkacak ustune gittikçe ittiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ahanda futbol asfasfas[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ahaha dadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 99 versionunda ON=@Step komutu normal eventlarda kullanabilirsin. ama 55i vs. diyorsan ya bir area belirlersin girdiğinde bu alana istediğin işi yaptırır. Ya bir item koyarsın üstene bastığında step ile istediğin fonksiyonu gerçekleştirirsin.[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Kronosh kazara da olsa iyi bir fikir seetmis yanliz :) Bir invis item yazip gecilmesini istedigin noktaya koy, sonra; on=@step if () src.findid.i_hede.emote aman dikkat endif [edit: hay smileyine][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 08 Haziran 2004 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bakın topa iki kere tıklıyınca şut cekiliyo fakat işte 5437,1563 5438,1563 5439,1563 5440,1563 5441,1563 noktalarına gelince top; topun ustunde emote cıkması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bloodless aynısını bende söledimde adam futbol scpsi yazmak istiyor =)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 futbol mu yapıyosun? ahha ittirme scriptine öle bişiler yap ki tam çizgiye gelecek şekilde ittirecekse emote versin aklıma gelmio baska bişi yani bak çizgiye 1 kare var. ittirirsen gol olcak (futbolmus gibi anlattım ama :)) bu sekilde ittirirsen gol olsun işte direk scriptin içinden yap. off. anlamadıysan napim kardeşim anlatılmaz böle seeyler yasanır (deermişaaam)[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar