Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahaha çok komikti çok gülmüştüm dayak yicektim ayaküstü sdfs onu bırak beni al ne ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Translarda şöyle bi olay da var. Bunların bi zulasinda jilet oluyo, tehlike olabilecek zamanlarda dillerinin altına koyuyorlar. Tehlike anında suratına ya da boğazına tükürüyorlar o jileti, ve hayvan gibi kesiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hatta o travestileri öldürürsen 3 e bölünüp tekrar saldırıyolarmış sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 nerden öğrendin siigıl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahaha one be ole eğer phase1 decok aggrolarsan yenı special attack kazanıyo azından jiletatıyo, vurdukca bleed stackliyo falan. mükemmelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yav said: nerenizde taşıyosunuz bu şeyleri? Yazın konucak yer olmuyor genelde de, soğuk havalarda rüzgarlığın, cekedin cebinde filan taşıyorum. Hemen ulaşılabilecek bir yerde olmalı ki anlamı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Arkadaşın annesi hemşire, 2 trans getirmişler bigün kavga falan, jilet çıkmış ağzından sormuşlar falan polis oradan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bırrak sigıl bırak. tetanoz aşısı oldun mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Valla öyleymiş olm oldum bu arada kadın hart diye vurdu lan 3 gün kolum ağrıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 utopia said: saçımı çekmişti benim ortaokulda. ne bibergazı izmirde ya. öyle deme ablağcım biliyorsun ben isteksiz olduğum halde seri bi şekilde haftada bir kavgalara çekiliyorum saldırıya uğruyorum ne bileyim sdfg. ki bozyaka çevik kuvvetin yanında yani evim, nerde ne olacağı belli olmuyor. bornovada oturanlar da atlasın metroya üçyola gelsin kılıçreisten çıksın direk 50 metre ilerde böyle ufacık dükkanı olan gözlük falan satan bi adam var onda biber gazı. sonra metroyla geri dönebilirsiniz dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 SeaGle said: Translarda şöyle bi olay da var. Bunların bi zulasinda jilet oluyo, tehlike olabilecek zamanlarda dillerinin altına koyuyorlar. Tehlike anında suratına ya da boğazına tükürüyorlar o jileti, ve hayvan gibi kesiyormus. asdasd robogesia'yı mı seyrettin naptın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Antalyada silah satan dükkanlarda satıyorlar 10 ytlye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tamam siigılı rahat bırakın. sigılın baldızını tanıyorum, sırf adilik olsun diye konuşturdum ve hepsini rapor ettim. zıeaeheah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 SeaGle said: Arkadaşın annesi hemşire, 2 trans getirmişler bigün kavga falan, jilet çıkmış ağzından sormuşlar falan polis oradan yani adam bişeyi biliyor da konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abi neler dönüyor ya. gel bi beşyol, merinos yapalım şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha hiç mi duymadınız jilet olayını sdfsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 duydum da seagle'nin anlatışı çok hoşuma gitti. upgrade'i onların chinsaw geisa'dır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Eternalus said: tamam siigılı rahat bırakın. sigılın baldızını tanıyorum, sırf adilik olsun diye konuşturdum ve hepsini rapor ettim. zıeaeheah. neyimi rapor ettin laaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya işte genel şeyler. travestili falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Her bursali gibi Nihan da alışkındir travesti muhabbetine hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alcam kendime sıkcam fantezim bu nabım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 senko said: alsancakta oturuyorsan belki lazım olabilir, kadifekale'de flnsan gaz maz işlemez zaten de :) baçova'da en ufak bi tehlike ile rastlaşmadım daha, umarım da rastlaşmam...balcova mezarligi izmirin en tehlikeli yeri girip bobrekten asagisiyla kurtulan gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bu arada feci bisey lan bu biber gazi, bi kere yedim hayatimda bi daha allah yedirtmesin. Dirty'de yedik komun halinde, bi tek balli Kaan kurtardi disarida telefonda oldugundan, biz geberiyoduk sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 pogodi said: suç mu?Olmamasi gereklimsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Muşta taşımamak suçmuş. Turu sıtori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar