Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu espri -1 yaptı dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bella said: benimkilerciddentutuyor. yeminederim. çokciddiyim. vallabilla. aynen.beddua olmasa da ahım tutuyor benim,adam fln zehirliyorum o derece de ayrı hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bu topicte de görüldüğü üzere hatun milleti evil inside tam. 3 hatun, 3 tutan beddua. biri öldürmüş hatta adamı. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 tabi canım görüldükleri yerde vurulması lazım hatun milletinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yalnız hatun milleti erkeklere göre daha kinci bu da bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hatun milleti sizi ezer. HIH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ya surda dur demeyince resmen ipini koparmis dana misali hatun milleti soyle boyle basliyosunuz aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o değil de hatun milleti harika ya onlarsız biz napardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 fsdgfh fal gibi. NE ONLARLA, NE DE ONLAR OLMADAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bad dua etmeyin sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kinciyim ben,ohh deve kini miss.temiz bi de turk garıları cok rerörerö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 ben kimseye beddua etmedim avea hariç. avea kadar kimsenin yaptığı koymadı bana.. hiç böyle kimseye cok kin duymadım beddua edecek kadar. cezanı versin derimde belanı vermesin derim. annemin bi lafı var çok tırsıtıyo beni. Döner dolaşır seni bulur başına gelir o beddua diye. :( bilinçaltı mahvediyo beni. nası döncek nan beddua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dory said: ya surda dur demeyince resmen ipini koparmis dana misali hatun milleti soyle boyle basliyosunuz aman. sen de biri kızlara bi laf etmeye görsün erkek arkadaşından kaçan kefal gibi atlıyosun hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 benbedduaetmem dönerdolaşırbenibulur böjeekin annesi söylemiş zaten ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Masquerade said: bu topicte de görüldüğü üzere hatun milleti evil inside tam. 3 hatun, 3 tutan beddua. biri öldürmüş hatta adamı. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 kızlar iyidir candır da ateşle yaklaşmamak lazım ya da kuma gömüp öyle yaklaşmak zarar görmesin etraf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 hatun değil warlock mübarek=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Benim bedduam tutmuyo hiç. Tutsa eski patronum şimdiye ölmüş olurdu, ölmese bile ailesinden birinde bişi çıkardı. Ama bana kazık atanları yıllarda geçse üstünden bir şekilde benden daha kötü durumda görüyorum. Ben beddua etmiyorum ama "ah" almak böyle bişi olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 o olaya benim inanasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Sly-One said: dory said: ya surda dur demeyince resmen ipini koparmis dana misali hatun milleti soyle boyle basliyosunuz aman. sen de biri kızlara bi laf etmeye görsün erkek arkadaşından kaçan kefal gibi atlıyosun hemen sen de yeni gelin misali dolaşma ortalıkta. en gerzekce benzetmede ilk 5e oynar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 bi kere o kefal deil sazan dimi dory dsfsd yaşasın feminizm yaşasın kadının gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 zuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 pogodi said: benbedduaetmem dönerdolaşırbenibulur böjeekin annesi söylemiş zaten ahah beddua suks ah edip de aheste aheste çıkartırabilmek ftw sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 irin said: Bella said: benimkilerciddentutuyor. yeminederim. çokciddiyim. vallabilla. aynen.beddua olmasa da ahım tutuyor benim,adam fln zehirliyorum o derece de ayrı hacım demek istedğim oydu zaten,beddua etmem ben ama ahım fena tutar.valla ne zaman ettiysem tuttu.bu yüzden ah ederken 2 kere düşnüyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar