Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Notepad/Editör

GEd

Öne çıkan mesajlar

Foruma yazar gibi irili kalınlı renkli not alabileceğim ama notepad kadar ufak tefek olan bir şey var mı ?

Bold olsun paragraf olsun renkli yazı olsun lazım bana , word aynı işlemi yapıyordur mutlaka ama bana notepad gibi dümdüz gidecek bir şey lazım, sayfa atlamasın falan, pratik olsun.

Yani deftere not etmek yerine açıyım oraya not ediyim ama şekillendirebileyim ki sonra ne not ettiğimi anlıyım , çorba gibi şeyler not etmem gerekiyor sonra irili ufaklı yazım sayesinde içinden seçebilmem lazım falan.

Açık konusu olan programa da yönlendirebilirsiniz, aramadan bişi elde etmek zor bu konuda ^^
Sosyal ağlarda paylaş

Onenote aradığım şeyde biraz setup falan büyüktür diye tahmin ediyorum, bunla aynı işlevi yapan opensource bişiler yok mu?

Notedpad++ ya da göz atıcam sonra , renkli yazsın, paragraf atsın, font boyu falan olsun ama tek sayfada gitsin aşağıya yardıra yardıra yeter bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Kod yazmak istemiyorum , kod icin SCiTe var , ayrica Opnetin kendi yanar dönerli editörü var.

Benim istedigim kafamdaki seyleri not edebilecegim bir editor ama bu editor ayni buraya foruma mesaj atiyormusum gibi imkan vericek, solda B harfine bastigimda kalin olucak yazim, sectigim bolumun rengini kolayca degistirmeme imkan saglayacak ve notepadd gibi kustuyu hafifliginde olacak.

Yazacagim seyleri 1 hafta sonra dondugumde algilabilmem icin notepad gibi dumduz degil yanarli donerli saklamam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kullanımında çok bir ağırlık hissetmiyorum açıkçası. Default text editor olarak ayarlı bende. Bütün text dosyalarımı, source code'larımı genellikle onunla açıyorum. Gayette mutluyum. Programcılar için zaten vazgeçilmezlerden. Diğer kullanıcıları da çok mutlu edicek özellikleri var bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
onenote kısmını geçtim ama şimdi sorun notepad++ da :)

Notepad++ yı başka bir iş için kullanıyorum ama notepad++ konusu olmadığı için burada sorayım dedim. Notepad++ içerisinde yazdığım kodlarda seçtiğim bazı textleri MS Word'de olduğu gibi subscript yapmak istiyorum.

Bu mümkün mü?
Sosyal ağlarda paylaş

google notebook yapabiliyor mu anlayamadım ?

Pseudo code yazdığım için hem C++ highlighting hemde çeşitli text atraksiyonlarını bir arada kullanmam gerekiyor / kullanmak istiyorum.

Mesela mData derken , data kısmını subscript yazabilmek istiyorum.

Word altında yazmaya kalkarsamda tüm text blocklarını tek tek renklendirmem gerekiyor.

Latex ile bu istediklerimi yapabiliyorum ama latexte yaz, çıktısını al sonra Word'e geçir acayip kastırıcı uzun bir işlem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...