Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 daha akıllıca olmuş, ön lisans almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Or1on said: Sabancı'da o geçiş olayı nasıl oluyor? 345 Puan imiş Başarı Bursu ile İİBF. İnanıyorum o puanı EA'dan kasıp çıkaracağıma. :Pgecis diye bi olay yok aslinda fakultenin ne oldugunun giriste hicbir onemi yok. muhendislige de girsen ea ile de girsen ayni kefedesin. 2 senede 2 seneni bitireceksin diye bi kaide de yok (bitir yani de :) ) 3. senede bildirirsin bolumunu. hatta istedigin zaman bolum degistirebilirsin benim bi arkadas 3. senesinin sonunda csten elektronige gecti okulu uzatti ama istedigi seyi yapiyo cok mutlu adam. kasman gerekmicek sabancida bolum degistircem falan diye yani. ha sabanci kasistir o ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Bunneh said: -Dark_Angel- said: Electronic Arts mezunu olarak Counter-Strike okumak istiyosun demek. CV'ni gönder bana halledelim. /facepalm benimde aklıma ilk bu geldi vallahi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 doğrusunu sölemek gerekirse benimde aklıma geldi, ehöm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar