Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ya bugun bı bakayım dedım ben 1 ay once 1mbit 4gb sınırlı o 29 mılyonluk paketten aldım. Ama hızım 8mbit olmus???? peki sınırım ne oluyor bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yine 4GB dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben de geçen ay sınırlıdan sınırsıza geçtim. 5 kere aradım sonunda hallettiklerini söylediler. 3-5 gün önce tekrar aradım başka bi sorundan hala kotalı olduğumu söylediler. o kadar download da girmiş gibi görünüyo bana. telekoma kafam diyerek bu alakasız postu bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aynı şey benimde başıma geldi,kotalıdan sınırsıza geçerken 1 ay fazladan kota geçirmişler saçma sapan,ondan bir süre sonrada aradılar zaten o zaman tam farkına vardım,hızınızı arttırmak istiyor musunuz fark ödemiceksiniz diye,dedim nasıl vs 10 dk konuşmadan sonra bn sınırsız kullanıyorum dedim,aa ddi sessizlikten sonra hata olmuş sistemde vs,verdiğiniz hizmet kötü anladık altyapı vs de bari de müşteri hizmetlerini düzeltin bari topicle alakasız oldu ama fromthehellden gazlandım ben,pardon =) hala 4gbtır o,kampanya gibi birşey vardı 8mbit 3 aylığına ama kota aynıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apekiox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Burda bilgi var bir bak istersen.. http://www.ttnet.com.tr/evde_3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 yandın sen benden sölemesi... 8mb hız olunca kota mota dayanmıyo haberin olsun. mesela bi videoya tıklıyosun, ama beğnemezsen kapatcaksın dimi. 1mb ile tıkladıında ilk 10 sn ye ancak yükleniyo da bakıyosun. 8mb lıkla tıklayınca sen daha 5 sn sini izlemeden vidoyu tümden yükleyip tamalıyo. 2 aydır 100 lira fatura geldi bana bu 8mb yüzünden.. 4 gb kotaı haberim bile olmadan direk aşıyorum. ha bir de ne şarkı ne film ne program hhhhhiiiççç bişi indirmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar