EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 böle tuşa basınca bi ülkede doğuyodun random, zaten sırf yazılardan ibaret oyun. Yaşıyıp büyüyodun böle sıtmadan falan ölmezsen 6-7 yaşında :) sonra diğer ülkelere göç falan edebiliyodun karakterin ölünce tekrar başlatıyodun hatta crack yapmazsan sadece 5 kere oynama hakkın vardı falan neydi bu oyunun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 text adventure bir oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ya adventure bile sayılmaz böle random insan yaratıyo sana yeni doğmuş ailenin falan belli özellikleri var işi hastalıkları vs sende de işte hastalıklar falan oluşuyo bazen yaşadığın ülkenin dandikliğine göre. bazen ölüyosun böle 3-4 yaşında :) olurda yaşarsan okul falan seçiyosun işte ailenin bütçesiyle alakalı bide iq ile falan öle şeyler vardı ufak tefek bi oyun çok ayrıntı yok ama çok keyifli işte mesela iş sahibi falan olup evleniyosun vs para biriktirip daha iyi bi ülkeye göç edebiliyosun mesela etiyopyadan türkiyeye falan. daha iyi iş buluyosun vs ölene kadar böle takılıyosun yıl yıl atlıyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Güzel oyunmuş valla hatırlayan çıkarsa bende bakayım oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Popmundo, Alter Ego, Kudos, Little Computer People diycem de değildir herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 değil bunlar.. adını hatırlamıyom ama bilyorum oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 annemin oynadıgı tropik adada böyle lostvari kabile kurdugun bi oyun vardı gelsin eve sorarım adını ama o oldugunu sanmıyorum tek kişi yönetmiyosun cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Tropicana mıydı El Tropico muydu neydi ole bişi vardı ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 o da değil. dünyada random bi yerde doğuyorsun falan. işte hindistan diyelim evin 3. çocuğusun. 21yaşında ve çalışan abin sıtmadan ölünce okulu bırakıp çalışmak zorunda kalıyorsun sonra birisi ile evlenip memur falan oluyorsun. gece kurslarına gidip daha üst seviyelerde işlere girmeye çalışıyorsun bu arada çocuğun oluyor ve sıtmadan ölüyor. amerikaya göç ediyorsun ve orada taksicilik yapıyorsun tadında bi oyundu ite.. paso böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 http://www.educationalsimulations.com/ bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 ahanda. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bu arada o crack mevzuuna da gerek yok galiba. silip yeniden yükleyince yine oluyodu :D ama crack bulan olursa bana atarsa sevinirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 c^rack yaz bari racona aykırı kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mulgear6 said: annemin oynadıgı tropik adada böyle lostvari kabile kurdugun bi oyun vardı gelsin eve sorarım adını ama o oldugunu sanmıyorum tek kişi yönetmiyosun cunku bişey villagers değil mi o, bizde de oynandı. virtual olabilir hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Crack bulan olursa banada atabilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 bildiğimiz bilgisayar oyunu grafikleri mi var yoksa fotoğraflardan oluşan reklam şeysi gibi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yok ya baya güzel. mesela demin oynadım bi tane. arjantinde doğdum, çok zeki bi çocuk değildim. evlendim. abdye göçtüm. 7 çocuk yaptım. 3 ü üniversiye gitti. çok duygulandım. 68 yaşında kalp krizinden öldüm şimdi de diyarbakırda doğdum (random). kürt savaşının ortasına doğdun dedi sdkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kardesim dogdu babam (tabeeb) adını eylem koydu. komünüs ailede doğdum lan sfgsj abiii ahahah politik aktivitelere girdim. 17 yaşında polis yakaladı. itiraf etmedim ve idam edildim. türkiyede AHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 sanalbebek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 simsin atasımı bu nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 oha hanginiz bitirdiniz olm bunun free şeysini. ülkene free veremioma rtık kusura bakma çok abandınız beleşe dedi çıhşarı dedi kapattıçıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 fede said: kardesim dogdu babam (tabeeb) adını eylem koydu. komünüs ailede doğdum lan sfgsj abiii ahahah politik aktivitelere girdim. 17 yaşında polis yakaladı. itiraf etmedim ve idam edildim. türkiyede AHAHAHHAHAHA ehueauuha banada olmuştu bu ama başka bi ülkedeydi afrikadamı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 lol o kadar spor yaptim saglikli yasamaya calistim 47 yasinda oldum.. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 kongodan nijeryaya kaçak göç etmek isterken öldürüldüm ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2009 Killed trying to enter Turkey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar