Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 xunn said: Muşta taşımamak suçmuş. Turu sıtori. muşta keleş taşı zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Katlanabilir metal coptan sonra hafiften şartları eşitlemek için taşınmalı bence muşta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 muşlu bi öğrenci vardı kız apartmanda bizden çıkmazdı annemi severler babası anası geldimi kız bildiğin tesetture gider yolunu değiştirirdi beni görünce ana baba bi gittimi aman allagım o memeler fora göbek deliğine kadar dekolite olurmu aga :) oluyordu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bu ani konu değişiminden memnun olmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben cok merak ediyorum biber gazını kokusun etkilerini filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 benim de almam lazım. evde sık sık tek kalıyorum, zaten geçen ay hırsızlık girişimi de oldu. ağzına yüzüne sıkmak lazım, tabi o anda akıl edebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Penthesilea said: senko said: alsancakta oturuyorsan belki lazım olabilir, kadifekale'de flnsan gaz maz işlemez zaten de :) baçova'da en ufak bi tehlike ile rastlaşmadım daha, umarım da rastlaşmam...balcova mezarligi izmirin en tehlikeli yeri girip bobrekten asagisiyla kurtulan gormedim nerde o mezarlık? Merkezinden fln bayağı uzaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 soulberry said: benim de almam lazım. evde sık sık tek kalıyorum, zaten geçen ay hırsızlık girişimi de oldu. ağzına yüzüne sıkmak lazım, tabi o anda akıl edebilirsem. yalnız kapalı ortamda sıkmak seni üzebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 kullanım prosedürünü bilmiyorum, ama yine de bulundurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Biber Gazı Hakkında Genel Bilgiler Biber Gazı saldırganın gözüne/yüzüne doğru sıkılır. Saldırganın gözlerinin geçici olarak kapanmasına ve görmemesini sağlar. Yaklaşık 45 60 dakika süresince saldırgan etkisiz hale gelir. Bu sürenin sonunda kalıcı bir zarar vermez. Biber gazı %10 oranında Oleo Capsicum Biberinden imal edilmiştir. Bu madde evde gıda olarak kullandığımız kırmızı biberdir. Biber gazı tüp içerisinde senelerce etkisini yitirmez. Herhangi bir son kullanma tarihi yoktur. Biber gazını rüzgara karşı sıkmayınız. Kapalı yerlerde kullanmanız durumunda gaz kısa sürede oda içerisinde yayılarak oda içerisinde herkesi etkileyebilir. 5 metreye kadar etkili. 8,5cm. boyu sayesinde çanta ve cepte kolay taşıma. Göz yaşartıcı spreyler tehlikeli durumlarda karşınızdaki kişiyle temasınızı gerektirmediğinden giderek en çok tercih edilen savunma aracıdır. Kullanım sırasında saldırgandan 1 metre mesafeye ihtiyaç vardır. Sprey 5 metreye kadar etkili olacaktır. Spreyin içindeki madde, temas ettiği yüzeyde müthiş bir yanma hissi uyandırır. Spreye maruz kalan kişi en az 15 dakika süreyle etkisiz kalacaktır. DİKKAT! Kapalı alanda deneme amaçlı kullanmayınız. Spreyi yüksek ısıya maruz bırakmayınız. Bu ürünü taşımanız hiç bir yönden yasal bir sorun teşkil etmemektedir. Öldürücü olmayan kimyasal silahlar sınıfına girer. Kullanımı, 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulamasına İlişkin Yönetmelikte, yasal olarak kabul edilmektedir. İlgili Yönetmeliğin Ateşli Silahlar başlıklı, 4.bölümünün Silah Bulundurma ve Taşıma İzni Verilmesi başlığını taşıyan 24. maddesinde şu ifade yer almaktadır: "Koruma ve güvenliğin sağlanabilmesi için fiziki önlemlere ve güvenlik cihazlarına öncelik verilir. Komisyon, orantılılık ilkesine uygun olarak canlılar üzerinde kalıcı etkisi olmayan kimyasalların kullanılmasına izin verebilir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar