Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BattleNet Account Merge & Recruit A Friend


Or1on

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle selamlar, burada yeniyim. Herhangi bir kusurum varsa başlık altında çok özür. :)

Şimdi Blizzard bildiğiniz üzere geçen haftalarda EU World of Warcraft hesaplarını BattleNet portalı altında merge etmeye başladı.

Bu sabah arkadaşın 3 yıllık WoW hesabını BattleNet'e aktarırken aklımıza bir cinlik geldi. Turkey olarak kurduğu bu account'u biz, Almanya adresi seçerek oluşturduğumuz BattleNet hesabına merge ettik ve Recruit A Friend, Ressurection Scroll gibi Türkiye'de inaktif olan kampanyalara erişim açıldı.

Eğer yeni karakter kasacaksanız duyurulur. :) 1 arkadaşınızı oyuna başlatın ve kendi adresinizi BattleNet'te değiştirin. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Blizzard Authenticator ile pek bir sorun olacağını zannetmiyorum hack'in.

Iphone & Ipod Touch'ınız varsa BattleNet üzerinden kurabiliyorsunuz zaten. Yoksa da 3 arkadaş 20 şer Lira verip getirin derim. Her akşam tedirgin bir şekilde, "acaba bugünü hacklenmeden atlabildik mi?" sorusunu silin kafanızdan. :)

Hadi diyelim Authenticator kullanmıyorsunuz. Yine sorun olacağını sanmam. Zira ben 3 ay önce kaybettiğim Almanya kayıtlı account'u mu Skype aracılığı ile aldım. Tek sordukları adres namına posta kodum ve ülke idi. E bir zahmet Account Infonuzu da bir yerlere not edin oluştururken. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 hafta sonra ...
Bu konudan yola çıkıp denedim ama olmadı. Telefonla arayıp durumu belirttim adres değişikliği için elektrik faturası benzeri orada yaşadığını kanıtlayan bir belgenin kopyasını istediler. Sanırım ilk çıktığı zamanlarda bu konu es geçilmişti ve sonradan adres eşitlemeyi kaldırdılar.

Son zamanlarda bunu deneyip işlemi başarıyla gerçekleştiren oldu mu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...