SCSSS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Dostlar, atişir da yiğitler susar mı? Elma, armut piftek yerin tutar mı Adem olan layt marul yutar mı Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez hiç ufak bir göbekten... Doymuş ile doymamış hiç bir olur mu Sıratta galoriden sual olunur mu Hic nutrasweetten leziz baklava olur mu Er kisi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez orta boy bir göbekten... Coşar deli gönül börek, mantıyla Ürkütme gözünü hiç hacimle boyla Elastik heyvandır mide olur yayla Er kisi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez hic tahterevan bir göbekten... Çiçek dalda güzeldir, guzuysa şişte... Üç beyazı tartışmak boştur bu işte Fikirler değişir mi her bir yiyişte Er kişi hazzetmez kepekten liften Zarar gelmez kimseye MUHTESEM bir göbekten... :-)))
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bi ara şey vardı. bizim murat - fil diyeti diye. artık karar verdim şişmanlıktan kurtulacağım diyet yapıp zayıflayacağım bak rezil olduk aleme herkes tığ gibi şahane bizde göbek bahane güneş deniz hava sıcak ruhum bedenime sığmayacak bu mayo bana nasıl olacak? denedim denedim sığmadı boğazımı tutamadım dayanamadım valla valla valla dayanamadım valla herkes bana hava atıyor sülün gibi dolanıyor aslında ben daha güzelim bokboğaz gibi yiyorlar ama hiç şişmanlamıyorlar bak ben de diyet yapıyorum çok az yemek yiyorum acılı adana söylüyorum yanında çoban salata işkembe çorba zeytin yağsız dolma bir de diyet cola bana künefe diyorlar valla valla dayanamadım valla ye çikolatalı pasta ye elmalı turta koca göbeği salla eeh dayanamadım valla jimnastiğe gidiyorum step fitness yapıyorum çin çayi içiyorum tazı gibi koşuyorum bazen de ip atlıyorum e ben de spor yapıyorum bana jumbo diyorlar benimle dalga geçiyorlar ben bunlara alışığım kendimlen barışığım yine miğdem kazindi geldi ızgara karışığım fil diyetine alışığım ye diyeti bozdum valla ye niyeti bozdum valla ye koca göbeği salla eeh dayanamadım valla benim bedenim xl şimdi oldum xxl yok mu buna bir çare oklava çeviriyorum kalçami duvarlara vuruyorum şınav mekik çekiyorum olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor bu çile ne zaman biter? yeter Allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider bu diyet burda biter! o geldi aklıma
Öne çıkan mesajlar