Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Funcom dan hedaye!

Flassh

Öne çıkan mesajlar

bu benim kız arkadaşın chardı ya, kendi hesabımı da açtım ama paraları buna geçirmiştim kapatmadan önce. gerçi bendeki itemlerde benzer hep crafted ama o itemlerle tek atıyodum çoğu kişiye kapatmadan önce.. (işte gem nerfine denk geliyor sanırım o aralar). ya trader falan hala yerin altında onu diyorum bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sorun ne biliyormusunuz arkadaşlar oyunu oynayan çok kişi var ama hep değişik yerlere kaçmaya çalışıyorlar birlik beraberlik..Türklerde sıfır..oyuna ilk başladığımda Soulstormda elysium diye bir klan vardı..adamlara şu an imreniyorum...onları bırakıp Hunlara geldim ama orasıda karıştı ..herkes bir yerlere dağıldı..sebebi ne anlayamıyorum.....Sanırım biz Türklerde sorun hep var....mortal onlineye geçicem karar verdim ..inş o güzel çıkar bari..Age of Conanda beklemekten sıkıldım ha bügün ha yarın ama bir şeyin olacağı yok göz boyamak için bir kaç şey değişiyortsonrası gene hikaye...
Sosyal ağlarda paylaş

bana da cıkmıstı en basta, ama simdi bulamıyorum onun menusunu ya, account management'da da o reklam cıkmıyor artık :...

edit: create subscription dedigimde normal subscription sayfası cıkıyor, en basta gormek istedigimde farklı bir subscription sayfası cıkmıstı, fiyatlar %20 daha ucuzdu ve 3 item'dan hangisi istedigini sectigin farklı bir menu vardı...

mail attım funcom'a simdi, bakalım ne zaman donucekler eheh =)...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...