Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutoriallar hakkında. Client hazırlama ?

egemen_i

Öne çıkan mesajlar

Tutoriallar bolumune baktım fakat client hazırlamayla iligli bir bolum goremedim. Client hazırlama derken injection önleme, clientteki açıkları kapatma, mul, anim dosyalarını clientle tümleştirme gibi client yazmak için ana konulardan bahsediyorum.

Mesela açtıgım serverın clientiyle girilmeyince, girmeye çalışan kişiyi dissconnect etmek. Verdata, Hues dosyalarının adları ahmet,mehmet yapılınca cliente bu adla tanıtmak ve bu dosyaların ultima klasörüne konmadan clientin açılmasını engellemek. Login dosyasının adını loginabc yapınca bunu clientin loginabc.cfg den logine girmesini saglamak.

Kısaca iyi ve güvenli client yapmak için bir arkadaşımız Tutorial yazarsa bunun herkese cok iyi bir kaynak olacagını tahmin ediyorum.

Sadece yukarda sorduklarımada madde cevap verseniz olur.

Saygılar;
Sevgiler;
Sosyal ağlarda paylaş

Clientin hues.mul yerine veli.bey dosyasini (bu diger mullar ve login.cfg icin de gecerli) kullanmasini istiyorsan hex edit ile ayarlayabilirsin. Serverina baska clientle girilmemesini istiyorsan Faust'un yazdigi loginkey edit tutoriali var. Speed ve injection icin revision serisi ve yeni version clientler isine yarar.

Client version check de bu, on=@login'e koyarsin.

if !strmatch("","2.0.3")
src.disconnect
return 1
endif[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Faust, demiş ki:
Karşımıza Dsp."8...1. şeklinde bölümler gelecek.
0106248 offsetinde itibaren blowfish table başlar.
Biz DSP yazısının üstünden blowfish table'ı editlemeye başlicaz.
Şimdi dsp yazısının üstüne geliyoruz. Ve üstüne yazmaya başlıyoruz.

Ben mesala "diediediemydarlingdiediediemydarling" yazdım.
o yazdığımız yazı blowfish table'nın baş kısmını oluşturuyor.

bunu nereye yazıcagım ...Dsp iken ..."diedie"Dsp gibi mi ?
Sosyal ağlarda paylaş

O yaptigini sphereserver.exe dede yapcaksın ve güzel bir şekilde packliceksin ve inj hede hödüsünü fixlemiş olacaksın.

Dps 8.1 ... 20 harfli satır zaten .) ya kadar . ya kadar istediini yaz. dsp den başlayarak dier taraftada aynısını yap taşırma dikkat et sonra tavsie edilenlerle packle inj fix.[ pack olayı kıramasınlar die ] ama noobie injciler için packlemesende olur urasıcak cok kişi yok.[signature][hline]Unlive Online Gaming
www.unlive.net
Ultima Online değişiyor..
Krals

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...