napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 balık erkeğinin anlaşılması en zor erkek olduğu yazıyo. KESİNLİKLE KATILIYORUM. öyle birisi var da hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu arada işim vardı yazamadım kusura bakma emir kldsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Asjkdhsaf zihinsel olarak sağlıklı olmaları ve hiç şişmanlamamaları çok iyiymiş. Şişman ve embesil ikizler ağlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hem şişmanım hem de gerizekalının önde gideniyim. nasıl ikizler bu!! bide ikizler burcunun açıklamalarını çok seviyorum; işte efenim iki yüzlü, arkadan vuran, yalancı... lan bi tane doğru bişi söyle. Başka burca anlayışlı romantik duygusal demeyi bilion!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 brrr.. balık erkeği.. bi kere dilim yandı;daha da uzak duruyorum.. tavsiye:sizde uzak durun.. [hr] enam çok feminist oldu bu da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ikizlerim, kısayım, şişmanlıyorum, esmerim, gözlerim bozuk, mutlu bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ikizlerim, yalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 napae said: balık erkeğinin anlaşılması en zor erkek olduğu yazıyo. KESİNLİKLE KATILIYORUM. öyle birisi var da hayatımda. tanıdığım bi balık erkeği var. adınn baş harfi u. o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 E benim peder balik, odunun onde gideni, ya da icine gomuyor bariz bir sekilde. Peder ama, o yuzden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mutfakta yemek piserken ''domatesi yamuk dogramissin, takintiliyim ben, bu boyle olmaz'' diye gidip valide hanimi harasslayan adam balik midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Forer_effect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu burcunuz ve sağlığınız yazısının linki falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ben teraziden kurtaramiyorum arkadas anlasamiyosunuz diyo ot diye bok diyo ama gidip yine terazi erkegine yapisiyorum. mazosist miyim acaba? hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 abicim yilan burcu war titiz caliskan esprituel yakisikli ama problemli osurgan yaz bol 30 ozellik cek icinden 2 3 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya oyle deme ilyas daa once terazi bi sevgilim oldu birbirimizi sehit ediyoduk kavga ederken az daha. bi yandan da cok dogru oglagin cogu ozelligi tutuyo hepsi olmasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yükselene bakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu açtığım ortaya da ne güzel gol atılırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 napae said: balık erkeğinin anlaşılması en zor erkek olduğu yazıyo. KESİNLİKLE KATILIYORUM. öyle birisi var da hayatımda. yalan bu, oğlak burcu anlaşılmıyor asıl!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 balik seker gibidir ya terazi resmen dengesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oglak zaten en guzel burc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Slm msn vrmI???*?* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oğlak en güzel terazi en sux bence erkekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: napae said: balık erkeğinin anlaşılması en zor erkek olduğu yazıyo. KESİNLİKLE KATILIYORUM. öyle birisi var da hayatımda. tanıdığım bi balık erkeği var. adınn baş harfi u. o mu? o kim ya? y.y var mesela benim tanıdığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 burclar da bi yandan yazis ama tutar dedikleri de tutmuyo ki bi dakka sorun tamamen bende. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar