pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 suç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 etik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 eğer suçsa, suçluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 walla bi çocuk kafeye getirmişti ufak bir kutu çok az sıktım kafede müşteri kalmadı :D çok etkili bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 suç değil diye biliyorum. ama alışveriş merkezlerinde falan şey yaparlar mı ki. da şu devirde büyük şehirde yaşayan bayanlar için gerekli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 taşımak suç değil ama nefsi müdafa olmadan kullanmak suç teşkil eder. Yani sokakta karşılassak aa selam cansın desem, sende çıkarıp yüzüme biber spreyi sıksan hoş olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ben 4 yıl önce bana bıçak çeken adama sıkmıştım ikimiz beraber kaçtıydık, gayet güzel meret yahu. 4 yıldır taşıyorum denebilir :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ne zamandır alıcam;hiç rastgelmiyorum.. izmirde bildiğiniz neresi var;biber gazı satan?? mümkünse bornovada;alsancakta amerikan pazarında var diye duymuştum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bazı alışveriş merkezlerinde alıyolar, çıkışta geri alıyosun ben de sarhoş bi adama sıktım, gelip kolumdan falan tutmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Maaya said: ne zamandır alıcam;hiç rastgelmiyorum.. izmirde bildiğiniz neresi var;biber gazı satan?? mümkünse bornovada;alsancakta amerikan pazarında var diye duymuştum ama.. Alsancakta amerikan pasajında en ucuza bulabilirsin, tavsiyem ordan alman. Bornovada satan hiç bi yer görmedim ama. Niye yazdıysam bu mesajı da artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 silah dükkanlarında vardır. Silah tükanı derken, hani av malzemeleri falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 amerikan pasajında vardır eeth. de izmirde lazım olmaz yaf? en kötü travestiler kovaladı beni şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 pogodi said: bazı alışveriş merkezlerinde alıyolar, çıkışta geri alıyosun ben de sarhoş bi adama sıktım, gelip kolumdan falan tutmuştu iyi sıkamamaşın demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sanırım gelip kolundan tuttugu için sıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Maaya said: ne zamandır alıcam;hiç rastgelmiyorum.. izmirde bildiğiniz neresi var;biber gazı satan?? mümkünse bornovada;alsancakta amerikan pazarında var diye duymuştum ama.. bornovada yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 karaköyde satıyolar tünele giderkenki pasajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mulgear6 said: sanırım gelip kolundan tuttugu için sıkmış tebrikler zira insan o gazı yedikten sonra neresini tutacağını bilemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 tbrbrv de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 uff adamın dünyası kararmıştır yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 öyle deme;ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. maalesef izmirde bozulmaya başladı artık.. ayrıca teşekkür ederim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Maaya said: öyle deme;ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. maalesef izmirde bozulmaya başladı artık.. ayrıca teşekkür ederim^^ izmirde kırmançı dolmaya başladı valla doğru diyon allagın kürtleri amip gibi çoğalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 alsancakta oturuyorsan belki lazım olabilir, kadifekale'de flnsan gaz maz işlemez zaten de :) baçova'da en ufak bi tehlike ile rastlaşmadım daha, umarım da rastlaşmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: izmirde kırmançı dolmaya başladı valla doğru diyon allagın kürtleri amip gibi çoğalıyor sorma yaa.. cts.-pazar konak pasaport vs. inilmiyor.. şaka gibi insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Llama said: Maaya said: öyle deme;ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. maalesef izmirde bozulmaya başladı artık.. ayrıca teşekkür ederim^^ izmirde kırmançı dolmaya başladı valla doğru diyon allagın k*rtleri amip gibi çoğalıyor dostum dört hafli diyicen ........... küfrünü de yıldızladım senin için bayanlar var forumda !11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar