Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bir tanesini önerseniz. Adam gibi rahat rahat indirsem ben de, olur mu? Veya invite atsanız güzel bir tanesi için?
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mininova ve demonoid kullaniyorum ben. demo icin invite atabilirim istersen.
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mininova baya yalan oldu artık da, demonoid deki acc ım kapanmış sanırım. ondan bir invite alabilirim, bakayım neler var. ama asıl bana sadece oyun amaçlı bir site lazım ki seeder olsun, çeşit olsun.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Yalnız hem davet istedin :), hem korsan oyuna destek verdin :P, geliyo şimdi banhmmer...
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oyun icin dememis ama :) konsol ve pc icin oyun demolari cekebilecegi bir yer algiladim ben :P
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Ya yemişim korsan oyunu. 2-3 tane xbox oyunu bi de tales of monkey island çekicem diye akşamdan beri anam ağladı. Adam gibi site lazım. Demonoidde diziler ve filmler imba da, hatta animeler de, ama oyun konusunda fail yani.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 indirme/bindirme muhabbetinin mekanı burası değil. sticky'leri okuyalım, okumayana okutturalım.
Öne çıkan mesajlar