Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rapidshare gibi olan download siteleri

yetemenk

Öne çıkan mesajlar

rapidshare, megaupload, hotfile, depositfiles, uploading, uploadbox, megashares, netload, filefactory, storage.to, filebase.to, vip-file, sms4file, usershare.net, duckload, filebox, quickupload, friendlyfiles.net, filezzz.com, onefile.net, 2shared, flyfile.us, file-rack, gigasize... vs vs

sondakileri salla. rapid, mu, hotfile ve biraz da netload işini görür. rus sitelere takılıyorsan kesinlikle depositfiles.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu acmak yerine Hazir burda baslik varken soruyum:

Birkac proje yaptim okulun son senesinde. Bunu ise basvururken cover letterda gondermek istiyorum; online oldugu icin genelde basvurular, herbirine cd gondermek mumkun degil bu yuzden adam akilli linki olan bir siteye koymak istiyorum.
Dokumanlar genelde doc, docx, pdf, xls uzantili google documentste limit oldugu icin oraya koyamiyorum. Rapid ve megadownload gibi sitelerden geri sayim ve karmasik tiklama ve onaylama olaylari oldugu icin kaciniyorum.
Butun bu istediklerimi yapabilicegim bir servis var mi? Az bir ucret odemeye de raziyim tam olarak isimi gordugu surece.
Sosyal ağlarda paylaş

CoolRider said:

Yeni konu acmak yerine Hazir burda baslik varken soruyum:

Birkac proje yaptim okulun son senesinde. Bunu ise basvururken cover letterda gondermek istiyorum; online oldugu icin genelde basvurular, herbirine cd gondermek mumkun degil bu yuzden adam akilli linki olan bir siteye koymak istiyorum.
Dokumanlar genelde doc, docx, pdf, xls uzantili google documentste limit oldugu icin oraya koyamiyorum. Rapid ve megadownload gibi sitelerden geri sayim ve karmasik tiklama ve onaylama olaylari oldugu icin kaciniyorum.
Butun bu istediklerimi yapabilicegim bir servis var mi? Az bir ucret odemeye de raziyim tam olarak isimi gordugu surece.

Yousendit.com war bu da iidir direk maille aha link tıkla indir diye gönderebiliosun bide issuu var direk online olarak pdfleri fln katalog yapıo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...