Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evet doğru sevgilim beni ulduardan düşen bir omuzluk için terketti, neymiş kesinlikle sevgili olduğun kişi ile raid ve arena yapmayacakmışsın hatta wow bile oynamayacaksın, yukarıdaki başlığa yazmıştım trollenmesin diye buraya başlık açayım dedim kaan mutlumusun :p ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 tatile göndermeyin sevgililerinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kaan'ı bilmem ama ben mutlu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 eee set bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dostum epicler soulbound, takma kafanı bi de item için link alabilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bildiğin t8 işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 girls come and go, epics are soulbound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 wowcular toplanmaya başladı. OYNAMAYIN ARTIK ŞUNU. wow hakkatten ayrılık sebebi ama, kız arkadaşı yerine wowla daha çok ilgilenen bir birey, ikisi arasında seçim yapmaya zorlandığı zaman sonuç kızı pek mutlu etmiyo. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 neden zorluyosunuzki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ben zorlamıyorum. ama mesela erkek arkadaşıyla görüşmek isteyen bir kız, sevgilisi wow oynadığı için evden çıkmayınca çok rahatsız olabiliyo. yani mesela diyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aşk gerektiğinde item passlayabilmektir, allah mortisin kız arkadaşlarına yardımcı olsun wow oynarlarsa, adam 0,0000001 dps için item alıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aralıksız 7-8 saat oynayıp da yine kızı hiç aramaması, sormaması, kız aradığında raiddeyim yeaa diye kapaması falan hoş diil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 e erkek kendıne zaman ayıramazmı? neden bu zaman wow'a ayrılınca bu kadar batıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 işin kötüsü biz ikimizde wow oynamaktan hoşlanıyorduk yani, sosyal hayat 0 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kızlar sızlanmasın sevgilileriyle oyuna başlasınlar yine de ehue. barışırsınız bişey olmaz=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 item için terk eden sevgili? koşarak kaç lan öyle bi insan varsa yanından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 frozen orb beltleridnen alır bitane guelce paket yaparsın, yanınada rose petals falan barısırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 abi cok basariliymis bu epic omuzluk yuzunden terk edilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Ardeth said: item için terk eden sevgili? koşarak kaç lan öyle bi insan varsa yanından kaçtım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Çok bahane gördüm ama en yaratıcısı buymuş, klişe yok.Yok ben seni seviyorumda, yoruldum hayden arkadas gibi kalalım yok.Hmm,kızma ama kız bahane aramıs ve bulmus, salla gitsin.Yoksaaaa seven kız degil epic omuzluk karakterini verir belese. Ps:tabi yannıs anlamıs da olabilirim ama bana sanki bahaneymiş gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: abi cok basariliymis bu epic omuzluk yuzunden terk edilmek epic fail olmus daha ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Perspective said: evet doğru sevgilim beni ulduardan düşen bir omuzluk için terketti, neymiş kesinlikle sevgili olduğun kişi ile raid ve arena yapmayacakmışsın hatta wow bile oynamayacaksın, yukarıdaki başlığa yazmıştım trollenmesin diye buraya başlık açayım dedim kaan mutlumusun :p ? Yaşasın mutluyum :D He he he ben herzaman mutluyum ama ne yalan söyleyeyim sanada hiiç üzülmedim. Break up sexini yaptın mı bakim ? Lan yoksa! bu yüzden mi buruksun :( Neyse... Bu konuyu alıp wow forumlarına açmak var aslında, kendimi zor tutuyorum :p İkide armory linki ekledim mi ohş asrın draması olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 BonePART said: abi cok basariliymis bu epic omuzluk yuzunden terk edilmek bende öyle dedim legendary olsa tmm ama epic ya çok sıradan.. fsafdssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 evine doğru geliyorum şuan birazdan oradayım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Nessarien said: Perspective said: ... Break up sexini yaptın mı bakim ? Lan yoksa! bu yüzden mi buruksun :( break up sex diye bi model yok make up sex war ki en guzel sex oldugu solenir break up sex bi kere mantiken sacma ayriliyoruz son kez seviselim ne be huzunlu bi sevism eolur en basta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar