Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 geri döneni kabul etmek salaklık mı oluyor yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 duruma göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Deacon said: geri döneni kabul etmek salaklık mı oluyor yahu? sevmeyip sadece boşluktan dönen birini kabul etmek evet salaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 "İnsan, bir kadını eninde sonunda başından atacağına göre, bunu bir an önce yapması daha iyidir." Cesare Pavese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Böjeek said: Deacon said: geri döneni kabul etmek salaklık mı oluyor yahu? sevmeyip sadece boşluktan dönen birini kabul etmek evet salaklık hmm evet bu konuda haklı olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: daha dönmekten bahsediyorsunuz erkek döner kız dönmez... kız gittimi gider aynen kızın döndüğü sanılır ama o aslında intikam peşindedir.SDFFfonda cok gerilim muzik varmıscasına okuyunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 axedice said: Benim sevgilim yok ya, böyle insanlar ayrılınca bi mutlu oluyorum aşklar bitince çok seviniyorum. Keşke herkesin ilişkisi böyle sonlansa, kızlar erkekler sizi hep terketse. ahahahahahhah adam sevmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır) aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bi ilişki bi kere bitermiş bunu öğreten arkadaşa teşekkür ediyorum hazır konusu açılmışken sevgiler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Devilmanta said: dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır) aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez. aşk da biter. aşk sonsuza kadar sürer mi sanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 giden gitmiştir gittiği an bitmiştir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Anlamadım şiddetli geçimsizlik derken şaka mı yapmış arkadaş? Öyle birşey varsa nasıl bir de utanmadan gelip burda bunu dile getirebiliyor ve kimse de bunu sorgulamıyor veya gıkını çıkarmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 555 said: giden gitmiştir gittiği an bitmiştir :D bırak gitsin ... dönerse senindir,dönmezse ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 sesu said: Anlamadım şiddetli geçimsizlik derken şaka mı yapmış arkadaş? Öyle birşey varsa nasıl bir de utanmadan gelip burda bunu dile getirebiliyor ve kimse de bunu sorgulamıyor veya gıkını çıkarmıyor? Paspatur hakkında bazı iddalar var, bizimle merkeze kadar geliceksin. http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 paspatur said: Terketti lan resmen. Soğudum dedi... Zamanında bana olan sevgisinden böğüre böğüre ağlamış, aynı yerde çalıştığımız için işimi kaybetmem vesile olmuş insan. Kafamı skim. bak işte şimdi duygularıma tercüman oldun :) hislerim azaldı diye enteresan bir mazeret sunarlar ki onlar ayrı bir kategoride incelenmesi gereken varlıklardır bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Benim böyle bir topağım vardı nan 3 ay önce. sdfklş Kız dediğin gelir gider, teğet geçer, sürtünür geçer. Bakma sen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 5 sayfa olmuş 4 S denmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Nası soğur abi benden. Şimdiye kadar benden hiç kimse soğumamıştı. Şaka bi yanada kafam çok bozuk agalar. Geceleri hiç uyuyamıyorum. TV 'yi kapattığım an gözümün önünde aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 rakı iç de denmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 paspatur said: Nası soğur abi benden. Şimdiye kadar benden hiç kimse soğumamıştı. Şaka bi yanada kafam çok bozuk agalar. Geceleri hiç uyuyamıyorum. TV 'yi kapattığım an gözümün önünde aq. her genç delikanlının yüreğinde böyle burukluklar olur :).bu acılar o kişilerden sora önümüze çıkacakların bizi üzememesini sağlıyor :) 2 senelik ilişkimi bi anda böyle soguma olayından bitirenin kulakları çınlasın :).hey gidi.bana telefonda sogudum artık ayagı çekip sora beni deli edip psikopata bağlayıp,bak anlasamıyoruz işte sinirlisin diyip ayrılmak istemişti.kabul etmiştim tabi mecbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Lan aynısı lan. Ulan sizin karı milleti gibi taaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Red said: bu acılar o kişilerden sora önümüze çıkacakların bizi üzememesini sağlıyor :D evet;bu aşamalardan sonrada yavaş yavaş duygusuz oluyor insan.. maalesef ki.. [hr] daha doğrusu dünya'nın en hisli insanı olsan bile herşeyi kendi içinde yaşıyorsun;dışarıdan bakınca boş ve yüksek bi duvardan farkın kalmıyor.. bi açıdan şahane bi durum.. diğer bi açıdan karşına çıkan her insana haksızlık ediyorsun biraz biraz..ama bu da onların kaderi oluyor.. aman ne diyorum ben yaa.. dağıttım iyice konuyu;her ne ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hop! hoooooop! genelleme timini yollamayayaım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 napae said: Devilmanta said: dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır) aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez. aşk da biter. aşk sonsuza kadar sürer mi sanıyosun? en azından 17 ayda bitmez hexxed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Sogudum-Eskisi gibi hissetmiyorum]= Baska alternatifler var, senle beraberken onlara yonelemiyorum. Ayrilalim SIKILDIM hem. Biraz ara verelim= Bazilarinin ne olur ne Olmaz sen dur kosede ben bi zemin etudu yapayim maksatli ara vermek istedikleri de gorulmustur. Bagyan milleti garanticidir biraz. Pacayi sivamislarsa muhtemelen dere uzak degildir. Genelleme yapiyorum tabiiki. Alinan alinsin ustune :) Her seyin bir istisnasi vardir (aha paradoks oldu), unutmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar