Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayakkabı Muhabbeti


Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

annem kullanmadıımız eşyaların buludnuu arka balkonu temizlerken "bunnarı giyicekmisiiin" diye seslendi.
direk "evet atma verme kimseye giyceeeem" dedim :p
- bi bak da öle söle dedi eheh
neyse gittim baktım
-OHA KAVGA AYAKKABALARIM ATMA SAKIN!!!
annem: kavga ayakkabısı mı??? delimisin olm ne kavgası dedi..

bi adidas almıştım, ama aldıktan 5 dk sonra nefret etmiştim çünkü iğrençlerdi. neden aldım hiç bilmiorum.. sonra onu attım kenara 2 gün sonra gittim super star aldım gene.. (bi kaç yıl önce) neyse sonra onları da kavga ayakkabısı olarak sakladım hep. birini dövemeye gideceğim zaman giyiyorum.

ayakkabı budur lol

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SPectre88 said:

kavga ayakkabısı dediğin bottur abi birkaç kerede kösele düz burunlu ayakkabıdanda tekme yedim oda acıtıyor. spor ayakkabıyla hasar veremezsin fazla.

oha lan kavga hakkında bilimsel yazı yazdım
yok yahu, bu spor ayakkabının burnunda 2 tane tampon var.. bildiin boğa boynuzu gibi.. kışın zaten ayakta bot olur da yazın bu yani süper :) bi de önü fermuarlı ve fermuar dışarda duruyo. fermuarın eklenti kısmında 3 er milimlik sivri demir üçgen parçalar var. yere düşen birinin yüzüne o ayakkabının üst kısmıyla vurduun anda, o minik demirler rahat 4-5 mm derinliinde ve bi kaç cm yararlar. burun kısmındaki tampon da çene kırar. burnu zaten kırılmış olur.göz çıkarma ve kör etme mevzuu korkutuyo bi.. bi de burun kemiinin beyne girip ölüdürmesi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:

birini dövemeye gideceğim zaman giyiyorum.


said:
dövemeye gideceğim zaman


said:
dövemeye


Abi dayanamıycam artık. Dragonmax bak arkadaşım. Ara ara adam dövmeye giden yahşi bi türk genci olabilirsin ama internet 101 almadın mı hiç? Foruma ben adam dövmeye gidiyorum diye yazmazsın, yapılmaz. Olmaz yani. Lütfen ya, lütfen bunu bizimle paylaşma.

LÜT
FEN

not : ayakkabılar da bok gibiymiş. Ben kavgaya bunla gelen adama bakar bakar gülerim lololol

edit : Burus lii vuruşuyla burun kemiklerini beyne gömerek adam öldürme muhabbeti geçmiş galiba bi üst postta. Bak bunları da yapma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sanane ya, dövmeye de giderim, dövmeye gidiyorum da derim, gittim de derim.. kişisel diilmi arkadaşım.

edit: ayakkabı dediim kadar irençmiş ama dimi..

ps: bi de sen az bi sakinleş ya.. ne oldu anlamadım, biriden feci dayak yedin de bunu okuyunca o mu aklına geldi ne oldu ? tmm yok bişi geçi hepsi... böle üstüme üstüme saldırmayın, sonra cevap verince gidip şikayet ediosunuz. SALDIRMAYIN arkaaşım bana.. ayakkabıya yorum yapcaksan yap.. sanki forumdan biri dövcem demişim gibi burda bunu yapamazsın demişssin..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada ben anlatamadım zaten. ben öle kavga gürültü karışan biri değilimdir. veya çevremde alo abi, adam dövcez gel, kız meselesi faln tipleri de yok. hiç yok. zerre yok yani..

ama elbetteki birisiyle bi sorunum olur. konuşarak çözüm bulmanın imkansız olduu bi durum oluşur. ben öle itişip kakışmam, laf söz dialog girmem. ana avrat küfür mü etti. ok by der çıakr giderim. 2 hafta sonra akşam evine giderken yakalar nooldunu anlamadan ağzıyla burnunu eline verip çıkar giderim.. mümkün mertebe şahit tanık bırakmam. polis karakol uraşamam.. geleceğim parlak, karartamam..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

namusane mevzularda kavga edersin... kimse bana aksini iddia etmesin. burda biri bana çıksın da desin ben karımı taciz eden birini dövmem abi, konuşur susar giderim demesin.. siz lisedeki kavgalarınız hatırlıosunuz belki ama ben hayatımın hiçbir döneminde kavga edicek kadar önemli olan bir olaya rastlamadım 1 SEFER HARİÇ.. onda da bırak kavgayı öldürürüm bile..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...