Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Trail Blazer :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarQeR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 moribund oblivion derim turk grup denince ....[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Abi tam turk ismi beh:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 türklerde pentegramdan daa kaliteli vede guzel gurup cıkmaz ama gelin gorunki bi olay anlati arkim unide bi kaç ermeni metalci tip gelmis bizimkide sormus siz en cok hangi turk metal guruplari sevionuz adamlar DUMAN! demis.... gençligin haline yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 pentegram değil pentagram neyse. duman a gelene kadar mavisakal , bulutsuzluk özlemi falan var.gerçi mavisakal dağıldı.[hline] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 duman kadar gereksiz bir grupta yoktur be.. varmı yoksa :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Eternal, 17 June 2003 04:31 tarihinde demiş ki: duman kadar gereksiz bir grupta yoktur be.. varmı yoksa :)[hline]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] eheh harbi yok hani bi de mor ve ötesi var .. o unutulmuş dumana gelmeden[hline]things you own end up owning you [b](tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Duman sux[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: DarQeR, 16 June 2003 16:38 tarihinde demiş ki: moribund oblivion derim turk grup denince ....[hline]It's Darker Than You Think! Icq:51082508 adam çocuklara müzik yapıyo yahu neyse çocuk filan demiim bütün black metalci 14 yaşındaki kardeşler saldırmasın bana...[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 konuyu birşey sormak için up'lıyorum!! bana pentagramın kısaca özgeçmişini bulabileceğim (ama c/p yapacam:)yani flash olmasın lütfen) bir link verebilir misiniz ya da hemencecik siz şuraya kopyalasanız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 duydum ama hiç dinlemedim :(.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hoca daha demin topic açtın konu dışında, herkesin post kastığına falan laf ettin de, ya biraz da biz de dikkat edelim, konunun tamamını okumadan bişeyler yazmıyalım.Bak adam ne demiş sen ne demişin, yorumsuz yolluyorum. said: Cthulhu_, 08 Haziran 2004 19:42 tarihinde demiş ki: konuyu birşey sormak için up'lıyorum!! bana pentagramın kısaca özgeçmişini bulabileceğim (ama c/p yapacam:)yani flash olmasın lütfen) bir link verebilir misiniz ya da hemencecik siz şuraya kopyalasanız.. said: FRP_Master, 08 Haziran 2004 20:35 tarihinde demiş ki: duydum ama hiç dinlemedim :(. [signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... [Bu mesaj Solonor tarafından 08 Haziran 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar