Chewy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 İtalya'nın ev sahipliğinde dün başlayan G8 Zirvesi devam ederken, en gelişmiş ülke liderlerini bir araya getiren toplantıda renkli görüntüler ortaya çıktı. Liderler, aile fotoğrafı çekileceği sırada yerde bulunan isim kartlarını düzeltmek için gelen görevli hostes karşısında çocuklar gibi şenlendi! Kameralara yansıyan görüntüde Kanada Başbakanı Stephen Harper, ABD Başkanı Barack Obama, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ve İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, görevli kadın hostesten gözlerini alamadı. Obama ve Harper'ın daha soğukkanlı bir tavır sergileyebildiği gözlemlenirken, Sarkozy ve Berlusconi'nin yüz ifadeleri bir anda değişti. Sarkozy'nin gülümsemekten kendini alamadığı gözlenirken, kadınlara olan düşkünlüğüyle adı çıkmış olan Berlusconi de Sarkozy'den geri kalmadı. Berlusconiden daha fazlasını beklerdim :) giptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hostesin resimleri için nereye tıklıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 fotolar için tılayın linki yok ama olmamış bu topic :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 en çok seks yapan amerikalılar demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 obamanın ayakkabısının ordan bişey sarkmış!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ahahahah ifadeler süper Obama: Koçum sen bi çık dışarı, hava al öyle gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Obama çıkışta mektebe götürmüştür sarkozy'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hostes öyle aman aman bir şeye benzemiyor bence ordaki adamlar sadece isim kartlarına ne olmuş diye bakıyor haberi yazan da hürriyet tipi yaratıcılık sergilemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 obama ben seni karıya götürecem der gibi sıvazlamış hahahah süper fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 en soldaki de tam pezevenk gibi çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ahuaha herifler şenlenmiş resmen :D berlusconinin bakış da süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 silvio cok super adam ya klasik italyan ayisi direk adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 HOSTESİN RESİMLERİ NERDE? bi de harbi bu italya ve fransa başkanları abaza ya :D adamlar her seviştiklerini meclise alıyo uahuah.. obama soğukkanlı davranmış ama bence güçlü bi lider görünümü için değil, akşama eve gidince karısından dayak yememek içindir :P ötekilerin karılarını salladığı yok çünkü ahah.. hem zaten hostese baksa da bişi değişmezdi. abd başkanı dye hostes g8 sonrası obamaya vercek değil ya.. ama mişel obama bu onurlu davranış karşısında güzel bi hediye vermiştir barak'a :) edit: lan şimbi di baktım da, omaba nası hayvan gibi bi adam yuha.. 3 metre lan adam.. irti yarı öküz gibi.. bi de azerbaycan başbakanı öle iri yarı hayvan gibi. zlaf aramızda en güzel karısı olan da bence yine azerbaycan liderinin. hele bi de kızı var of süt :P aliyevin karısı: aliyevin kızı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Dragonmax said: aliyevin kızı: Lindsay Lohan'a benziyor bu biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kime benzediği önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ulan örovizyona da zaten güzel güzel bi hatun çıkardılar. Bu kız da, vay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 dimitri medvedev kimseye bakmamislem. saka maka ulkesine donunce japon kazigini duyunca sok olacak. artik putinin ne yapcagi merak konusu. ailecek izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aliyevin kızı lindsay hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aliyevin kızına kurban olim ben.. (allahtan sevgilim patiye girmiyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 kafama taş mı geldi, lan dıragınmeks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ney ? tanışıozmu?? o.O sevgilim diilsin eminim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 yok olm benim sevgilim giriyo diye yazmıştım ezmişlerdi bikaç post ondan dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Bizim gazetelerde şu pozu koymamışlar galiba: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 SeaGle said: yok olm benim sevgilim giriyo diye yazmıştım ezmişlerdi bikaç post ondan dedim :P haa bilmiodum lan :) AHAHA SEVGİLİNMİ GİRİO EZİQ AHAH asdad (kaçar >.> ) edit: bi de şey vardı lan, 2 kızla beraber yaşamak topiim vardı bilmem hatırlarmısın. sonra kız arakadaşım patiyi keşfetmişti de yalvar yakar adminlere sildirmiştim topii. efsane topik olmuştu, üzülmüştüm sonra.. bi de yuakrdaki resimde o 2. popo kimin yav :O 2. resme yorum yapmak isyitorum :) - hatun iç çamaşırı giymemiş. g-stirng die düşündüm ama elbsiesi çok yumuşak daha keskin belli olması lazımdı - obama karıya tecavüz etmiş gözüyle - yanındaki de: AHAH bana abaza diyodun, bıraksam atlican karıya, noldu lan obama ahah.. der gibi bakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Yok lan kontrole girmiyo eheh garbıç okuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar