Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Cradle ın güzel şarkıları varsa söylermisiniz. Cthulhu Dawn diye bir şarkısı vardı o türde olursa sevinirim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her Ghost in the Fog Beneath the Howling Stars Queen of Winter, Throned Sleepless coveri[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım [Bu mesaj Volfied tarafından 08 Haziran 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her Ghost in the Fog ve sleepless ı dinledim. yalnız dediğim gibi ıron maıden coverı (fear of the dark) ve cthulhu dawn gibi şarkılarını bılen varsa söylerse sevinirim. saolasın öneriler için volfied.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 08 Haziran 2004 11:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 of mist and midnight skies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cruelty bought thee orchids[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 funeral in carpathia lord abortion amor e morte born in a burial gown bathory aria aslında nerdeyse bütün şarkıları aynı güzellikte bence ama yukarda saydıklarımdan başlarsan daha ii olur sanıorum[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lustmord and wargasm[signature][hline]Bonecrusher(22:59): keşke kız olsaydım Bonecrusher(22:59): ha bi de güzel olmak Bonecrusher(23:00): 1.85 felan da boy.. çok şey istemiyorum canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 teşekkürler herkese. en son albümlerini indiriyorum birde iyimidir?[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lumpy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 her ghost in the fog en güzel şarkısıdır.[signature][hline]Hayalleri gerçekleştirmenin en kısa yolu; uyanmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yok onuda pek sevmedim.lord abortion da kötü :( [signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 [Bu mesaj Deli333 tarafından 08 Haziran 2004 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cthulhu dawn from the cradle to enslave her ghost in the fog a gothic romance adından emin değilim de dog pharaoh mu öyle birşey yeni sanırım güzel baya.[signature][hline]In spiritu sanctum, praedictum otium, efficio obitus ut inimicus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 cthulhu dawn ı cok sevdım ya paso dınlıyorum. zaten ılk mesaj da da belirtmiştim.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 forest whispers my name black godess arise[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj edi tarafından 08 Haziran 2004 16:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hallowed be thy name coverı süperdir kesinlikle cradle to enslavede güzeldir[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 2 Albumu var bende orj. :) Begendıgım 2 albumude bunlar zaten. Bu iki albumude indir sen. Dusk And Her Embrace -Humana inspired to nightmare -Heaven torn asunder -Funeral in carpathia -A gothic romance -Malice through the looking glass -Dusk and her embrace -The graveyard by moonlight -Beauty slept in sodom -Haunted Shores Cruelty And The Beast -Once upon atrocity -Thirteen autumns and a window -Cruelty brought thee orchids -Beneath the howling stars -Venus in fear -Desire in violent overture -The twisted nails of faith -Bathory aria -Portrait of the dead countess -Lustmord and wargasm[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 fear of the dark coverı çok ii bence[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ben down ve lustmord and wargasm iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 heriflerin bariz en güzel şarkıları Hallowed Be Thy Name (iron maiden cover) ayrıca bathory aria da süperdir[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Leftfield imzan cok uzun lutfen kisalt biraz small tag i kullan ve aradaki bosluklari kaldir en azindan[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 HEYYOO YENİ ALBÜM ÇIKIO ADINI DA KASIŞ BİŞEY HAYRLI OLSUN !![signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar