Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Cradle ın güzel şarkıları varsa söylermisiniz. Cthulhu Dawn diye bir şarkısı vardı o türde olursa sevinirim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her Ghost in the Fog Beneath the Howling Stars Queen of Winter, Throned Sleepless coveri[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım [Bu mesaj Volfied tarafından 08 Haziran 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her Ghost in the Fog ve sleepless ı dinledim. yalnız dediğim gibi ıron maıden coverı (fear of the dark) ve cthulhu dawn gibi şarkılarını bılen varsa söylerse sevinirim. saolasın öneriler için volfied.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 08 Haziran 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cruelty bought thee orchids[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 funeral in carpathia lord abortion amor e morte born in a burial gown bathory aria aslında nerdeyse bütün şarkıları aynı güzellikte bence ama yukarda saydıklarımdan başlarsan daha ii olur sanıorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lustmord and wargasm[signature][hline]Bonecrusher(22:59): keşke kız olsaydım Bonecrusher(22:59): ha bi de güzel olmak Bonecrusher(23:00): 1.85 felan da boy.. çok şey istemiyorum canım
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 teşekkürler herkese. en son albümlerini indiriyorum birde iyimidir?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her ghost in the fog en güzel şarkısıdır.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır.
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yok onuda pek sevmedim.lord abortion da kötü :( [signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 08 Haziran 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cthulhu dawn from the cradle to enslave her ghost in the fog a gothic romance adından emin değilim de dog pharaoh mu öyle birşey yeni sanırım güzel baya.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus.
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cthulhu dawn ı cok sevdım ya paso dınlıyorum. zaten ılk mesaj da da belirtmiştim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333
edi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 forest whispers my name black godess arise[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 08 Haziran 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hallowed be thy name coverı süperdir kesinlikle cradle to enslavede güzeldir[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2 Albumu var bende orj. :) Begendıgım 2 albumude bunlar zaten. Bu iki albumude indir sen. Dusk And Her Embrace -Humana inspired to nightmare -Heaven torn asunder -Funeral in carpathia -A gothic romance -Malice through the looking glass -Dusk and her embrace -The graveyard by moonlight -Beauty slept in sodom -Haunted Shores Cruelty And The Beast -Once upon atrocity -Thirteen autumns and a window -Cruelty brought thee orchids -Beneath the howling stars -Venus in fear -Desire in violent overture -The twisted nails of faith -Bathory aria -Portrait of the dead countess -Lustmord and wargasm[signature][hline] The Truth is out There
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 fear of the dark coverı çok ii bence[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben down ve lustmord and wargasm iyidir..
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 heriflerin bariz en güzel şarkıları Hallowed Be Thy Name (iron maiden cover) ayrıca bathory aria da süperdir[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Leftfield imzan cok uzun lutfen kisalt biraz small tag i kullan ve aradaki bosluklari kaldir en azindan[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 HEYYOO YENİ ALBÜM ÇIKIO ADINI DA KASIŞ BİŞEY HAYRLI OLSUN !![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b]
Öne çıkan mesajlar