Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Şöyle kadıkoy-bostancı-caddebostan taraflarında içki içmek için uygun ortam lazım ya fiyatlarda cok pahalı olmasa güzel olur var mı bildiğiniz iyi yerler ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mor olan bölgede ancak kamyoncu ve minibüsçülerle içebilirsin. Açık yeşil olan bölge kamuya açık alandır, sahildir. Turkuazımsı olan bölge caddedir paran yetmez. Pembe olan bölge geniş bir fiyat spektrumuna sahiptir.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 iste issizligin tanımına yeni bi sima ekleniyor..
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 screwy said: iste issizligin tanımına yeni bi sima ekleniyor.. Arma said: Saygı duydum. Deacon said: takdir ettim. Kenjuro said: GÜZEL PAYLAŞIM
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 mulgear6 said: screwy said: iste issizligin tanımına yeni bi sima ekleniyor.. Arma said: Saygı duydum. Deacon said: takdir ettim. Kenjuro said: GÜZEL PAYLAŞIM Tenekeadam said: ahahahahahahah
Hotdog Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 çok geç caddeye gidip soyulduk :(
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 mulgear6 said: screwy said: iste issizligin tanımına yeni bi sima ekleniyor.. Arma said: Saygı duydum. Deacon said: takdir ettim. Kenjuro said: GÜZEL PAYLAŞIM her ilçe için bu yapılsa, pati yeni bir konsept kazanır.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 kadıköyde karga,zincir,liman fln var ama pek sarmadı beni açıkcası beklentilerim farklıydı :P
Öne çıkan mesajlar