yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 selamlar, rapidshare gibi bildiğiniz/kullandığınız download siteleri nereler? ben 4shared, depositefiles biliom bi. bildiklerinizi paylaşırsanız çok mes-ut olurum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 vip-files 2 kere 3 aylik uyelik almistim ama zam gelmis o nedenle alternatif bir sey ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 megaupload var rapid kadar yaygın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 rapidshare, megaupload, hotfile, depositfiles, uploading, uploadbox, megashares, netload, filefactory, storage.to, filebase.to, vip-file, sms4file, usershare.net, duckload, filebox, quickupload, friendlyfiles.net, filezzz.com, onefile.net, 2shared, flyfile.us, file-rack, gigasize... vs vs sondakileri salla. rapid, mu, hotfile ve biraz da netload işini görür. rus sitelere takılıyorsan kesinlikle depositfiles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu siteleri kullanmak için istemiyorum. şirkette engelliycem sdf. o yüzden ne biliyosanız söyleyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yaktın milleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 emir büyük yerden naparsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 redtube u engelle yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yetemenk said: bu siteleri kullanmak için istemiyorum. şirkette engelliycem sdf. o yüzden ne biliyosanız söyleyin :D ahahaha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 başlığa atlayıp gelenler için ben de yazayım. googledan link ararken aradığınız şeyin sonuna netload yazın efendim. harika bişey çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 mediafire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Yeni konu acmak yerine Hazir burda baslik varken soruyum: Birkac proje yaptim okulun son senesinde. Bunu ise basvururken cover letterda gondermek istiyorum; online oldugu icin genelde basvurular, herbirine cd gondermek mumkun degil bu yuzden adam akilli linki olan bir siteye koymak istiyorum. Dokumanlar genelde doc, docx, pdf, xls uzantili google documentste limit oldugu icin oraya koyamiyorum. Rapid ve megadownload gibi sitelerden geri sayim ve karmasik tiklama ve onaylama olaylari oldugu icin kaciniyorum. Butun bu istediklerimi yapabilicegim bir servis var mi? Az bir ucret odemeye de raziyim tam olarak isimi gordugu surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 4shared.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Tam aradigim tarzda bir siteye benziyor cok tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 rica ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 CoolRider said: Yeni konu acmak yerine Hazir burda baslik varken soruyum: Birkac proje yaptim okulun son senesinde. Bunu ise basvururken cover letterda gondermek istiyorum; online oldugu icin genelde basvurular, herbirine cd gondermek mumkun degil bu yuzden adam akilli linki olan bir siteye koymak istiyorum. Dokumanlar genelde doc, docx, pdf, xls uzantili google documentste limit oldugu icin oraya koyamiyorum. Rapid ve megadownload gibi sitelerden geri sayim ve karmasik tiklama ve onaylama olaylari oldugu icin kaciniyorum. Butun bu istediklerimi yapabilicegim bir servis var mi? Az bir ucret odemeye de raziyim tam olarak isimi gordugu surece. Yousendit.com war bu da iidir direk maille aha link tıkla indir diye gönderebiliosun bide issuu var direk online olarak pdfleri fln katalog yapıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar