forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 lastik yerine 185/65/14 veya türevleri takılabilir mi jant 15e çıkarsa ne takılabilir 1.4 16v megane1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 takabilirsin. burdan hesapla.http://www.miata.net/garage/tirecalc.html alttaki oran %1 i geçmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 185/60/15 195/55/15 ilki en yakın yüzdeyi verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 simdi 15 ince cikartinca cantlari bi suru ayar yaptirican araba zorlanicak kalkmak icin neden istiyosun yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya aslında görünüş için istiyordum ama boşuna para gidiyor hesaba göre 14" te toplam çap orjinalinden de daha küçük oluyor 15" yapınca bi tek 185te 0,1" farketti 16"i zaten kaldırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 yeni bir soru 14 jant sabit 185/65 ölçülerde ucuz bir kış lastiği almak mı daha mantıklı yoksa 4 mevsim lastiklerden mi 100 tl altı ne önerirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 4 mevsim kolpadır. hicbi mevsim tutamaz kıs lastikleri yumusak hamurdandır hava sogudugunda katılasmaması icin. kıs lastigi al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 karda buzda araba kullanmak gibi bir fantazim yok sadece lastikler epey eski ve güven vermiyor o yüzden değiştirmek istiyorum, yağmur+düşük hava sıcaklığı için de uygun olan bir seçenek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 4 mevsim cicidir. Nerde yaşıyorsun? Odanda/Evinde ne kadar yerin var yaz/kış değiştirmek için? Bu sorular da cevaplansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Selam, Yaz ve kış lastiğini ayrı ayrı alıp kullanmak en sağlıklı ve performanslı yöntemdir. Hatta bazı firmalar sizin için lastiğinizi saklıyor bile. Ama 'benim lastiğim elimin altında olmalı' diyen biriyseniz ve bunu nasıl yapacağınızı size düşündüren yer sıkıntınız da varsa 4 mevsim lastiklerden tercih edebilirsiniz. Yalnız şunu unutmamak gerekli, 4 mevsim lastikler genellikle yazı ve kışı çok sert yaşamayan ortalama yerler içindir. Benim aracımda 4 mevsim var ve kışın pek memnun olduğum söylenemez. Babamın aracına ise yaz/kış iki ayrı takım alıp koyduk, havalar biraz daha sertleşince kış lastiklerine geçecek. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kırıkkaledeyim, sermaye yok ama lastik showroomu açcak kadar depolama alanı mevcut ankara- kırıkkale yolu bakım halinde, biterse otoban gibin bişey olcak ama şu anki haliyle epey tehlikeli rampa, viraj, bozuk satıh üçlemesi içeriyor şimdiki lastikler michelin energy, lastik yılı olarak eski, biraz yırtılmalar var ama diş derinliği olarak bir sorunu yok yazın köye gidip geldikten sonra kurtulmayı düşünüyorum şimdi sonuçta yazın da yapmur yağıyor, sonbaharda kış lastiğine geçilmiyor o yüzden yaz lastiği de doğru bir tercih olmaz gibi geliyor kış lastiği almaktaki tek tereddütüm çok kötü hava koşullarında yola çıkmayı düşünmemem, diğer kullanımda da sürtünme oranı yüksek olacağından yakıt sarfiyatı ve düşük motorlu, lpg li bir araçta olmayan performansın uzun yolda iyice yerlerde sürünecek olması bunlarla birlikte marka/model önerileri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Selam, Kış lastiğinin yağmurdaki performansı da yaz/4 mevsim lastiğe oranla daha iyi. Ayrıca hangi lastiği alırsan al, üretim tarihine bak. Bazı spotçular 4-5 yıllık lastikleri satıyorlar. Lastik hamurunun da bir ömrü var neticede. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Kendercik said: 4 mevsim cicidir. Nerde yaşıyorsun? Odanda/Evinde ne kadar yerin var yaz/kış değiştirmek için? Bu sorular da cevaplansın. yere gerek yok ki cogu lastikci lastiklerini isaretleyip senin icin zamani gelene kadar sakliyor kis lastiklerini ordan alirsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 evde/odada lastik mi saklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 kucuk tualete koyarsin ahaha annen de seni sopayla rencide eder ama balkona konabilir camasir felan asilmiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 yataan altına konabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 lastik odası yapabilecek kadar saçmalayabilirm hali hazırda çamaşır asma odam, boş kutuları saklama odam var, bürsürü odalı ve çok saçma planlı evler yapalım temalı bir şehir burası goodyear 2. lastik için yüzde 50 indirimli kampanyası var http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/ug7plus/index.jsp?page=features 4 mevsim ya da bunu düşünüyorum gerçi 5 sene bu araba kullanma durumum olur mu onu da bilmiyorum, kışlık alsam 14" lastik koleksiyon sahibi olurum, eskisini atarım, yaza da yeni lazım olur http://www.mylastik.com/18565R14-86T-ECOCONTROL,PR-12.html http://www.mylastik.com/18565R14-86T-B330-EVO,PR-246.html http://www.lastikjantmarket.com/index.php?page=products&mode=detail&p_id=312 http://eu.goodyear.com/tr_tr/tires/repository/EagleNCT5/index.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 kitapçıkta 175/65/14 yazıyor lastik için yüzde 3 fark var 175/70 e göre bende şuan ki orjinal sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 erzurum, karsta değilsen türkiyede kış lastiğine gerek yok. 4 mevsim iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2009 Selam, Daha derin diş yapısı ve düşük sıcaklıkta esnekliğini koruması bakımından kış lastiği iyi. Evim Tuzla'da, iş yerim ise Dudullu'da. Hafif kar yağışında bile rezillik oluyor. Kaldı ki derin diş yapısı sayesinde yağmurda da rahatlık sağlıyor. Evet, mevsimsel ortalamalar yükseliyor ama hava durumuna göre gidip lastik değiştirip durmak yerine Kasım ayında kış lastiklerine geçmek mantıklı. Tabi bölgeden bölgeye geçiş zamanı değişir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 forgiver said: kitapçıkta 175/65/14 yazıyor lastik için yüzde 3 fark var 175/70 e göre bende şuan ki orjinal sanıyordum her ne kadar stepnesine kadar 175/70 olsa da ben hala orjinal lastiğin 175/65 olduğuna inanıyorum kış lastiği 185/65 almıştım, yakıt sarfiyatı farketti ama yol tutuşu daha çok farketti, tabi eski lastikler baya kötüydü ondan da olabilir şimdi yaz kullanımı için 100 tl civarı öneri lazım goodyear duragrip var aklımda yine 185/65 düşünüyorum bir de jant konusunda 5.5" 6.0" anma genişliği diye bişey var bunun lastik taban genişliği ile uyumu nasıl hesaplanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar