deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nedir bu olay? Cubele weplerin normal ve 3 socketli falan oldukları yazıyordu d2 forumlarımlarında anlamadım bir halt tabiii. Black yapacağız ama adam gibi 3 socket mace bulamadık. Nasıl yapılıyor? Bir de larzuk herşeye 1 socket mi veriyor Hellde bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Larzuk her şeye 1 soket açıyor evet. küpte eşyaya soket açmak mı istiyorsun orayı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hayır larzuk şans eseri bi olay, benim kalkana 2 socket falan açtıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Black yapacağım herşeyi tamam da adam gibi 3 socket mace, club vs. lazım, birisi scourge diye bi mace zımbırtısının cubede 3 socketli olduğunu falan yazmış onu merak ettim. Bir de larzuk hep 1 socket açtı bana şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bi de sakın runewordü mavi iteme falan yazmaya kalkma gitmesin runelar boşa =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yok çalışmadığını biliyorum da maviyi bile bulamadım xD Şu lag vakti bi geçse de uğraşıp yapıyım. Gerçi 6 perfect skull mu ne lazımmış nasıl bulurum bilmiyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 larzuk socket sayisi tamamen random fakat actirdiginiz itemada bagli. normalde 4 socketli olamayan item larzuktanda 4 socketli cikmaz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yayengec Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 arkaşlar larzuk uniq, rare ve magic itemlere tek delik acar... diger normal itemlere max delik açar... battle net.te hangi item max kac delik oldug var.. küp te delmek isterseniz, küp random açar yani 1-2-3-4-5-6 itemine göre tabi .... örnek normal bir sacred armor 1,2,3 veya 4 acabilir ama larzuk a deldirirseni 4 acar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Küpte delmek için ne lazım peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 surdan bakabilirsin deadwoll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 cube RANDOM larzuk o itemın alabileceği MAX (item lvlina göre max soketi değişiyor)!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 rhox oyuna gel druid item doldu her yerimiz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 larzuk actigi socket sayisi ilvle gore degisiyor. mesala 4 socket flail lazimdi, max socket 5 ama 4 acti larzuk. cunku o flaili normalden buldum ben, ilvli dusuk. ilginci bi sistemi var bu olayin bilmiyordum boyle calistigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar