Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Merhaba. :) World of Warcraft, Aion, Ultima, Conan falan diye forumları gezinirken bu siteye denk geldim ve MMO forumlarınız gayet kaliteli ve doyurucu içerikli gözüktü. :) Tabi hemen üye oldum. Hızlı aktivasyon için teşekkürler. :) *hızlıca wow bölümüne koşar. Alıntıla
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 hoşgeldin. ilk kez birine hoşgeldin diyorum bu arada sdf Alıntıla
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 oj geldin... nereye kaçıon?! gel layn buraya... wow ee kaka... Alıntıla
Or1on Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Bir yere kaçmadım, buradayım. :D Hepnize de kocaman teşekkür. ^^ edit: Bu balon ne kadar duracak daha burada? :) Alıntıla
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 öööle deme... özliceksin sen o balonu Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 hosgeldin patlar o balon, iki wow muhabbeti cevir kaybolur gider Alıntıla
Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Hoşgeldin, umarım zevkli vakit geçirirsin Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.