BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Aradım ama tam istediğim şeyi bulamadım. Şimdi Tecilimi iptal ettirmiştim, gidicem ben geldim beni askere alın dicem. Giderken bir evrak filan götürmeye gerek var mı? Yoksa elinimi kolumu sallıya sallıya şubeye gidip, belgelerimi mi alcam? Sonuçta tecil ettirirken muayane filan olmuştum. Diploma fotokopim, nüfus cüzdanı sureti, ikametgah filan hepsi şubemde var. Başka bişey gerekli mi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 askerlik durum belgenle beraber git şubeye. erken sevk dilekçesi verin bana de. doldur. askerlik şubene postayla yolla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Tecil kagidimin orjinalini iptal icin komutanliga gondermistim. Oyle olmasi gerekiyor diye. kutugum safranbolu'da oraya gitcem basvuru icin. Iste bisey gerekirse yanarim diye sordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ne çileli iş abi şunlar yaaa. yok mu ki yanında evrakların falan abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ooo orjinali niye yolladın yaaa. kopyası gidicekti... neyse. tecil için safranboluya gitmene gerek yokki. nerde oturuyosun istanbulmu? istanbulda ikamet ettin semtin bağlı olduu askerlik şubesine gidiceksin. ordan erken sevk kaadı al safranboluya postala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ince iş bunlar. git şubene orda halledersin her şeyi, burdan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yahu yok gitmiştim zamanında da askerlik için başvurucam. kütüğün olduğu yerde daha rahat oluyor ondan gidiyorum. 5-10 dakikada bitio işin. işte başvururken bişey gerekli mi onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 safranbolu askerlik şubesinin telefon numarasını bul askere alma sitesinden. ara kendin sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 dedem şey dedi şimdi, sen 1. yoklamanda zaten herşeyini götürdün, bişey gerekmiyor. zaten internette gördüğüm belgelerde hep tecil için götürdüklerimle aynı şeyler yani. sonuçta dosyam orda haliyle belgelerde orda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 sen genede safranbolu askerlik şubesine bi telefon et işte riske atma.. askerlik bu, ne isticekleri hiç belli olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 şu sıralar yeni mezun olupta başvuran var mı ? Daha hiç muayene dahi olmamış. Geçen gün üsküdar a.şubesine gittim. 1 ağustosta gelin dediler başvuru için. Bunlar başlarından savmak için mi yapıyor yok bunun gibi başvuru tarihlerimi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 @Fireblade, 1 ağustosa kadar çok yoğunlar, ağustosta gidecek olanlarla uğraşıyorlar. Sonra rahatlar. @bitch_ofbat, erken sevk işi öyle elini kolunu sallayıp "ben askere gidecem, alın beni" demekle olmuyor. hangi celpte gitmeyi planlıyorsan o celpten 3-4 ay önce bağlı olduğun askerlik şubesine erken sevk için dilekçeyle başvurman gerekir, posta veya faks da iş görür. başvurduktan sonraki 1 ay içerisinde de tecilinin bozulup bozulmadığı belli oluyor. Sonrasında da standart prosedür olarak, celpten önceki ay herhangi bir askerlik şubesine gidip zarfını alıyorsun ve celbin 1-2-3'ünde de sınava giriyorsun. Yani senin şu ağustos gibi tecil bozdurma talebinde bulunman lazım, sonuç da eylül-ekim gibi belli olur, kasımda zarfını alır, aralıkta gidersin. Ayrıca her türlü sorunuz için askerlik şubelerini arayıp onlara sormanızı şiddetle tavsiye ederim, hatta mail bile atsanız olur, bikaç saat içinde cevaplıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 topiğe bi daha baktım, şunu gördüm, dikkat etmemişim ilk seferinde, özürlerimi sunarım: bitch_ofbat said: Şimdi Tecilimi iptal ettirmiştim, o zaman şurası senin için yeterli: sg-1 said: Sonrasında da standart prosedür olarak, celpten önceki ay herhangi bir askerlik şubesine gidip zarfını alıyorsun ve celbin 1-2-3'ünde de sınava giriyorsun. bir de şurası sg-1 said: Ayrıca her türlü sorunuz için askerlik şubelerini arayıp onlara sormanızı şiddetle tavsiye ederim, hatta mail bile atsanız olur, bikaç saat içinde cevaplıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Giderken pek birşey yok, gidip dosya açtırıyorsun eğer okul vs zamanında yapmadıysan, gitmek istiyorsan tecilimin iptalini istiyorum diye bir form dolduruyorsun. Yanlız üniversite vs mezunu olmuşsan diploma /çıkış belgesini felan götür, götürmezsen üniversitenin şubeye göndermesi zaman alabiliyor. Sevk tarihi geldiğinde eline bir zarf veriyorlar onunla ayın 1-2-3'ünde sınavlara ve kayıt vs ye gidiyorsun zaten. (Zarf içinde senin dosyana getirdiğin meretler var zaten, mezuniyet belgesi, fotokopisi, resimler vs vs). Ben geleli ne kadar oluyor hala kurtulamadım bu evrak işlerinden ya, yoklama yaptırmadığımız için (ki kime sorsam uğraşmıyor) para cezası verdiler geçen gün =p Her sene yoklama yaptırmak lazımmış vs, 21 ytl ceza yedim, miktar çok büyük değil ama yatırmak için yapılacak prosedür ayrı bir işkence memleketimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 cevapları okumadımda yakın zamanda bende aynısını yaptım, Şubene - nereye aitse kütük - tecil iptal belgesi gonderiosun sonra subenın baglı oldugu bölge mudurlugu gıbı bısı var oradan erken sevk belgesı verıosun hıcbıseye ıhtıyacın yok baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 not. üsküdar ve kadıköy askerlik şubelerinde 3.günüm ve hala işim hallolmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bende orda yaptırmıştım. soyunma olayı çok geyik yalnız :) bir saat önce edebi muhabbet ettiğin adamla, bi bakıyorsun donla yanyanasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Hehe düştüğün yere göre bu iş, bize bir şikayeti olmayan varmı demişlerdi 12 kişiden 3 ümüz kaldırmıştık sadece, diğerleri pis pis sırıtıyordu =) Bizi yollamışlardı hemen tamam o zaman diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Safranboluya sabah geldim 2 kisi vardi onumde. Muhabet filan ettik, adam aheste aheste calismasina ragmen beklemekle birlikte isim 1 saat surdu surmedi. Cay bile ikram ettiler. Tecilde 15 dk surmustu zaten. istanbulda gunlerce surunegine kutugn neredeyse oraya gt aninda halloluyor isin. Cayda guzeldi yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bide verdikleri 10 TL 60 Krş'uda sakalıma sürdüm cebe indirdim oh kebap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar