Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 funcom accsini kapatanlara 14gün beleş oynama süresi dağıtmış mail geldi kurdum oyunu giriyorum şuan + beleş karakter transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 farkettim bende, razz koş 80 rangerin seni bekliyor demişler.. bi gireyim bakalım :) fury devam ediyor mu? hangi server popüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 fury girdim sabah 4 gibi falan in cin top oynuyor :( 2 3 lvl 50 60 mapı dolaştım 3 4 adam anca gördüm oyun ilk çıktığında ne kalabalıktı furyde en az 3 instance vardı ah funcom ahh tabi bide öğlen bakmak lzım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o saatte wowdada ada yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 insanlar o saatte uyuyor genelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 uyku düzeni patladı wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben de yüklüyorum şimdi tekrar. =) 80 BS imi bi oynayayım bkaayım bu arada hangi servera aldırsam karakteri? Hangisi doludur? siz nerelerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Funcom son kozunu oynamış artık. Bence erken davrandılar 1.5 patch'ini adam etselerdi sonra yapsalardı bu olayı. en dolu pvp server'ı fury'dir. Ama cok'ta bunaltır adamı pvp'si. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pvp region diye yerler açılmış ordamı dönüyor pvp ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 1.05 patchi bekleneni verdi mi? Yüklemek ve oyunu patchlemek zor geliyor da. 5 dakika oynayıp silmeyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 aoc çok iyi durumda şuan. gelenler tekrar kapatmaz bence hayvan gibi eğleniyorum ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 neler yapıyorsunuz, common district nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 http://i26.tinypic.com/6h5nva.jpg abi bu ne ya hala mı düzeltmediler lan şunu ilk dkda soğudum valla.. du bakalım goldlarım da fenaymış ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 neydi düzeltmediler mi anlamadim? :D ayrica eet goldlarin manyakmiş ama items suxor! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 bu benim kız arkadaşın chardı ya, kendi hesabımı da açtım ama paraları buna geçirmiştim kapatmadan önce. gerçi bendeki itemlerde benzer hep crafted ama o itemlerle tek atıyodum çoğu kişiye kapatmadan önce.. (işte gem nerfine denk geliyor sanırım o aralar). ya trader falan hala yerin altında onu diyorum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Haha iyi olmus yeniden başlıycaktım bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 o trader yerin altında değil senin client serverdan karakter bilgisi almıyordur yada ekran kartın yükleyemiyordur briaz bekleyince düzelmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 valla ben geri döndüm 80 dark templar'ım ile. türk guildlerinden bir tanesi beni bünyesine katsın da şu 14 günü faydali geçirirsem kalirim haha. rp-pvp aqu muydu neydi ondayım evet. bir de şey dicem benim oyunun performans aşiri düştü. napsam napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?72,4142969 bu topicte bize ulaşman için gerekli bilgiler var bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eraybaba Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Ya sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar oyunu oynayan çok kişi var ama hep değişik yerlere kaçmaya çalışıyorlar birlik beraberlik..Türklerde sıfır..oyuna ilk başladığımda Soulstormda elysium diye bir klan vardı..adamlara şu an imreniyorum...onları bırakıp Hunlara geldim ama orasıda karıştı ..herkes bir yerlere dağıldı..sebebi ne anlayamıyorum.....Sanırım biz Türklerde sorun hep var....mortal onlineye geçicem karar verdim ..inş o güzel çıkar bari..Age of Conanda beklemekten sıkıldım ha bügün ha yarın ama bir şeyin olacağı yok göz boyamak için bir kaç şey değişiyortsonrası gene hikaye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 beyler üyeliğini tekrar açtırana snow mammouth'mu veriyorlar ? Söyle birşey cıktı account'ta 1 ayda olsa actırsam mı diyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 mamut değil sanırım orda daire içinde 3 tane item var onlardan birini veriyorlar haa orda snow mamut falan fişman da yazıyormuş bak olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Oyunla alakam yok da, Mammoth available diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 3 item'den biri + mahmut veriliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 bana da cıkmıstı en basta, ama simdi bulamıyorum onun menusunu ya, account management'da da o reklam cıkmıyor artık :... edit: create subscription dedigimde normal subscription sayfası cıkıyor, en basta gormek istedigimde farklı bir subscription sayfası cıkmıstı, fiyatlar %20 daha ucuzdu ve 3 item'dan hangisi istedigini sectigin farklı bir menu vardı... mail attım funcom'a simdi, bakalım ne zaman donucekler eheh =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar