Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Millet birbirinin parasını çalmaya mı uğraşıyor? Kazıklanıyor muyuz?

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Brigand said:
bence daha yüksek litreli olarak coca cola veya pepsi ile anlaşarak çok ucuz maliyetten alıyorlardır.

Örneğin şu verdiğin örnek hakkında bir bilgin yok, adamlar kola tankerini dayayıp cups cups makineye doldurmuyorlar. Kolanın özütü ile gazı ayrı tanklarda gelip bağlanıyor makineye, tank bittikçe değişiyor falan.

İşte bu ve bunun gibi masraf tahminlerinin hepsi "sence" olduğundan oluyor sorun, bilgin yok, tahmin edip elindeki aletin maliyetinden fiyat uyduruyorsun. Burada sana karşı çıkan insanların çoğu ya bu işin okulunu okuyor, ya da daha önce bu tarz işler yapmışlar en basitinden, mesajlardan anladığım kadarıyla.

Ben diyorum ki sana, adamların senin eline verdiği şeyin maliyeti senin Kipa-master hesaplarına göre 2 TL ise, adamlara toplam maliyeti (senin karlı satışa uygun bulduğun) 4 TL'den bile fazla genelde.

Bunlar hakkında faraziye üzerinden yaptığın yorumlarla daha fazla cebelleşmek istemiyorum, onun için kusura bakma artık, en baştan okursan belki yardımcı olabiliriz hep beraber :p
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Örneğin şu verdiğin örnek hakkında bir bilgin yok, adamlar kola tankerini dayayıp cups cups makineye doldurmuyorlar. Kolanın özütü ile gazı ayrı tanklarda gelip bağlanıyor makineye, tank bittikçe değişiyor falan.

hangi seneden kalma bu teknoloji:D, kutuların içinde böyle plastik baglerden gidiyo makineye kola fanta. Tabi en son benim gördüğüm buydu geçen sene.
Sosyal ağlarda paylaş

olm bu içecek sektöründe deli para var. cafeaçcaksın hayvan gibi para öff ciddiyim. bi çayı 3-4 liraya satıosun. maaliyeti hiçbişi. kola satıyosun mesela. yeni açılan cafelere kola firmaları sözleşmeli olarak yüzlerce koli beleş kola verio. aynı şekilde diğer içecek markaları da o şekilde yapıo.. yanında dondurma sat misal. sütle yapıosun, bilmemne, zaten makinesi yapıo otomatik. kaldıki macdonalts tarzı dondurmanın makinesi, dondurmayı külaha koyarken o dondurmanın %70i havadn oluşuyo, o yüzden yumşak bi dondurma. ordan da deli para. CAFE AÇALIM LAN HADİ.. masrafları iyi çıakrtıosun üstüne de deli para kalıo. hele bi de içkili mekan iznini alınca bira sat, off.. manzara lazım, kiralr çok ama, hava parası deli veriosun.. ama gene de ii kazandırıo. HADE CAFE AÇALIM PLXXOR varmı sermayesi olan. ben işletirim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...