cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 arkadaşlar benim tavsiyem polisiyeden hoşlananlar BEYOĞLU RAPSODİSİNİ okusunlar yazar AHMET ÜMİT Tİ sanırım, DA VİNCİ ŞİFRESİNİ de okumayan kalmasın bence ve mutlaka filmi çekilmesi gerek..... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Bu ne şimdi? Karalama defterine katılımın için teşekkür ederiz de, yukarıda kocaman iki tane topic var bununla ilgili stickylenmiş, ne diye böyle anlamsız birşey açıyorsun ki? Hem de büyük harflerle ve anlaşılmaz bir başlıkla. Kitap hakkında hiçbir bilgi vermeden, herhangi bir tanıtım yapmadan üstelik. Ghald gelmeden kaç git buralardan hemen bence. [Bu mesaj Nefr tarafından 08 Haziran 2004 11:14 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 imzamdaki linke git bi oku[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sayın yönetici haklısınız da benimki bi öneriydi git illa oku demiyom zaten ama genede oku ayrıntıya gelince bence buna gerek yok ikiside çok güzel kitap hala ne bekliyon git oku ... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hala ordamisin sen biz uslubuna hatali diyoruz sen imzamdaki linke bi gir ema nin yazisini bi oku once[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ya ne kadar anlamsız bişey yaratıyosunuz benim bişeyi okumama gerek yok ayrıca bu sizi niye bu kadar rahatsız etti anlamadım.. ve bundan benim hiç bi çıkarım yok baya abarttınız. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sen oku o topigi okumana gerek var cunku iyiligini istiyoruz, sana bi zarar vermicez sadece oku o topigi ve neyi yannis yaptigini bi dusun forumun kurallarina gore[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben forma yeni kural getirmedim ve inadına okumuycam uğraşıcak başka şeyler bul.. yazdıklarımın rahatsız edici bi yanı yok .. niye üsteliyosun hala anlamış değilim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yazik olacak hehe[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sonunda sana yazık olacaktı ama neyse üyeliğimi iptal ettiriyorum sen kafana göre takıl sizde tehtid etmekte mi var bu mu senin kuralların.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lol, üyeliğini iptal ettiriyormuş. ben seni bi gezdiriim önce :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Volfied, 08 Haziran 2004 11:39 tarihinde demiş ki: yazik olacak hehe Volfi olm tehdit etmesene milleti ! allah allah ya.. :D[signature][hline]*Your skill in being a "ÖSS Legendry" has increased by 0.1%.It's now 120.0%* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ooo kapisina kadar gidicem adamlari toplayip heha ne tehditi abi yaa[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ban cenkecim, burası konu dışı... burda sağlam muhbbet olur genelde. ama buraya gelip lafa karışmadan (ya da karalama defterini birbirine katmadan) önce yeni gelenlere gitmen lazımdı senin. sen reddetmişsin, ben oraya bi götüriim seni şimdi... *!taşır* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tamam genelde siz haklısınız kabul ediyorum..söyleyiş ve uyarı tarzınızı bi değiştirseniz.tamam yeni üyeyim ama uyarılarınız biraz alaycı gibi geldi ve bundan rahatsız oldum..bunuda anlayışla karşılayın.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yeni Gelenler bölümü bunun için zaten cenke; sen genel olarak forumumuzun kurallarını -yazılı ve sözlü- gör, genel bilgi al, bu tür hatalar yapma biz de seni sıcacık karşılayalım diye yani ;] Tekrar hoşgeldin. volfinin verdiği linki okumayı unutma ;] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 biz yeni üyelere her zaman anlayışlıyız, yeter ki ortada buluşabilelim. bundan sonra rahat etmen ve uyarı almaman için yapılan uyarılara ters çıkarsan işler zıvanadan çıkabiliyor. neyse, hadi kaldığımız yerden devam edelim şimdi, olur ööle... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 çıkışa gel çıkışa :D[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenke Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yalnız bu kurallar hangileri kelimeler biraz yabancı bana yardımcı olursanız sevinirim..tekrar teşekkürler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 tık tık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Yeni Gelenlere taşinmiş, yanlişlik oldu sanirim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 RRa bir önceki sayfayı okumadın sanırım. Ema buraya taşıdı topici arkadaş yeni gelenleri bir gezsin görsün diye :) Ayrıca Ema biraz geç kalındı ama olsun geç olsun güç olmasın =P çok çok sağol sticky topic yaptığın için. Bizleri üyelere her seferinde açıklama yapmaktan kurtardın. =] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hıı gesdirmeli topic dense buna gusel olur bende istiom bugun yyenı gelenler yarın garbage =P[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: cenke, 08 Haziran 2004 12:23 tarihinde demiş ki: tamam genelde siz haklısınız kabul ediyorum..söyleyiş ve uyarı tarzınızı bi değiştirseniz.tamam yeni üyeyim ama uyarılarınız biraz alaycı gibi geldi ve bundan rahatsız oldum..bunuda anlayışla karşılayın.. helal abi böyle efendi ol yardımın kralını edelim ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yani hakketten yorumsuz lol[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.