Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bir tanesini önerseniz. Adam gibi rahat rahat indirsem ben de, olur mu? Veya invite atsanız güzel bir tanesi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mininova ve demonoid kullaniyorum ben. demo icin invite atabilirim istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mininova baya yalan oldu artık da, demonoid deki acc ım kapanmış sanırım. ondan bir invite alabilirim, bakayım neler var. ama asıl bana sadece oyun amaçlı bir site lazım ki seeder olsun, çeşit olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yalnız hem davet istedin :), hem korsan oyuna destek verdin :P, geliyo şimdi banhmmer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyun icin dememis ama :) konsol ve pc icin oyun demolari cekebilecegi bir yer algiladim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ya yemişim korsan oyunu. 2-3 tane xbox oyunu bi de tales of monkey island çekicem diye akşamdan beri anam ağladı. Adam gibi site lazım. Demonoidde diziler ve filmler imba da, hatta animeler de, ama oyun konusunda fail yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 indirme/bindirme muhabbetinin mekanı burası değil. sticky'leri okuyalım, okumayana okutturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar