|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Heirloom itemler serverlar arası geçmiyor di mi? Sadece 1 serverdaki charlar arası maillenebiliyor? aradım bulamadım, ama aramaya da inanmadım. Konular içinde çok geçiyo ama bu sorunun cevabından ziyade statlar falan geçmiş, bir de nasıl alınacağı falan. Cevabı varsa özürler dilerim şimdiden bacılar, hacılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 geçmiyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sadece mail yolu ile gönderilebildiği için, başka servera da gönderilemiyor, horde-aly birbirine de gönderemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 heirloom itemlar ustunde/cantasinda olan karakteri transfer ederek serverlar/accountlar arasinda tasiyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 binds to account yazıyor, onu düşünüp diğer serverlara da gönderilebilir yapsalarmış keşke. kandırıyorlar resmen!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 binds to server deseler olmaz binds to account deseler olmaz keşke binds to account but u cant move it around server deselermiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 serverbound yazsalardı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 shippy said: binds to account but u cant move it around server lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 shippy said: binds to account but u cant move it around bu tam oldu işte :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar