trainspotting23 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Lisede iletişim okudum anadolu meslek lisesi, şimdi benim bir sonraki yıl sayısal kasıp mimarlık okuma şansım var mı? Puan gelmiyo falan öyle söylentiler var da ben anlamam pek yani tecrübe yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Senden mimar olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 /ban gaap permanently Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu konu açıldı daha önce :D http://forum.paticik.com/read.php?21,4161537 gidip fen çözersen çatır çatır girebilirsin mimarlığa. okul puanının etkisi çok çok az olacak artık. edit: gerçi meslek liseleriyle ilgili konjonktürü bilmiyorum. ayrıca okul puanıyla ilgili de kesin bilgi verilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar