Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir ilişkinin daha sonuna geldik...

paspatur

Öne çıkan mesajlar

Devilmanta said:

dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir
ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır)
aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez.

aşk da biter. aşk sonsuza kadar sürer mi sanıyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Anlamadım şiddetli geçimsizlik derken şaka mı yapmış arkadaş? Öyle birşey varsa nasıl bir de utanmadan gelip burda bunu dile getirebiliyor ve kimse de bunu sorgulamıyor veya gıkını çıkarmıyor?

Paspatur hakkında bazı iddalar var, bizimle merkeze kadar geliceksin.

http://img509.imageshack.us/img509/4859/axecop2cy2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Terketti lan resmen. Soğudum dedi...

Zamanında bana olan sevgisinden böğüre böğüre ağlamış, aynı yerde çalıştığımız için işimi kaybetmem vesile olmuş insan.

Kafamı skim.

bak işte şimdi duygularıma tercüman oldun :) hislerim azaldı diye enteresan bir mazeret sunarlar ki onlar ayrı bir kategoride incelenmesi gereken varlıklardır bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Nası soğur abi benden. Şimdiye kadar benden hiç kimse soğumamıştı.

Şaka bi yanada kafam çok bozuk agalar. Geceleri hiç uyuyamıyorum. TV 'yi kapattığım an gözümün önünde aq.

her genç delikanlının yüreğinde böyle burukluklar olur :).bu acılar o kişilerden sora önümüze çıkacakların bizi üzememesini sağlıyor :)

2 senelik ilişkimi bi anda böyle soguma olayından bitirenin kulakları çınlasın :).hey gidi.bana telefonda sogudum artık ayagı çekip sora beni deli edip psikopata bağlayıp,bak anlasamıyoruz işte sinirlisin diyip ayrılmak istemişti.kabul etmiştim tabi mecbur
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

bu acılar o kişilerden sora önümüze çıkacakların bizi üzememesini sağlıyor

:D evet;bu aşamalardan sonrada yavaş yavaş duygusuz oluyor insan..
maalesef ki..
[hr]
daha doğrusu dünya'nın en hisli insanı olsan bile herşeyi kendi içinde yaşıyorsun;dışarıdan bakınca boş ve yüksek bi duvardan farkın kalmıyor..
bi açıdan şahane bi durum..
diğer bi açıdan karşına çıkan her insana haksızlık ediyorsun biraz biraz..ama bu da onların kaderi oluyor..

aman ne diyorum ben yaa..
dağıttım iyice konuyu;her ne ise...
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Devilmanta said:

dönen erkek başka sevişcek birini bulamıyor demektir
ayrılan sevgili o ilişkiden alıcağını almış demektir (yani zaten hiç aşık olmamıştır)
aşık olan insan hiç ayrılmaz ayrılığı aklının ucundan geçirmez.

aşk da biter. aşk sonsuza kadar sürer mi sanıyosun?

en azından 17 ayda bitmez
hexxed!
Sosyal ağlarda paylaş

Sogudum-Eskisi gibi hissetmiyorum]= Baska alternatifler var, senle beraberken onlara yonelemiyorum. Ayrilalim SIKILDIM hem.

Biraz ara verelim= Bazilarinin ne olur ne Olmaz sen dur kosede ben bi zemin etudu yapayim maksatli ara vermek istedikleri de gorulmustur.

Bagyan milleti garanticidir biraz. Pacayi sivamislarsa muhtemelen dere uzak degildir.

Genelleme yapiyorum tabiiki. Alinan alinsin ustune :)
Her seyin bir istisnasi vardir (aha paradoks oldu), unutmamak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...