Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Öncelikle selamlar, burada yeniyim. Herhangi bir kusurum varsa başlık altında çok özür. :) Şimdi Blizzard bildiğiniz üzere geçen haftalarda EU World of Warcraft hesaplarını BattleNet portalı altında merge etmeye başladı. Bu sabah arkadaşın 3 yıllık WoW hesabını BattleNet'e aktarırken aklımıza bir cinlik geldi. Turkey olarak kurduğu bu account'u biz, Almanya adresi seçerek oluşturduğumuz BattleNet hesabına merge ettik ve Recruit A Friend, Ressurection Scroll gibi Türkiye'de inaktif olan kampanyalara erişim açıldı. Eğer yeni karakter kasacaksanız duyurulur. :) 1 arkadaşınızı oyuna başlatın ve kendi adresinizi BattleNet'te değiştirin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 karakterin hacklendiğinde sorun yaşama ihtimalin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Blizzard Authenticator ile pek bir sorun olacağını zannetmiyorum hack'in. Iphone & Ipod Touch'ınız varsa BattleNet üzerinden kurabiliyorsunuz zaten. Yoksa da 3 arkadaş 20 şer Lira verip getirin derim. Her akşam tedirgin bir şekilde, "acaba bugünü hacklenmeden atlabildik mi?" sorusunu silin kafanızdan. :) Hadi diyelim Authenticator kullanmıyorsunuz. Yine sorun olacağını sanmam. Zira ben 3 ay önce kaybettiğim Almanya kayıtlı account'u mu Skype aracılığı ile aldım. Tek sordukları adres namına posta kodum ve ülke idi. E bir zahmet Account Infonuzu da bir yerlere not edin oluştururken. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 acc dan charı transfer ederken o ülkenın kredi kartını istiyor arkadaşlar bunu unutmayın aylık ödemelerde bir sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Gamecard alırsınız ne olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 EVIL_DeaD said: acc dan charı transfer ederken o ülkenın kredi kartını istiyor arkadaşlar bunu unutmayın aylık ödemelerde bir sorun yok Karakterim 4 migrate yaptı Türkiye kredi kartı ile. Hesap Almanya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Evet o kart olayı efsane, migrate ettim, aylık ödeme yaptım almanya menşeli acc.la kaç kere daha bir kere sormadı blizz. ne iş diye. Bir de acc.ım hacklenmişti yani kara listeleri varsa orada acc. sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 valla ben uk hesap kullandım tr kredi kartımı kullandırtmadı transfer için hatta blizzard uk yi aramıştım yapamazsınız falan accountu tr ye transfer edelim gerekli bilgileri verin mail atma falan ugraştırmışlardı.o zaman valla siz şanslıymışsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 bu merge isi nasi oluyo ya usendim hic ugrasmadim blizz mergelesin benim accountumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Arkadaşlar Wowa başlıycam ama biri davet etsin hızlı exp olayını yapalım varmı adresi değişik olan falan atsın bana davet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2009 pm attım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Bu konudan yola çıkıp denedim ama olmadı. Telefonla arayıp durumu belirttim adres değişikliği için elektrik faturası benzeri orada yaşadığını kanıtlayan bir belgenin kopyasını istediler. Sanırım ilk çıktığı zamanlarda bu konu es geçilmişti ve sonradan adres eşitlemeyi kaldırdılar. Son zamanlarda bunu deneyip işlemi başarıyla gerçekleştiren oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Fixlemişler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Peeeeeeeeeh şansa bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Geri çekilin uplıyorum! Fixlememişler sadece merge sonrası 1 aylık sürenin geçmesi gerekiyormuş dün kontrol ediyordum tesadüfen RAF'ın aktif olduğunu farkettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar