jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kendin bişeyler yap yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 O zenci gibi çıktığım fotoğrafı yapıcam artık. Tabi birde yarın işten izin almam gerekicek birde hemen yapabilecekler mi filan bilmiyorum. Yarın akşam haber veririm ne olup bittiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ABİ DUR YAPMA geç gördüm de bilsem tavsiye verirdim. araları okumadım hiç, bunu yaptırıcam dediğine göre posterişi falan. şimdi foto dandik falan hediyenin senin beklediğin mutluluk hissini yapamama ihtimali var. yaşınız da genç, şu tavsiye mutlaka işe yarayacaktır: şimdi gidiyosun 3-4 tane ufacık hediye alıyosun. yarım saat aralarla kötüden iyiye doğru sırayla veriyosun. mutlaka işe yarar. kim olsa hediyeden ziyade sürpriz heyecanını sever. şimdi, önce posteri ver, sonra (severse tabi) bir sevimli ufak peluş/anahtarlık ver, sonra hoş bir gümüş kolye ver, en son da güzel ufak çikolatalardan falan ver. artık anladım ki naparsanız yapın birine çok güzel hediye almak, tutturmak, sevinçten bağırtmak falan hayatınızda iki kere tutturabileceğiniz bir şey. onun yerine günü güzel geçirmesini sağlayın işte. ;) hediyeleri nereme sokuşturacağım dersen, o saça sahipsen harlem işi geniş geniş pantolonlar giyiyorsundur, oraya shotgun sığar derim. :) GELECEĞE YATIRIM: daha sonra eve dönerken süslü ama çok da süslü olmayan, karton kapaklı bir ufak defter alıyorsun. gün be gün o aklına gelince düşündüklerini, veya arada bi onunla ilgili iyi kötü şeyleri, duygularını bu deftere yazıyorsun. seneye doğumgününde hediyelerin yanına bir de bunu veriyorsun. en azından bir süre oyalayacak bir şey, hem özverili hem romantik. bana verilse ben de severim çok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 paspatur said: kafandaki kaskı çıkarsana eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Abi çok geç az önce siparişi verdim. 1-2 arası gidip alıcam. Kadın oynadı fotoğrafla biraz daha kötü oldum kıçıma benzer gibi oldu biraz ama basılınca düzelir belki biraz. Akşam haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bella said: . kızın dirseği gözükmüyor olmaz ya erkeğinkide gözükmesin yada kızınkide gözüksün haa bide çok uzun ve dar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Tek fotoğraflık hediye mi olur aaa. edit: fotoğrafın da özel bi yanı yok yani, normali 3 kişilik olan bi fotoğraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://shop.desutoys.com/?Click=406 bunu oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kimse gormedi cabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 OH =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Eralp said: Tek fotoğraflık hediye mi olur aaa. edit: fotoğrafın da özel bi yanı yok yani, normali 3 kişilik olan bi fotoğraf öyle fotolar vardırki pof bi kız arkım vardı fotosunu bir metreye 70 cm dekodaya bastırdım ama fotoda foto idi bide fotoda çok dikatlı bakılcak bi not ekledim (ben söylemesem bulamazdı oda ayrı) beni benden almıştı o foto onuda tabi öyle güzel bi hediye idi ama bu fotoda hediye edilmez ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Karakalemle kizin resmini cizdir ver iste varsa sevgiyolu tarzi yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 yılın sevgilisi oskarını al bütün internet sitelerinde hediyelik eşyacılarda var :) benim sevgilim çok gülmüş çok beğenmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 tras ta olabilirsin. en iyi hediye o olur, malum saclarin KONTROLDEN CIKMIS DOSTUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu arada birbirinize uyumunuz sıfır ya fotoda kusura bakma ama :) dost acı söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ne alakasi var. kiz masallah gayer sirin ve guzel, arkadasimiz da gayet sevimli bir tip. ama gel gor ki SACLARI KONTROL DISI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Azmodai said: tras ta olabilirsin. en iyi hediye o olur, malum saclarin KONTROLDEN CIKMIS DOSTUM. NASA da herkes bana bakıyor çok güldüm zuahahhahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 saclara mi bakiyor nasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Llama said: kızın dirseği gözükmüyor olmaz ya erkeğinkide gözükmesin yada kızınkide gözüksün haa bide çok uzun ve dar lama olmuşmu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 uzay mekiklerine kullanılan levhalara aslında sac daha çok hammaddeyi tanımlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 evet evet böcek bence siyahi iyi akıl etmişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mangal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 O BENIM KARDEŞİM LAN ÖLDÜRÜRÜM İKİNİZİDE diye biri topici bassa şuan ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Azmodai said: tras ta olabilirsin. en iyi hediye o olur, malum saclarin KONTROLDEN CIKMIS DOSTUM. Bu mantikli.. Ama saclarini kesmeyip elektro gitara baslayip Jimi Hendrix gibi takilabilirsinde.. All along the watchtower.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar