Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Brigand said: bence daha yüksek litreli olarak coca cola veya pepsi ile anlaşarak çok ucuz maliyetten alıyorlardır. Örneğin şu verdiğin örnek hakkında bir bilgin yok, adamlar kola tankerini dayayıp cups cups makineye doldurmuyorlar. Kolanın özütü ile gazı ayrı tanklarda gelip bağlanıyor makineye, tank bittikçe değişiyor falan. İşte bu ve bunun gibi masraf tahminlerinin hepsi "sence" olduğundan oluyor sorun, bilgin yok, tahmin edip elindeki aletin maliyetinden fiyat uyduruyorsun. Burada sana karşı çıkan insanların çoğu ya bu işin okulunu okuyor, ya da daha önce bu tarz işler yapmışlar en basitinden, mesajlardan anladığım kadarıyla. Ben diyorum ki sana, adamların senin eline verdiği şeyin maliyeti senin Kipa-master hesaplarına göre 2 TL ise, adamlara toplam maliyeti (senin karlı satışa uygun bulduğun) 4 TL'den bile fazla genelde. Bunlar hakkında faraziye üzerinden yaptığın yorumlarla daha fazla cebelleşmek istemiyorum, onun için kusura bakma artık, en baştan okursan belki yardımcı olabiliriz hep beraber :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Ayranın kolisi 4 liraya geliyor toptancıdan kar marjına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Baggio said: Örneğin şu verdiğin örnek hakkında bir bilgin yok, adamlar kola tankerini dayayıp cups cups makineye doldurmuyorlar. Kolanın özütü ile gazı ayrı tanklarda gelip bağlanıyor makineye, tank bittikçe değişiyor falan. hangi seneden kalma bu teknoloji:D, kutuların içinde böyle plastik baglerden gidiyo makineye kola fanta. Tabi en son benim gördüğüm buydu geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 olm bu içecek sektöründe deli para var. cafeaçcaksın hayvan gibi para öff ciddiyim. bi çayı 3-4 liraya satıosun. maaliyeti hiçbişi. kola satıyosun mesela. yeni açılan cafelere kola firmaları sözleşmeli olarak yüzlerce koli beleş kola verio. aynı şekilde diğer içecek markaları da o şekilde yapıo.. yanında dondurma sat misal. sütle yapıosun, bilmemne, zaten makinesi yapıo otomatik. kaldıki macdonalts tarzı dondurmanın makinesi, dondurmayı külaha koyarken o dondurmanın %70i havadn oluşuyo, o yüzden yumşak bi dondurma. ordan da deli para. CAFE AÇALIM LAN HADİ.. masrafları iyi çıakrtıosun üstüne de deli para kalıo. hele bi de içkili mekan iznini alınca bira sat, off.. manzara lazım, kiralr çok ama, hava parası deli veriosun.. ama gene de ii kazandırıo. HADE CAFE AÇALIM PLXXOR varmı sermayesi olan. ben işletirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 @Brigand: biz bubna serbesdt piyasa diyoruz hani avrupa yakası dizisnde dilber hala vardı ya hah onun deyimiyle alan alıııır almayan çeker gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BonePART said: asil oteller kazik abi bu arada bu mantikla GECELIGI 100 YTL LAN BI YATAK CARSAFI DEISTIRIYOLAR O KADAR ulan o iş bir çarşaf değiştirmekle olmuyor! tamöam yani bizimkisi gecelik 70 de hizmetimiz de ona göre ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oteliniz mi var ? nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 benim değil nişanlımın aile işletmesi bozcaada'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BonePART said: kolalari tuple alyolar bira kegleri war ya onun gibi ay cok sicak tartisamicam ok aga sen 4 liraya whopper menu satcak bi yer ac senden yiyelim bildigin cahil ya abi evet bu olsun lütfen var mı bir babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BabacumMostors said: benim değil nişanlımın aile işletmesi bozcaada'da süpersin. dur pmle geliorum yanına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bence siz otelinizle insanları kazıklıyosunuz adam evinde kalsa bedava olcakken size gelip 70 lira ödüyo. bi de yol parası benzin harcıyo.utanın kendinizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BabacumMostors said: benim değil nişanlımın aile işletmesi bozcaada'da sen ne zaman nişanlandın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 onu gectim bozca adada yerin wars asolsene ndirimli kalirdik ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Marty said: bence siz otelinizle insanları kazıklıyosunuz adam evinde kalsa bedava olcakken size gelip 70 lira ödüyo. bi de yol parası benzin harcıyo.utanın kendinizden. çok utanıyoruz :( gözümüzde siyah bantla dolaşıyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 indirim istiyorsanız eylülde gelin hem ada boş olur kafa dinlersiniz hem de genel fiyatlar düşer ben bugece gidiyorum mesela bi 5 gün otelde iş güç yetiştirip şarap çip denize girip gelecem noıhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 BabacumMostors said: Marty said: bence siz otelinizle insanları kazıklıyosunuz adam evinde kalsa bedava olcakken size gelip 70 lira ödüyo. bi de yol parası benzin harcıyo.utanın kendinizden. çok utanıyoruz :( gözümüzde siyah bantla dolaşıyoruz :( AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 oha adamlar korsanmış bide ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 doktor olucak bide, utanmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ben gitcem otele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 lol asil mavi turlar guletler cok bahali lem. kiralari 1.5kla-2k euro arasi deyisiyor bensimdi nasil bincem gulete:) bu arada o gunlugu 220tl lik oteller ruslara 30-40 euroymus. yani turk olun ama yabanci yerden gelin o zaman bile 150 ye dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ruslara 30-40 euro tabi anasını satim.. dolaylı pzvnglik yapıolar. 1 rus 15 türk erkeği çekio. kocasının olması da pek bağlamıyo sanırsam, gene yapıoalr yapcaklarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 şu da var biz iki sene önce bir tatile gittik magic life ıdır ne zıkkımsa ama temmuzdaki tatil için şubat ayında rezervasyon yaptırmıştık.. iyi içimizde patlamamış ehe korkunç uvcuza gitmiştik 1.600 tl olan tatil 500 tl ye miş ne gelnmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hiç bir yazıyı okumadım ama en lüks barlarda 1 bira evet bildiğimiz efesler 15 tl hiç bişey bunu geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o biraların çoğu yerde sulandırılmış olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 moriQ said: bilirsiniz aynalı var bornovada. verdiğin paranın fazlasını alıyosun. AHAHAH 7/24 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar