Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G8'in 5'i böyle iptal oldu :)

Chewy

Öne çıkan mesajlar

İtalya'nın ev sahipliğinde dün başlayan G8 Zirvesi devam ederken, en gelişmiş ülke liderlerini bir araya getiren toplantıda renkli görüntüler ortaya çıktı.

Liderler, aile fotoğrafı çekileceği sırada yerde bulunan isim kartlarını düzeltmek için gelen görevli hostes karşısında çocuklar gibi şenlendi! Kameralara yansıyan görüntüde Kanada Başbakanı Stephen Harper, ABD Başkanı Barack Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, görevli kadın hostesten gözlerini alamadı.

Obama ve Harper'ın daha soğukkanlı bir tavır sergileyebildiği gözlemlenirken, Sarkozy ve Berlusconi'nin yüz ifadeleri bir anda değişti. Sarkozy'nin gülümsemekten kendini alamadığı gözlenirken, kadınlara olan düşkünlüğüyle adı çıkmış olan Berlusconi de Sarkozy'den geri kalmadı.

Berlusconiden daha fazlasını beklerdim :)

giptal
Sosyal ağlarda paylaş

HOSTESİN RESİMLERİ NERDE?
bi de harbi bu italya ve fransa başkanları abaza ya :D adamlar her seviştiklerini meclise alıyo uahuah.. obama soğukkanlı davranmış ama bence güçlü bi lider görünümü için değil, akşama eve gidince karısından dayak yememek içindir :P ötekilerin karılarını salladığı yok çünkü ahah.. hem zaten hostese baksa da bişi değişmezdi. abd başkanı dye hostes g8 sonrası obamaya vercek değil ya.. ama mişel obama bu onurlu davranış karşısında güzel bi hediye vermiştir barak'a :)

edit: lan şimbi di baktım da, omaba nası hayvan gibi bi adam yuha.. 3 metre lan adam.. irti yarı öküz gibi.. bi de azerbaycan başbakanı öle iri yarı hayvan gibi. zlaf aramızda en güzel karısı olan da bence yine azerbaycan liderinin. hele bi de kızı var of süt :P

aliyevin karısı:

aliyevin kızı:

Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

yok olm benim sevgilim giriyo diye yazmıştım ezmişlerdi bikaç post ondan dedim :P

haa bilmiodum lan :)
AHAHA SEVGİLİNMİ GİRİO EZİQ AHAH asdad (kaçar >.> )

edit: bi de şey vardı lan, 2 kızla beraber yaşamak topiim vardı bilmem hatırlarmısın. sonra kız arakadaşım patiyi keşfetmişti de yalvar yakar adminlere sildirmiştim topii. efsane topik olmuştu, üzülmüştüm sonra..

bi de yuakrdaki resimde o 2. popo kimin yav :O

2. resme yorum yapmak isyitorum :)

- hatun iç çamaşırı giymemiş. g-stirng die düşündüm ama elbsiesi çok yumuşak daha keskin belli olması lazımdı
- obama karıya tecavüz etmiş gözüyle
- yanındaki de: AHAH bana abaza diyodun, bıraksam atlican karıya, noldu lan obama ahah.. der gibi bakmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...