Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliye hediye

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

ABİ DUR YAPMA
geç gördüm de bilsem tavsiye verirdim. araları okumadım hiç, bunu yaptırıcam dediğine göre posterişi falan. şimdi foto dandik falan hediyenin senin beklediğin mutluluk hissini yapamama ihtimali var.

yaşınız da genç, şu tavsiye mutlaka işe yarayacaktır:

şimdi gidiyosun 3-4 tane ufacık hediye alıyosun. yarım saat aralarla kötüden iyiye doğru sırayla veriyosun. mutlaka işe yarar. kim olsa hediyeden ziyade sürpriz heyecanını sever.

şimdi, önce posteri ver,
sonra (severse tabi) bir sevimli ufak peluş/anahtarlık ver,
sonra hoş bir gümüş kolye ver,
en son da güzel ufak çikolatalardan falan ver.

artık anladım ki naparsanız yapın birine çok güzel hediye almak, tutturmak, sevinçten bağırtmak falan hayatınızda iki kere tutturabileceğiniz bir şey. onun yerine günü güzel geçirmesini sağlayın işte. ;)

hediyeleri nereme sokuşturacağım dersen, o saça sahipsen harlem işi geniş geniş pantolonlar giyiyorsundur, oraya shotgun sığar derim. :)

GELECEĞE YATIRIM:

daha sonra eve dönerken süslü ama çok da süslü olmayan, karton kapaklı bir ufak defter alıyorsun. gün be gün o aklına gelince düşündüklerini, veya arada bi onunla ilgili iyi kötü şeyleri, duygularını bu deftere yazıyorsun. seneye doğumgününde hediyelerin yanına bir de bunu veriyorsun. en azından bir süre oyalayacak bir şey, hem özverili hem romantik. bana verilse ben de severim çok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eralp said:

Tek fotoğraflık hediye mi olur aaa.

edit: fotoğrafın da özel bi yanı yok yani, normali 3 kişilik olan bi fotoğraf

öyle fotolar vardırki
pof
bi kız arkım vardı fotosunu bir metreye 70 cm dekodaya bastırdım
ama fotoda foto idi bide fotoda çok dikatlı bakılcak bi not ekledim (ben söylemesem bulamazdı oda ayrı)

beni benden almıştı o foto onuda tabi öyle
güzel bi hediye idi ama bu fotoda hediye edilmez ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...