Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Tavla Oynayalım[Bu ara patide mistik olaylar arttı bende bi efsane anlatam]

SwZ

Öne çıkan mesajlar

Genç bi kız ailesinin evde olmadığı bi akşam arkadaşlarını davet etmiş. Kız kıza yemişler, içmişler, derken içlerinden biri “Hadi cin çağıralım” demiş. Ev sahibi kız da hiç inanmazmış böyle şeylere ama arkadaşlarına ayıp olmasın diye kabul etmiş. Harfler kesilmiş, fincan ortaya konmuş ve elele bir masanın etrafında daire olunup cin çağırma olayına girilmiş. Cin gelmiş gelmesine ama bizim kız hala fincanı arkadaşlarının ittiğini düşünüyomuş. Bi ara fincan hızlı hızlı harflere giderek şöyle demiş: “İçinizde bana inanmayan biri var. Yarın saat 4’te o kişiyle tavla oynamaya geleceğim!” Kızlar feci tırsmıslar ama ev sahibi kız hala dalgasındaymış işin. Saat çok geç olmadığı halde seans hemen bitirilmiş ve kızlar evlerine dağılmış.
Bizimki zaten o tür şeylere hiç inanmadığından cin olayını ertesi sabah unutmuşmuş bile. Öğlene doğru telefon çalmış. Arayan, kızın çok sevdiği, çok iyi anlaştığı teyzesiymiş, “Bugün içimde bi sıkıntı var, evdeysen bi ara sana uğruycam. Dertleşelim biraz” demiş. Kız da sevinmiş teyzesini görecek diye, “Hemen gel, ben de seni çok özledim” demiş.

Kız, teyzesini hakikaten dertli ve solgun görmüş. Hoşbeş etmişler ama teyze hala dalgınmış. Kız, “Teyzecim sen konuştukça daha kötü oldun, istersen başka bişey yapalım” demiş. Teyzesi de “O zaman tavla oynayalım. Ne zamandır seninle oynamadık. Kafam dağılır biraz” demiş. Kız tavlayı almaya giderken bi gece önceki olay aklına gelmiş, “Meğer benim teyzem cinmiş” deyip gülümsemiş.

Kızla teyzesi güle oynaya tavla oynarken bi ara teyze tuvalete gitmek için kalkmış. O içerdeyken telefon çalmış. Arayan kızın babasıymış. Adamcağız çok üzgün bi sesle konuşuyomuş: “Kızım teyzen öğlen bi trafik kazası geçirdi. Durumu çok iyi değildi ama Allahtan ümit kesilmez deyip sana haber vermedik ama az önce teyzeni kaybettik, başımız sağolsun…”[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi Bir Tane Daha Anlatam:
Şeytanla Tanışma

Balıkesir'deki bi kız lisesinde yatakhanenin birinde, kızları gece uyku tutmayınca birbirlerine hikayeler anlatmaya başlamışlar. Bunların çoğu da okullarına ait korkunç olaylarmış. Güya şeytan çok eski zamanlarda burada yaşayan bi ailenin fertlerine dadanmış ve onların ruhlarına giriyomuş. İnanışa göre şeytanın ayakları terstir ya, o insana da şeytan girince doğal olarak ayakları ters dönüyomuş.
Aradan bi kaç saat geçmiş. Gruptakilerin uykusu gelince herkes yatağına gitmiş. Kızlardan biri accayip sıkışmış. Tuvalete gidecek ama anlatılanlardan epey bi korktuğu için gidemiyomuş. Alt ranzada yatan arkadaşını dürtüp uyandırmış. Diğer kız da bu hikayelerden en çok etkileneniymiş. Zaten zar zor uyuduğundan hiç kalkmak istememiş. Ancak arkadaşı ısrar edince onunla tuvalete gitmek zorunda kalmış. Arkadaşı tuvalete girince o da kapının önünde beklemeye başlamış.

Diğer kız tuvaletten çıktığında bi tuhaf bakıyomuş. Bizimki anlatılanların etkisiyle de olsa gerek direkt kızın ayaklarına bakmış. Bi de ne görsün! Arkadaşının ayakları ters dönmüş. Parmakları arka tarafa bakıyomuş. Kızcağız çığlık çığlık kaçmaya başlamış. Koşarken de ara sıra arkasına bakıyomuş. Tam bu sırada koridorda belletmen öğretmenle çarpışmış. Kız nefes nefese başına gelenleri anlatmış. Sonunda, "Hocam inanamıyorum, ayakları resmen ters dönmüştü" demiş. Öğretmen, "Benimkiler gibi mi yani?" diyerek ayaklarını göstermiş. Kız kafasını aşağı indirince belletmenin ayaklarının da 180 derece arkaya baktığını görmüş. Napsın kızcağız, bu manzarayla beraber oracıkta aklını yitirmiş.[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Emaleth, 08 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki:
herkes "bi arkadaşımın başına gelmiş" diye anlatırdı bu hikayeyi
Butun balon hikayeler 'bizim bi arkadas' diye gecer zaten :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SwZ, 08 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki:

Napsın kızcağız, bu manzarayla beraber oracıkta aklını yitirmiş.

napsini var mi be çeksin bi besmele hiçbişicikler olmaz lol.

bu arada bunları okurken aklıma sır dosyası mı ne öyle bir türk dizisi vardı o geldi[signature][hline]Bonecrusher, 24 Mayıs 2004 20:48 tarihinde demiş ki:
aslında çikolata-biskuvi piyasası gibi olsa internet çok iyi olurdu.

[Bu mesaj sanerixx tarafından 08 Haziran 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

walla blmoom efsane bunlar gerçek demoom son bittane daha anlatam:

Yurttaki Cinler

Bu efsane, 80'li yıllarda dilden dile dolaşıyordu. Gazi Kız Öğrenci Yurdu'nda bir grup kız, eğlence olsun diye cin çağırmaya karar vermiş. Bi odaya toplanıp başlamışlar seansa. Cin çağırmadaki en önemli husus da, cini geri göndermekmiş. Kızlarımız cini çağırıp bi güzel eğlenmişler. Hatta dalga falan bile geçmişler, gülmekten yerlere yuvarlananlar olmuş.

İşleri bitince cini göndermek istemişler ama cin gitmiyomuş. Saatlerce uğraşmışlar. Sonunda cin gitmiş. En azından öyle sanmışlar. Gece yarısından sonra ise katlardan tuhaf tuhaf gürültüler gelmeye başlamış. O aralarda da bi sapık hadisesi yaşanmışmış yurtta. Cin olayını bilmeyen diğer kızlar korku içinde gürültüleri yurt idaresine haber vermiş. Gene sapık geldi sanılmış ve yurt didik didik aranmış ama bi'şey bulunamamış. Herkes tekrar odasına çekilmiş. Ancak o tuhaf gürültüler hala devam ediyomuş. Bu kez polis çağırılmış. Bütün kızlar dışarı çıkarılıp bi de polis didik didik etmiş yurdu. Ama yine nafile. Hiiiç bi'şey bulunamamış.

Bu esrarengiz gürültüler durmuyomuş. Cin çağıran kızlar, olayı kendi aralarında konuşurlarken birisi, "Yaa yoksa bizim cin mi gitmedi mi, o çıkarıyo olmasın bu gürültüleri?" demiş. Aynı cini tekrar çağırmaya karar vermişler. Evet, gerçekten de önceki cin kendisiyle alay edildiği için gitmemiş ve cini kim çağırdıysa ancak o ikna edip gönderebilirmiş. Cini çağıran grubun başındaki kız panik olmuş. Çok da iyi bilmezmiş bu işleri. Ertesi gün bilenlerden cinlerle ilgili bi'şeyler öğrenerek cini göndermeye çalışmış. Ama o gürültüler durmamış. Cinin gidip gitmediği tam anlaşılamamış. Ancak o günlerde Gazi Yurdu'nun üst katlarından atlayarak intihar eden kızın, işte bu kız olduğu söyleniyormuş.[signature][hline]Kız Duası
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

"kel oğlan yolda gidiyormuş kafasına cin sçmış ölmüüüüş"[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 08 Haziran 2004 19:01 tarihinde demiş ki:
"kel oğlan yolda gidiyormuş kafasına cin sçmış ölmüüüüş"

Bunu duymuştum. 3 gün uyuyamadım...[signature][hline]
Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

yaaa gdecez zaten yarın öölen 1 ay uzak kalcam patiden c/p lerimizi yüzümüze wurun :-([signature][hline]Kız Duası
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GeeM, 08 Haziran 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
peki gece gelen cin kimdi o zaman? Sonuçta cin çağırdıkları gece teyzesi yaşıyodu.
ayrıca cin ve ruh arasında bi fark yokmu?
ölünce ruh değilde cin mi olucaz?

puahahah çoktandır forumdaki yazılara bu kadar gülmemiştim
puhaha[signature][hline]C'mon baby light my fire
Try to set the night on fire
the doors
Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

walla bana cin gibi çocuk hatta gibisi fazla derlerdi...

alakazam alakazuuuum![signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
UltraPsycho, 08 Haziran 2004 19:12 tarihinde demiş ki:
said:
GeeM, 08 Haziran 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
peki gece gelen cin kimdi o zaman? Sonuçta cin çağırdıkları gece teyzesi yaşıyodu.
ayrıca cin ve ruh arasında bi fark yokmu?
ölünce ruh değilde cin mi olucaz?

puahahah çoktandır forumdaki yazılara bu kadar gülmemiştim
puhaha

eheuheu aynen bende oraya takıldım tam süzmelik işi o ya:)))
Sosyal ağlarda paylaş

casper var.. iyi cin...
yok bee hayaletmiydi?

olsun biz de cazzper yaparız hem cin olur hem jazz yaar kafamızı dinlendiririz dimi volfi efendi?[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

[Bu mesaj BabacumMostors tarafından 08 Haziran 2004 19:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

baya eglenceli oldu burasi. ben de bisi anlatiyim. ama bu gercek, ben askerdeyken yasadim.

simdi askerlik yaptigim yerde biz mesaiden sonra gece saat 3-4 e kadar bilgisayar oynar, tv filan izlerdi. donem donem ya deli gibi network uzerinden half life ya da starcraft oynanir ya da millet bireysel takilirdi. ya da subesine gore degisik filmler oynardi gider izlerdik begendigimizi. tabi yasak bunlar. hem ersin saat 4 te ayaktasin hem de demirbas malzeme ile kacik gibi tum subeler bilgisayar oynuyor. ama tabi hersey yerine zamanina adamina gore.

ek bilgi olarak, tabur yeni kurulmus bir tabur, ve dagin hemen eteginde, issiz, dag hakkinda bircok soylenti ve efsane var eskilerden gelen. ve aciklik, issiz, issizliga bakan bir alanda is makineleri var, cok uzakta, ama bi zarar gelmesin diye orada da nobet tutuluyor.

neyse iste gene bir gece saat 1-2 arasi, subelerde starcraft oynanirken sikildim ciktim disari soyle bi kantine dogru gidiyorum. tabi saat 2 olmus tenha ortalik sadece nobetciler ve cesitli o saatte ortada dolasinca laga lugalara hedef olmayanlar var.

bir baktim kantine yaklasirken, bu uzak nobet yerinin oldugu yoldan 2-3 kisi geliyo kol kola. allah dedim tabur komutani misafir ugurluyor, simdi cok yaklasip mal gibi dikkat cekersek bisey demese de killanir. hafiften aciliyim.

sonra bi baktim elemanlar asker, 2 kisi bi adamin kollarina girmis surukleye surukleye tasiyor, 1 kisi de adamin silahini filan tasiyor. yanimdan geciyolar, adam hezeyan geciriyor basini filan salliyor.

adam is makinalarindaki nobetci.

olay soyle gerceklesmis :

oradaki nobetciler kamyonlarin anahtarini alir gizlice nobete cikmadan usuyunce gireyim durayim icinde diye. yine alinmis tabi anahtar. eleman usuyor, eh diyor gireyim artik kontrol de gitti, aciyor kamyonu biniyor oturuyor basliyor beklemeye. bi 15 20 dakka geciyor, bi adam geliyor sivil kamyonun yanina. aciyor kapiyi biniyor. muhabbet etmeye basliyolar. iste nerelisin suraliyim kac kaldi su kaldi filan falan basliyolar konusmaya. derken vakit geciyor, nobeti alacak adam geliyor, geliyo kamyonun yanindan pencereden sesleniyor hadi geldim sen git diye. icerdeki eleman da diyo ki ; "dur olm ya gormuyo musun 'abi'yle sohbet ediyoruz." - yandaki koltugu isaret ediyor.

yeni gelen bi bakiyor yandaki koltuk bos.

iste o anda eleman atiyo tufegi yelegi yere, basliyor bagirarak benim gordugum yoldan tabura kosmaya 'imdaaat canimizi kurtariiin' diye. yolda da bunu goruyolar tutuyolar herifi gordugum gibi getiriyolar.

geri gidiyolar ordaki onceki nobetciyi almaya, herif yatmis kamyonda titriyor hezeyan geciriyor.

elemanlar yollandi tabi eskisehir hava hastanesine. soyle bi dinlenip geldiler.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...