ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Penthesilea said: yazik lan ben de ne zevkli staj yapiyom oysaki =( aynen ahaha reklam konkuruna giricez diye playstation oynuyoruz mesela jshfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: Penthesilea said: yazik lan ben de ne zevkli staj yapiyom oysaki =( aynen ahaha reklam konkuruna giricez diye playstation oynuyoruz mesela jshfs bizde sıkıldıkça age of mıtoloji yada pes atıyoz iş yerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Zevkli derken onu kastetmedim lan, yaptigim sey daha yapilmamis bisey, uzerinde ben haric 1 kisi daha calisiyo, tum sistemi ben dizayn ettim ve carsamba gunu sunucam. sonra yazmaya baslicam falan. Cok zevkli olm is hayati eger sevdigin isi yapiyosan, ve de tabi guzel bi takima ve projeye denk geldiysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ilke SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ya arkadasim bakin saat daha 10:15 sabah kahvemi ictim daha onumuzde 8 saat var bu arada daha gun baslamadi dun tahsilat icin 175 kilomete yol yapmisim sinirimi attirmayin OTURUN CALISIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 dün 12de girdim eve lan; ama çalışırken baya eğlendiğim için fark etmedim bile. işten 5te 6da çıkanlar şükretsin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 nasıl sıkıntıdan çatlıyorum anlatamam. bölümümle alakasız, yeni şey öğrenemiceğim bi departman. klasik fotokopi çekme, klasör düzenleme, dosyalama işleri yaptırıyolar. orasına bişey demiyorum. bilindik şeyler bunlar. bazen hoşuma bile gidebiliyo da. böyle hiç bişey üretmemek, ciddi bişey yapmadan boşuna saatler geçirmek hoşuma gitmiyo. ama sonunda cv'mde güzel durucak bu şirket ya sjdkfsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 nazcim kendine is edin o zaman ne biliyim mesela facebookta en yuksek puani yapamay calis oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 buraya laf yetiştirmeyi iş edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 napae said: buraya laf yetiştirmeyi iş edindim. bu iş için para veriyorlar gibi geliyor banada sabah 8 akşam 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bizim "iş verilmeyen ya da fotokopi çektirilen" stajyer sınıflandırmamızda havadan inmiş, KAPASİTESİZ insanlar yer alıyor naz yoksa? akjfajskfhasfadkad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 para almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 napae said: buraya laf yetiştirmeyi iş edindim. abi tamam iste en guzel is ben staj yapmistim alcatelde bunlari biliyor musunuz .net haydi genel kultur yapalim .com felan gibi sacma bilgi yarismalarina sarmistik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 TATLIM TÜRKİYE'DEKİ 3. BÜYÜK İLAÇ ŞİRKETİNDE ÇALIŞIYORUM. NE KAPASİTESİNDEN BAHSEDİYOSUN SEN BANA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 alsaydın bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 para da almiyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 para da vermiyolar. :( AMA 400TL'LİK YEMEK KARTIM VAAAAR. idareli kullanırsam dışarda dilediğim gibi harcayabilirmişim. sdjk yazık bana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yemek karti ile ev alisverisini yap super mantikli ahaha hatta sodexoyla kiyafet satan yerler war yol parasi veriyola mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 harbi sodexoyla alışveriş yapılabilecek nereler var, bana da lazım o yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 yol parası vermiyolar ama servis var. BELEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 taksiyle dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 bisiklet rulaz sağ paçayıda çoraba sokucan tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 ZaugnaKhaldun said: taksiyle dönüyorum. planörle dönüyorum, arkada james bond çalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 45 dakikam kalmış. geçmiyo. GEÇMİYOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 6 saat 45 dakika 1 saati ogle yemegi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar