-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 madonna'nın "sorry" video klibini anımsattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 1- karıda bildiğin ses yok %100 oynanmış 2- iki klibin yönetmeni de aynı galiba çünkü fazla kaliteli geldi bana kalburüstü dünya standardını tutturmuşlar (belki de görüntü yönetmeninin başarısıdır) klipler (tu) atiye (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 ha bir de bunların üscüdar cemiyetten çıkmaları var sesi olmadığı için veriyorlar bass baritonu veriyorlar bass baritonu erkek gibi kalından söyletiyorlar sonra sesi var zannediyor millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 atiyenin kalçaları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 yalnız ses yok diyorsunda hatun 5 yaşından beri müzik eğitimi alıyormuş mu ne okan da öyle bişiler dedi ayrıca kalçaya 9 puan kankam(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 abi yalnız 37. saniyeden sonraki kalça+kamera efekti birleşimine gerçekten hayran kaldım. türk kası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bu kızın saçma sapan bi klibi vardı beyaz çoraplarla dansediyolardı falan komikti geçen sene deneme sınavına gitmeden önce kahvaltı yaparken izlerdim hep antalyanın bi yerel kanalında sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Azmodai said: sarki oldukca kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 bence de. dynun'un yorumdan gaza gelip merak ettim baktım da... bu ne abicim :P ayrıca dediini de göremedim dynun. bi tek sonda abartılı mini var o kadar. karanlık direkt. sdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Dragonmax said: atiyenin kalçaları (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 atiyenin gugumleri kalayli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 BabacumMostors said: 1- karıda bildiğin ses yok %100 oynanmış 2- iki klibin yönetmeni de aynı galiba çünkü fazla kaliteli geldi bana kalburüstü dünya standardını tutturmuşlar (belki de görüntü yönetmeninin başarısıdır) klipler (tu) atiye (td) 2 klibin yönetmeni aynı evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldaros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 2 ay sonra unutulur gider bunlar... gazoz asklari bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 firma olan ati'ye küfretme topiği sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 bu iskender paydaş'ın elini attığı herşey güzel olmak zorunda mı ? adam başarılı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar