Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

antibiyotik sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
üç gündür günde 4 tane olmak üzere antibiyotik kullanıyodum. sabah 2 akşam 2 tane yani.. bu akşam sonuncusunu kullanıcam. yarın alkol alsam bi şey olur mu?

anti depresan bilgim var, ama aynısı antibiyotik için de geçerli mi; bilen var mı?
Mesaj tarihi:
1. o kadar çok antibiyotiği neden kullanıyorsun?
2. antibiyotik bünyeden çıkmadan alkol alınmaz.
3. o kadar çok antibiyotik bünyeden kolay kolay çıkmaz bir gün bekle bari.
4. doktorunla tanışmak isterim.
5. bitti bu kadar.
Mesaj tarihi:
azı dişi çektirmiştim, herif etimi fazla hırpalamış baya kanadı. normalde 3-4 saat kanaması gerekirken 6 saatten fazla kan sızıntısı geldi. ağzım lopur lopur kan doluydu tüm gün. "al bak üç gün iç bunu" dedi, largopen denen bi ilaç verdi. pıhtı sonunda oluşunca o ilacı kullanmaya başladım.

zaten kesin bilen var mı dedim, en kötü ihtimalle eczaneye sorucam.
Mesaj tarihi:
hem de karaciğere çok fazla yük. zaten antibiyotik karaciğere yeterince yük(en basitinden sidiğinin kokusu bile bunu anlamaya yetecek düzeyde olur antibiyotik kullanırken), bi de alkol alıp zorlamaya gerek yok
Mesaj tarihi:
antibiyotigine gore degisir ama bircok antibiyotik vucutta kullanim bittikten sonra 4-5 gun kaliyor diye biliyorum.

sana zarari olmaz da ilacin etkisini ortadan kaldiriyor, hala hasta falansan icme hemen ertesi gunu. ha ben hic sallamadim hayatim boyunca ilac alkol olayini hala da yasiyorum cok sukur
  • Yeni Oluştur...