Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu bir eda taşpınar hikayesidir... - Nurettin Bey’le nasıl tanıştınız? Bundan epey süre önce Tampa’da Nurettin iki kız arkadaşımın karşısında oturuyordu. Herhalde onları yemeğe götürmeye çalışıyordu ki, bikiniyle ben geldim ve Nurettin bana bakacağım derken sandalyeden yere düştü. Bundan iki sene sonra Papermoon’da kız arkadaşımla yemek yerken, beni Nurettin’lerle kahve içmeye davet etti. Gittim; ama tek kelime etmedim. Nurettin komiklikler yaptı; ilgilenmedim. "Akşam belki bir şeyler yaparız" diye arkadaşımdan cep telefonunu istedi. Ben "Benim numaramı almayacak mısın" diye sordum. Gözlük düştü gözünden. İkinci gün evlenme teklif etti. Üçüncü gün Bursa’ya sünnet düğününe götürdü. http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=221491 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 how i met your nurettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sünnetten karı kaldırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yavuz ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nurettinle bir yaz günü sıcağında, uhal'in idare katında tanıştık. O gün karardı dünyam.. gel bladibiist sen de anlat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 himn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Saeros said: how i met your nurettin ahuahaahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 adamda kendine güven o derece 0mış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar