Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu kIzların hepsimi böyle ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

ya sonucta kız gelip burda ya erkek arkadsım bule bule yaptı aman hepsi aynı da flaan deseydi ve onun bakıs acısından durumu anlatsaydı sanırım mavi haksız bulunucaktı..
bence kız arkadasınla yuz yuze konusmalısın araya kimsenin fikrini ve gazını sokmadan, sonra sokarsın ..[signature][hline]Tarist (17:33) :
demek ünlü olmak istiyosun
Tarist (17:34) :
çekinme bi içki al
Tarist (17:34) :
veya dur sana bi içki hazirliyim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 07 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
OSS genelde hatunlar için çok iyi bahane oluyor...

benim içinde iyi bi bahane kız arkadaşımı rahat bırakması için öyle oylalıyorum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
balkondan bebek sallayanları da sevmem
Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki:
ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
rona, 07 Haziran 2004 18:55 tarihinde demiş ki:
biçoğu böyle evet....

*!iç çeker*

aynen bide swz *!İç Çeker*
Walla skıolar adamı bu kızlar yaa[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 07 Haziran 2004 19:40 tarihinde demiş ki:
abi bilmem kaç yaşına kadar daha neler göreceksin. tecrübeleniyosun işte. önemli olan sana en iyi uyanı bulmak.

ilk başlarda zaten iki taraf da aşıksa hiçbir şeyi görmezsiniz. sonra yavaş yavaş çıkar hafif tartışmalar. ha bunlar büyür de dert olmaya başlarsa ve uzarsa çözülmezse, o zaman diyceksin "bıktım senden, tschüs".

yok alttan aliim devam ederim falan dersen dene, ama olmuyosa gitmez yani. şimdi halletsen ilerde yine çıkar. zamana bırak, üstüne gitme derim. kendi yansın derdine, senin gibisini daha çok arar. hem belki o da kendi gibi trip atan bilini bulur daha iyi yakışırlar, sen de mutlu olursun o da.

yine de kolay değil tabi, hele ilk ciddi ilişkide...

anlamışsın beni miral saol.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya böle şımarık kendini bi boq zanneden kızlar %90 ıda sarışın olur bunların. Hep böyle davranırlar. Onlara gothu Yere Yakın Komplexli Hibino bulacan verecen eline al senin olsun. Sonra seni arar hep.[signature][hline]
Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...