soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 üç gündür günde 4 tane olmak üzere antibiyotik kullanıyodum. sabah 2 akşam 2 tane yani.. bu akşam sonuncusunu kullanıcam. yarın alkol alsam bi şey olur mu? anti depresan bilgim var, ama aynısı antibiyotik için de geçerli mi; bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 1. o kadar çok antibiyotiği neden kullanıyorsun? 2. antibiyotik bünyeden çıkmadan alkol alınmaz. 3. o kadar çok antibiyotik bünyeden kolay kolay çıkmaz bir gün bekle bari. 4. doktorunla tanışmak isterim. 5. bitti bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Hepsi yapar mı kesin olmaz o, ama en kesin bilgiyi prospektüs denen nane verir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 sinüzit için verilen antibiyotikler yüksek dozda ya da sık sık alınıyor, öyle bişey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 azı dişi çektirmiştim, herif etimi fazla hırpalamış baya kanadı. normalde 3-4 saat kanaması gerekirken 6 saatten fazla kan sızıntısı geldi. ağzım lopur lopur kan doluydu tüm gün. "al bak üç gün iç bunu" dedi, largopen denen bi ilaç verdi. pıhtı sonunda oluşunca o ilacı kullanmaya başladım. zaten kesin bilen var mı dedim, en kötü ihtimalle eczaneye sorucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 alkol salakta getirebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ilacı o bölge enfeksiyon kapmasın diye vermiştir. Alkol kullansan aşırıya kaçmadıkça bişi olmaz. H.Pylori tedavisi almamışsın sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dragonmax said: alkol salakta getirebilir. Pek bir anlamsız olmuş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 enginar ye 2 gün bence karaciğere birebir,2 gün sonra alırsın alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 antibiyotik içip alkol aldığında antibiyotik işe yaramamış oluyor, onun dışında bir yan etkisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 1-2 gün bekle derim. Yani en azından 1 gün kadar kesin bekle. Ben sabah 1 tane alıp akşam 1 ellilik içtiğimde gece kusuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Antibiyotik + alkol = anlamsızlık + karaciğere yük başka bi olayı yok. 1 gün sonra bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 hem de karaciğere çok fazla yük. zaten antibiyotik karaciğere yeterince yük(en basitinden sidiğinin kokusu bile bunu anlamaya yetecek düzeyde olur antibiyotik kullanırken), bi de alkol alıp zorlamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kokuyu geçtim, helipak kullanırken sicim gibi işiyordum ben. iki ucundan tut duğum at o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bana 12 saat demişti eczacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 antibiyotigine gore degisir ama bircok antibiyotik vucutta kullanim bittikten sonra 4-5 gun kaliyor diye biliyorum. sana zarari olmaz da ilacin etkisini ortadan kaldiriyor, hala hasta falansan icme hemen ertesi gunu. ha ben hic sallamadim hayatim boyunca ilac alkol olayini hala da yasiyorum cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 soulberry antibiyotigi vucudundan atmama izin ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 alkolu falan geçtimde günde 4 tane alma...sabah 1 tane akşam 1 tane al...alkolle beraber işe yaramaması dışında toksik etkisi var zorlama karaciğerini bekle 1-2 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 harbiden he okadar antibiyotik bünyeyi komaya sokar yav.. radyasyona maruz kalmış gibi olursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar