Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 nerde çalışıyosun ziyarete gelelim çayını içelim o zaman:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 pratik, aynı anda 10 şeyi düşünüp, ayrıyetten asgari 5 işi yapabilen, telefon, internet, tv, radyo gibi iletişim araçları olmadan yaşamayacak, yavaşlıktan nefret eden, kararsız, kendi içinde garip dengeleri olan ama asla bunlara güvenilemeyecek, sevgi dolu olmasına rağmen bazen inanılmaz kırıcı olabilen normal bir insanı eğer kendini ciddiye alırsa rahatlıkla paranoyak yapabilecek, hızlı konuşan, bu yüzden kelimelri yutan, özel müzik zevkleri olan anlık yaşayanların burcudur. vay anasını nasıl da güzel tarif etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 1 saatim kalmış olleeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Akhlaur said: AHAHAHAHAHAHA ben tatildeyim mis gibi istediğim herşeyi yapabiliyorum antalya da yaşıyorum şahane yani.Geçmiş olsun sana. oye ben de bodrumdayım, plazmam var, kuzenim masadan düşmüypr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 stajdan soğuttun insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 soğusunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar