Yeager Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Merhabalar, Şöyle bir sorunum vardı; Şimdi elimizde 20 tane scroll var ve ben bir malzeme ile bu 20 tane scrollu birden Kutsanmış scroll olarak değiştirmek istiyorum. asıl soracağım şey; tıklanan iteme şunu yükledim: on=@targon_item if (src.targ.baseid>==i_scroll) src.targ.remove src.newitem i__scroll_kts src.act.bounce return 1 endif Bu kısımda 20 tane olan scroll sonucta 1 taneye iniyor. Ben sonucu 20 tane elde edebilmek icin ne yapmam lazım? Ps: anlam düşüklükleri olduysa kusura bakmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 src.act.amount 20 ekle bounce'dan once.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Peki bunu player biri yapacak elinde 50 tane scroll varsa bu sefer 20 tane olacak. Benim istediğim ne kadar miktar varsa o kadar miktarda sonuc elde etmek. [Bu mesaj Yeager tarafından 08 Haziran 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 if (src.targ.baseid>==i_scroll) var.hede src.targ.remove src.newitem i__scroll_kts src.act.amount > src.act.bounce return 1 endif[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hesap işlerien girmen gerek sen şuanda naparsan yap 1 tane yapiyor . baggionun dediini yaparsan naparsan yap 20 olur hesap işlerine kafam pek ermez. ama deişik sistem yazman gerek.[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Krals Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 > Sanırım eval kısmı fazlalık çünkü ekleyince 0 tane gösteriyor onun yerine var.hede yazınca sorun kalktı teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Variable kullaninca hex mi tutuyor dec mi tutuyor hatirlamiyorum tam, demek ki decimalmis :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | Felaket Tellali Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 amin amin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 .bitti. [Bu mesaj Noir_Volrath tarafından 08 Haziran 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar