bahar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 selamlarrr ben izmirden baharrrr sitedeki tümm arkadaşlara selamm Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Hoşgeldin bahar. Biz burada yabancıları severiz. =P Birazdan bir arkadaş gelip sana siteyi gezmen için yardımcı olur. Iyi eğlenceler şimdiden =] Alıntıla
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Nefr, 03 Haziran 2004 11:37 tarihinde demiş ki: Hoşgeldin bahar. Biz burada yabancıları severiz. =P eheuhehuuh pati yoto hoşgeldin[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Alıntıla
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 öznedim bnde c/p yapam Paticik'e Hoşgeldin bahar, Bu forumlarda aklına gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartişabilir, bilgi alabilirsin; ama öncelikle Forum Kurallarını ve FAQ'i okumanı öneririm. Paticik Ana Sayfasından UO, WoW, AO, DC, DAoC, EVE, NwN, SWG ve Shadowbane ile ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, Edebiyat ve UltimaTR Sözlük bölümlerine girebilir, eger sphere ile ilgileniyorsan ve kendi dünyanı yaratmaya çalışıyorsan Sphere Script Veritabanına ugrayıp sana faydalı olacak scriptleri seçebilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların ilgili bölümlerinde diğer üyelerden yardım isteyebilirsin. Biraz eğlenmek istersen komik bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve Lyrics veritabanımıza bir göz atabilirsin. Eğer radyo dinlemeyi tercih ediyorsan, forumları okurken bir yandan Pepelek Radyoyu takip etmeni önerebilirim. otomobil,motorsports,modifiye ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre..Ayrıca çizimlerini paylaşmak istersen Görsel Sanatlar İyi Eğlenceler=P[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 selam.bende izmir denim sen neresındensın bahar?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hoşgeldin bahar...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 baharcım :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 mert abiligini bil =) lmr lasmayalım demi? =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: ama bahar da hoşgelip bi daha uğramayan tayfadan çıktı... dedim ama!!!bana attığı pm ile beni yerin dibine soktu arkadaş...sitemizi tanımaya çalışıyormuş..ksra bakma.. Bir daha bilip bilmeden konuşmiycam..Bir daha bilip bilmeden konuşmiycam..bir daha..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Haziran 2004 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 bonusun ark.ından ztn böyle bı cumle beklerdım =) bida omasın chu :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 tamam abi kızma bu arada bonus=? Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ultra (kadir)?[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hee pardonss..ülen herifi biz üye yaptık bizden çok tanınıyo iyi mi :))[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 03 Haziran 2004 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 eheh =P dedim bi an alakası yok mu =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Alıntıla
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 hosgeldin bahar[signature][hline]all fired up Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 lam ben hoş geldim dedim diye biliodum. dememişim.. hoş geldin bahar. ;)[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 15 gün.. Alıntıla
RRa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 benide pm yağmuruna tutmuşdu vay ilginç şey. Pyrocan yenge filanmi yoksa hiç söylemiorsunki tehlikeli adamim uzak tutun :)[signature][hline]Ra Ownz www.unlive.net Herkes kendi kaderinin efendisidir Vote Unlive Bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. [email protected] Alıntıla
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]HaD£S® Alıntıla
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Cthulhu_, 03 Haziran 2004 15:17 tarihinde demiş ki: ülen herifi biz üye yaptık bizden çok tanınıyo iyi mi :)) herelde olum dikkat çekiyom ;) slm bahar[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Alıntıla
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: UltraPsycho, 08 Haziran 2004 19:09 tarihinde demiş ki: said: Cthulhu_, 03 Haziran 2004 15:17 tarihinde demiş ki: ülen herifi biz üye yaptık bizden çok tanınıyo iyi mi :)) herelde olum dikkat çekiyom ;) slm bahar hahahahha süper yaaaa[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Alıntıla
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 hoşgeldin baharcan :D.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ:124744 Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.