egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tutoriallar bolumune baktım fakat client hazırlamayla iligli bir bolum goremedim. Client hazırlama derken injection önleme, clientteki açıkları kapatma, mul, anim dosyalarını clientle tümleştirme gibi client yazmak için ana konulardan bahsediyorum. Mesela açtıgım serverın clientiyle girilmeyince, girmeye çalışan kişiyi dissconnect etmek. Verdata, Hues dosyalarının adları ahmet,mehmet yapılınca cliente bu adla tanıtmak ve bu dosyaların ultima klasörüne konmadan clientin açılmasını engellemek. Login dosyasının adını loginabc yapınca bunu clientin loginabc.cfg den logine girmesini saglamak. Kısaca iyi ve güvenli client yapmak için bir arkadaşımız Tutorial yazarsa bunun herkese cok iyi bir kaynak olacagını tahmin ediyorum. Sadece yukarda sorduklarımada madde cevap verseniz olur. Saygılar; Sevgiler; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Clientin hues.mul yerine veli.bey dosyasini (bu diger mullar ve login.cfg icin de gecerli) kullanmasini istiyorsan hex edit ile ayarlayabilirsin. Serverina baska clientle girilmemesini istiyorsan Faust'un yazdigi loginkey edit tutoriali var. Speed ve injection icin revision serisi ve yeni version clientler isine yarar. Client version check de bu, on=@login'e koyarsin. if !strmatch("","2.0.3") src.disconnect return 1 endif[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Faust, demiş ki: Karşımıza Dsp."8...1. şeklinde bölümler gelecek. 0106248 offsetinde itibaren blowfish table başlar. Biz DSP yazısının üstünden blowfish table'ı editlemeye başlicaz. Şimdi dsp yazısının üstüne geliyoruz. Ve üstüne yazmaya başlıyoruz. Ben mesala "diediediemydarlingdiediediemydarling" yazdım. o yazdığımız yazı blowfish table'nın baş kısmını oluşturuyor. bunu nereye yazıcagım ...Dsp iken ..."diedie"Dsp gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yazidan anladiğim kadariyla dsp yerine kendi hede hödö müzü yazicaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tamamda en fazla 3 harf sıgıyor oraya faust 20 harfli birşey yazmıs [Bu mesaj egemen_i tarafından 08 Haziran 2004 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sanmıyorum[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sen fausta bakma sende 3 harfli yaz.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 lol oldu tamam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 onun amaci clientde yazanla sphereserverda yazanin aynı hede hödö olması.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hala injectionun nasıl fixlencegi hakkında bilgim yok client ilemi scp ilemi fixleniyor, scp ile fixlendigini biliyorum ama client ilede fixleniyor degilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 işde şu hedeyi yapabilirsen inj de çalişmiycak.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 O yaptigini sphereserver.exe dede yapcaksın ve güzel bir şekilde packliceksin ve inj hede hödüsünü fixlemiş olacaksın. Dps 8.1 ... 20 harfli satır zaten .) ya kadar . ya kadar istediini yaz. dsp den başlayarak dier taraftada aynısını yap taşırma dikkat et sonra tavsie edilenlerle packle inj fix.[ pack olayı kıramasınlar die ] ama noobie injciler için packlemesende olur urasıcak cok kişi yok.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Helal şu stat bölümünede el atsana :)[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Nedemek tekrar bekleriz :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Peki hexedit ile clientin istedigim dosyaları kullanmasını nasıl saglıyacagım açınca milyonlarca sayı cıkıyor okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Tamam buldum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 açarmısın anlamadım mesala verdata.mul yerine verdata.xxx mi kullansın diosun ( xxx=herahngi bir değer )[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemen_i Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 evet kendi verdatamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 işte adamlara cvektircegin client içinde verdata.mul u verdata.xxx ( xxx = 3nharfli istediin bi deer ) yap sonra hexden verdata.mul u bul onuda üstte yaptigin xxx değeri aynısı yap olsun.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar