Lalus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 ya sonucta kız gelip burda ya erkek arkadsım bule bule yaptı aman hepsi aynı da flaan deseydi ve onun bakıs acısından durumu anlatsaydı sanırım mavi haksız bulunucaktı.. bence kız arkadasınla yuz yuze konusmalısın araya kimsenin fikrini ve gazını sokmadan, sonra sokarsın ..[signature][hline]Tarist (17:33) : demek ünlü olmak istiyosun Tarist (17:34) : çekinme bi içki al Tarist (17:34) : veya dur sana bi içki hazirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Saendul, 07 Haziran 2004 20:23 tarihinde demiş ki: OSS genelde hatunlar için çok iyi bahane oluyor... benim içinde iyi bi bahane kız arkadaşımı rahat bırakması için öyle oylalıyorum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim balkondan bebek sallayanları da sevmem Silthanas, 08 Haziran 2004 12:55 tarihinde demiş ki: ben kiyamete sevi$erek girmek istiyorum, boyle her yer yanacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: rona, 07 Haziran 2004 18:55 tarihinde demiş ki: biçoğu böyle evet.... *!iç çeker* aynen bide swz *!İç Çeker* Walla skıolar adamı bu kızlar yaa[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Cmtesi gidip konuşucam sanırım tam karar vermedim daha inceldiği yerden kopacaksa o zaman kopsun..ama moralmen bitiyorum biticem'de.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Mirage, 07 Haziran 2004 19:40 tarihinde demiş ki: abi bilmem kaç yaşına kadar daha neler göreceksin. tecrübeleniyosun işte. önemli olan sana en iyi uyanı bulmak. ilk başlarda zaten iki taraf da aşıksa hiçbir şeyi görmezsiniz. sonra yavaş yavaş çıkar hafif tartışmalar. ha bunlar büyür de dert olmaya başlarsa ve uzarsa çözülmezse, o zaman diyceksin "bıktım senden, tschüs". yok alttan aliim devam ederim falan dersen dene, ama olmuyosa gitmez yani. şimdi halletsen ilerde yine çıkar. zamana bırak, üstüne gitme derim. kendi yansın derdine, senin gibisini daha çok arar. hem belki o da kendi gibi trip atan bilini bulur daha iyi yakışırlar, sen de mutlu olursun o da. yine de kolay değil tabi, hele ilk ciddi ilişkide... anlamışsın beni miral saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya herru Ya merru Gibi bişi wardı.Çok sewerim ben o türlü davranışı. Yada ne derler. Ya İSTİKLAL.!! YA ÖLÜM.![signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Ya böle şımarık kendini bi boq zanneden kızlar %90 ıda sarışın olur bunların. Hep böyle davranırlar. Onlara gothu Yere Yakın Komplexli Hibino bulacan verecen eline al senin olsun. Sonra seni arar hep.[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bi laf var doğru çok doğru. sadıksa nadiren güzeldir, güzelse nadiren sadıktır -bu kızlar.[signature][hline]Kuzu [Bu mesaj Mavi tarafından 08 Haziran 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Zegna belkide saçları boyaydı. :lol:[signature][hline] Zed, 05 Haziran 2004 19:13 tarihinde demiş ki: ben de geçen oto teybi çaldım satıyorum PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 kizlar mal olup annelerinin ya da 3. sahis kendi kiz arkadaslarinin hayatlarini yonlendirip parmakta oynatilmalarina goz yumarsa daha cok sorun yasayan olur.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Zegna, 08 Haziran 2004 18:54 tarihinde demiş ki: hep benım dallamalıklarımdan bunaldılar hueheu estagfirullah zegnacım sen bitanesın sie et senın gıbı dallamalık yabanı bıda nerden bulcaklar :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bırakın beni BIRAKKIIINNNNN!!!! (taken from "BeyoğluBeyoğlu")[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar