xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 İlk aradığım program gökyüzü, yıldızlar, yıldızların konumu ile ilgili. Programdan beklentilerim telefondaki yerleşik gps'ten yerimi ve telefon üzerinden o anki saati tespit ederek bulunduğum yere ait gök haritasını çıkartmak. Aynı zamanda yıldızların, yıldız kümelerinin, ay durumunun bilgilerini de vermek. Bu işi yaparken de internet üzerinden herhangi bir veri transferi yapmamasını istiyorum. Bunu yapan bilgisayar programları var, ancak koordinatlarınızı kendiniz girmeniz gerekiyor. İkinci aradığım program ise; telefondaki yerleşik gps'i kullanarak günün özetini çıkartan bir program. Programdan beklentilerim gün içerisinde ortalama ne kadar hız yapmışım, belirli bir sürenin üzerinde vakit geçirdiğim yerler neresi, toplam ne kadar yol gitmişim gibi bilgileri istediğimde bana göstermesi. Programları bulabilmek için biraz arama yaptım ancak nasıl arayacağımı bile tam bilemiyorum. Belki denk gelen, duyan, kullanan birileri vardır diye burada şansımı deniyim dedim. Eğer cevap gelmeden kendim bulursam programları buraya yazabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 İlk bahsettiğim işi yapan bir program buldum. Google SkyMap, fakat Android için yapılmış :( http://www.google.com/sky/skymap.html Buna benzer bir program arıyorum fakat Symbian için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar