GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Foruma yazar gibi irili kalınlı renkli not alabileceğim ama notepad kadar ufak tefek olan bir şey var mı ? Bold olsun paragraf olsun renkli yazı olsun lazım bana , word aynı işlemi yapıyordur mutlaka ama bana notepad gibi dümdüz gidecek bir şey lazım, sayfa atlamasın falan, pratik olsun. Yani deftere not etmek yerine açıyım oraya not ediyim ama şekillendirebileyim ki sonra ne not ettiğimi anlıyım , çorba gibi şeyler not etmem gerekiyor sonra irili ufaklı yazım sayesinde içinden seçebilmem lazım falan. Açık konusu olan programa da yönlendirebilirsiniz, aramadan bişi elde etmek zor bu konuda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Linux icin tomboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Notepad++ aradigin sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Microsoft OneNote var bi de. Aslında asıl olayı tablet pc ile birlikte anlaşılıyor ama belki seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 onenote aslında not almalık ama ağır bir program biraz.. sorunu o bence. notepad++'da bold falan var mı yahu? nerde? ben pek düz metin olarak kullanmıyordum ama şimdi bakıyım dedim.. bulamadım. plugin falan mı var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Style Config Dialog'dan oluyomus ben kod icin kulladigimdan hic kullanmadim aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Onenote aradığım şeyde biraz setup falan büyüktür diye tahmin ediyorum, bunla aynı işlevi yapan opensource bişiler yok mu? Notedpad++ ya da göz atıcam sonra , renkli yazsın, paragraf atsın, font boyu falan olsun ama tek sayfada gitsin aşağıya yardıra yardıra yeter bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Penthesilea said: Notepad++ aradigin sey Notepad++ yönetir hakkaten. Sırf tab açma olayı bile başlı başlına bir güzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 onenote'a alternatif arıyorsan, evernote'a bakabilirsin. ama onenote ve notepad++ çok farklı şeyler. ben senin hangisini tercih ettiğini anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 notepad++ yönetirken onenote gibi ağır birşey =( gerçi onenote tabletlerde çok idealmiş de, ağır program baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kod yazmak istemiyorum , kod icin SCiTe var , ayrica Opnetin kendi yanar dönerli editörü var. Benim istedigim kafamdaki seyleri not edebilecegim bir editor ama bu editor ayni buraya foruma mesaj atiyormusum gibi imkan vericek, solda B harfine bastigimda kalin olucak yazim, sectigim bolumun rengini kolayca degistirmeme imkan saglayacak ve notepadd gibi kustuyu hafifliginde olacak. Yazacagim seyleri 1 hafta sonra dondugumde algilabilmem icin notepad gibi dumduz degil yanarli donerli saklamam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Lancelion said: notepad++ yönetirken onenote gibi ağır birşey =( gerçi onenote tabletlerde çok idealmiş de, ağır program baya. konuyla alakasi yok da imzana takildim bilerek mi oyle yazdin diye dogrusu i'm blind not deaf olacak cunku cok ukalayim biliyorum pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 11. yada 12. oldun ehu. kasıt var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Gecen sene benzer bi konu acilmisti onu hatirladim soldan secicem ilgili nota gidicem falan seklinde bi istek gorunce. http://forum.paticik.com/read.php?6,3262410,3270377#msg-3270377 http://wikidpad.sourceforge.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Bakiyim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ben kullanımında çok bir ağırlık hissetmiyorum açıkçası. Default text editor olarak ayarlı bende. Bütün text dosyalarımı, source code'larımı genellikle onunla açıyorum. Gayette mutluyum. Programcılar için zaten vazgeçilmezlerden. Diğer kullanıcıları da çok mutlu edicek özellikleri var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Notepad++ ile nasıl subscript yazabilirim bilen var mı ? Yani ms wordde olan olay varya, bir yazı büyük diğeri onun altı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 OneNote hocam senin olayin. Zaten uygulamanin cikis noktasi toplantida sacma sapan not tutarkene, o senin yerine duzeni saglasin olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 onenote kısmını geçtim ama şimdi sorun notepad++ da :) Notepad++ yı başka bir iş için kullanıyorum ama notepad++ konusu olmadığı için burada sorayım dedim. Notepad++ içerisinde yazdığım kodlarda seçtiğim bazı textleri MS Word'de olduğu gibi subscript yapmak istiyorum. Bu mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Dinamik olarak degil. Belki style dan falan ozel bir format belirletebilirsin ama statik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Google Notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 google notebook yapabiliyor mu anlayamadım ? Pseudo code yazdığım için hem C++ highlighting hemde çeşitli text atraksiyonlarını bir arada kullanmam gerekiyor / kullanmak istiyorum. Mesela mData derken , data kısmını subscript yazabilmek istiyorum. Word altında yazmaya kalkarsamda tüm text blocklarını tek tek renklendirmem gerekiyor. Latex ile bu istediklerimi yapabiliyorum ama latexte yaz, çıktısını al sonra Word'e geçir acayip kastırıcı uzun bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bilmem dene http://www.google.com/notebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar